2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Yazlık, kışlık, baharlık karma cicilerimiz...

Eklentiler

• Adsız.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 166
  • Adsız.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 170
  • Adsız.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 171
  • Adsız.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 159
  • Adsız.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 174
  • Adsız.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 164
  • Adsız.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 176
  • Adsız.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 157
  • Adsız.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 147
  • Adsız.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 148
bebek ve anne bakım ürünleri , fotolar karışık kızlar idare edin, kırpıp kesmekten yoruldum , kk bu büyük boyutlu foto yükleme işine bir çözüm bulmalı..

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 171
  • Adsız.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 172
  • Adsız.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 165
  • Adsız.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 170
  • Adsız.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 159
  • Adsız.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 156
  • Adsız.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 156
  • Adsız.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 150
  • Adsız.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 155
  • Adsız.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 161
Uzunca bir dönem alışveriş yapmazsak olacak, fotoğraf çekerken bir kez daha anladım:)
Kesinlikle canim. Magazalari eve tasimissin resmen. Eksik hicbirseyi kalmamis valla. Sanirim 1 yil hicbirsey almasan yeterli olurlar. Hepsi cok guzeller. Saglikla, gulucukler ata ata kullansin kuzucuk

Son düzenleme:
bebek ve anne bakım ürünleri , fotolar karışık kızlar idare edin, kırpıp kesmekten yoruldum , kk bu büyük boyutlu foto yükleme işine bir çözüm bulmalı..
Hepsi biribirinden güzel bakmaya bile doyamıyoruz birde bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla doğsada giydirsek.
Bu arada bezlerini bile almışsın maşallah

Özellikle minik çoraplar konusunda kendimizi kaybettiğimiz doğrudur... Yavrum sağlıklı sıhhatli giysin bunları daha sonra ihtiyacı olan bir aileye vermeyi düşünüyorum, eğer kardeş planımız olmazsa, kısmet...

Eklentiler

• Adsız.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 173
  • Adsız.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 150
  • Adsız.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 163
  • Adsız.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 172
  • Adsız.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 146
  • Adsız.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 160
  • Adsız.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 169
  • Adsız.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 150
  • Adsız.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 148
  • Adsız.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 147
  • Adsız.webp
    29 KB · Görüntüleme: 150
sinemnur anam sen naptın böyle ya nereye sığdırıyorsun bunları ben dolabını almadan başka bişey almiyim diyorum koyacak yer yok
ama hepsi çoook güzel çook tatlı sağlıkla giysin minik oğluşun inşallah

Bunlar son foto kızlar, şimdilik dermişim, şaka şaka )))
snoopy ürünleri çinli dostlarımızın babamızla gönderdikleri hediyeleri, buradan sevgiler...
uyku setimizi yıkamıştık, ütüsüz kırış kırış çektik, beşiğine yerleştirince tekrar çekerim son halini, diğer beşiğimiz, kozmonot, ve birkaç parça eşyasını da fotolayınca koyarım yine, sevgiyle kalın...

Eklentiler

• Adsız.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 147
  • Adsız.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 146
  • Adsız.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 139
  • Adsız.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 142
  • Adsız.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 139
  • Adsız.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 150
  • Adsız.webp
    16 KB · Görüntüleme: 136
  • Adsız.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 138
  • Adsız.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 129

Hahaha, böyle durduğunda bakma canım ya, salondaki konsolun 2 göz dolabına sığdırdım kıyafetleri, tek göz dolaba da bakım ürünlerini sığdırdım, evimiz 3+ 1 maalesef bebeğe dört başı mamur bir oda yapamayacağız, öyle şifonyeri, komidini, dolabı filan olmayacak, onun için büyüyen beşiği aldık şimdiden, onun çekmece ve dolaplarına yerleştireceğim yıkayıp ütüleyince, benim sadece pazarlarım boş, o günde gezmekten ve ev işlerinden fırsat kalmıyor, şimdiden alışverişi bitirdim, içime sinenleri yavaş yavaş almayı seviyorum, hem borcu bitmiş oluyor, hem de aceleye gelince yanlış tercih mi yaptım endişem olmuyor.

Çok teşekkür ederim kuzum, hepimizin yavruları güzel günlerde kullansınlar cicilerini inşallah.

Hepsi biribirinden güzel bakmaya bile doyamıyoruz birde bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla doğsada giydirsek.
Bu arada bezlerini bile almışsın maşallah
Çok teşekkür ederim canım, en önemli olan o, sağlıklı hayırlı doğsunlar inşallah, tek temennim o, yoksa bir bez parçasına sarılır getirilir eve ne olacak, bizimki ilk bebiş hevesi işte aldım canım ya, 2 tane 2 numara bir tane 1 numara bez de aldım, aklımda duracağına dolabımzıda dursun dedim, ben biraz septiğim sanırım

Kesinlikle canim. Magazalari eve tasimissin resmen. Eksik hicbirseyi kalmamis valla. Sanirim 1 yil hicbirsey almasan yeterli olurlar. Hepsi cok guzeller. Saglikla, gulucukler ata ata kullansin kuzucuk
Teşekkür ederim canım, tüm bebişler mutlu, sağlıklı doğsun, hutlu huzurlu kullansın cicilerini inşallah...
Eksiğimiz puset seti, 2. beşik, termometre, süt sağma makinası, anne bebek bakım çantası ve anne lohusa gecelikleri, bunun haricinde eksiğimiz kalmadı çok şükür, miniğimizi bekliyoruz aşkla kıyafetler arasında 12-18 ay grubu bile var canım , sanırım 1 yıl almazsak yeterli gelir evet, hemen alma sonra yine almak istersin diyenler oluyordu ama geçen gün bebek mağazasına girdim, baktım hiç canım çekmiyor bir şeyler almayı, daha ne alacaksam

Teşekkür ederim canım, Aileyi tembihledim bizimkiler kıyafet almayacaklar, herkes takı olarak hediye getirecek, zaten başka şehirdeyiz, arkadaşlar, akrabalar için bir mevlüt olacak , o da kalabalık olmayacaktır.

tüm bebişlerin cicilerini giymesi nasip olsun kızlar :)

böyle her aldığınızıda yollayın ki , biz alışveriş yapmayanlara fikir olsun :)

sinemnur bol bol kopya aldım senden

tüm bebişlerin cicilerini giymesi nasip olsun kızlar :)

böyle her aldığınızıda yollayın ki , biz alışveriş yapmayanlara fikir olsun :)

sinemnur bol bol kopya aldım senden
Amin inşallah tüm bebişler mutlu huzurlu giysin cicilerini, Canım faydam olduysa ne mutlu sizlerden de foto bekliyoruz, aldıkça koyun ki , topik şenlensin

Amin inşallah tüm bebişler mutlu huzurlu giysin cicilerini, Canım faydam olduysa ne mutlu sizlerden de foto bekliyoruz, aldıkça koyun ki , topik şenlensin
Cidden canim bir fotografta yesil siyah sari puantiyeli bir pijama ustlugu gordum. Beyaz tabanli. Ayni modelin besli yenidoganini gormustum ama markasini unuttum bulamadim da tekrar. Hangi markaydi aldigin?

Hepsi çok güzeller güle güle kullansin bebis

sinemnur topiği coşturuyor
Ay ne kadar detay var yahu, gözüm korktu ala ala 3-5 bişi aldım çıplak kalacak benim çocuk
Güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin canım
Biraz aşırı doz oldu sanırım kızlar, hiç alışveriş yapmayanların gözünün korkması normal, ben de ilk ihtiyaç listesini çıkartınca gözüm korkmuştu, aklımda durmasın daha fazla, alayım bitsin dedim,son kalanları da haziranda alacağız, ramazanda eşim oruç olur, bana ev işlerinde çok yardım edemez, temmuz ayı yapabilirsek tatil için ayırıyoruz, ağustos ayında da kıyafetleri yıkayıp ütülemek yerleştirmek kalıyor.
Teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin bebişin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…