- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Haziran sonu itibariyle gitmeyecek misin canım işe, izne mi ayrılıyorsun, işi mi bırakıyorsun, 7 hafta geçer bir şekilde az kalmış.Dimiiii aynenneyse işyerinde son 7 haftam inşallah sabrediyorum
Çok güzelmiş canım, güle güle kullanınKizlar biz de bugun internetten bebek arabasi siparisini verdik. Iki uc model arasinda kalmisken jokerin %50 lik indirimi biraz zorla modeli secmemizi sagladi.Dun de bahsetmistim @blue_roses arkadasima, Bebe Confort Elea travel sistemini takip ettigimizi. Kisa sureli bir indirim olmus, sadece kirmizi ve siyah renkleri kalmis. Icimden cok mor almak geciyordu ama kirmizisinda karar kildik. Dusunenler bakabilirler.
Eki Görüntüle 1831748 Eki Görüntüle 1831752 Eki Görüntüle 1831753
jokerin sitesinde bitiş gözüküyorKizlar biz de bugun internetten bebek arabasi siparisini verdik. Iki uc model arasinda kalmisken jokerin %50 lik indirimi biraz zorla modeli secmemizi sagladi.Dun de bahsetmistim @blue_roses arkadasima, Bebe Confort Elea travel sistemini takip ettigimizi. Kisa sureli bir indirim olmus, sadece kirmizi ve siyah renkleri kalmis. Icimden cok mor almak geciyordu ama eski fiyatinda satiyorlardi malesef, kirmizisinda karar kildik biz de. Dusunenler bakabilirler.
Eki Görüntüle 1831748 Eki Görüntüle 1831752 Eki Görüntüle 1831753
Cok sagol tatlim. Araba 1000 tl, ana kucagi 279 tl ye gelmis oldu.Çok güzelmiş canım, güle güle kullanın% 50 indirimle ne kadara gelmiş oldu?
Siyahina bakiversene tatlim o vardi sabah. Kirmiziyi ben bitirmis olabilirim.jokerin sitesinde bitiş gözüküyor
Bak iki rengi de duruyor halen.jokerin sitesinde bitiş gözüküyor
ben farklı modeline bakıyormuşum.çokk teşekkür ederim canım.güle güle kullan
Oy severler onun cicilerini... Gule gule kullanin insallah. :)Fotoğraf boyutları izin verdikçe yüklemeye çalışıyorum bizim miniğin cicilerini:)
Amin Allah razı olsun canım :)Ohh masallah her seyi bitmis tosuncugun :) Allah gule gule kullanmanizi nasip etsin.
9 temmuz en erken izne çıkabileceğim tarih. 32+0 da çıkılabiliyormuş. Ama bir hafta öncesi bayram tatili o yüzden 31. haftada yani tahminime göre 1 temmuz itibariyle iznim başlamış olacak inşallah :) 4 ay rapor sonunda da işten ayrılacağım inşallah.Haziran sonu itibariyle gitmeyecek misin canım işe, izne mi ayrılıyorsun, işi mi bırakıyorsun, 7 hafta geçer bir şekilde az kalmış.
Hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun :)Fotoğraf boyutları izin verdikçe yüklemeye çalışıyorum bizim miniğin cicilerini:)
Sen ailene çevrene hediye alınacak bir şey bırakmamışsınYazlık tişörtlerin cıvıl cıvıl renklerini görünce dayanamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?