- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Kesinlikle canim. Magazalari eve tasimissin resmen. Eksik hicbirseyi kalmamis valla. Sanirim 1 yil hicbirsey almasan yeterli olurlar. Hepsi cok guzeller. Saglikla, gulucukler ata ata kullansin kuzucukUzunca bir dönem alışveriş yapmazsak olacak, fotoğraf çekerken bir kez daha anladım:)
Hepsi biribirinden güzel bakmaya bile doyamıyoruz birde bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla doğsada giydirsek.bebek ve anne bakım ürünleri , fotolar karışık kızlar idare edin, kırpıp kesmekten yoruldum , kk bu büyük boyutlu foto yükleme işine bir çözüm bulmalı..
sinemnur anam sen naptın böyle ya nereye sığdırıyorsun bunları ben dolabını almadan başka bişey almiyim diyorum koyacak yer yok
ama hepsi çoook güzel çook tatlı sağlıkla giysin minik oğluşun inşallah
Çok teşekkür ederim canım, en önemli olan o, sağlıklı hayırlı doğsunlar inşallah, tek temennim o, yoksa bir bez parçasına sarılır getirilir eve ne olacak, bizimki ilk bebiş hevesi işteHepsi biribirinden güzel bakmaya bile doyamıyoruz birde bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla doğsada giydirsek.
Bu arada bezlerini bile almışsın maşallah
Teşekkür ederim canım, tüm bebişler mutlu, sağlıklı doğsun, hutlu huzurlu kullansın cicilerini inşallah...Kesinlikle canim. Magazalari eve tasimissin resmen. Eksik hicbirseyi kalmamis valla. Sanirim 1 yil hicbirsey almasan yeterli olurlar. Hepsi cok guzeller. Saglikla, gulucukler ata ata kullansin kuzucuk
Sen ailene çevrene hediye alınacak bir şey bırakmamışsın
Hepsi birbirinden güzel canım. Benim muhtemelen 23 ağustosta sezeryan olacak ama sanki çocuk aralıkta doğacakmış gibi hiç kısa kollu birşey bakamıyorum ana yüreği böyle birşey demekki hep üşüyecekmiş gibi geliyor
Sağol tatlım, daha güzelleri sizlerin olsunHepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun :)
Teşekkürler canım, bütün minnoşlar güle güle kullansın inşallah...Oy severler onun cicilerini... Gule gule kullanin insallah. :)
Amin inşallah tüm bebişler mutlu huzurlu giysin cicilerini, Canım faydam olduysa ne mutlutüm bebişlerin cicilerini giymesi nasip olsun kızlar :)
böyle her aldığınızıda yollayın ki , biz alışveriş yapmayanlara fikir olsun :)
sinemnur bol bol kopya aldım senden
Cidden canim bir fotografta yesil siyah sari puantiyeli bir pijama ustlugu gordum. Beyaz tabanli. Ayni modelin besli yenidoganini gormustum ama markasini unuttum bulamadim da tekrar. Hangi markaydi aldigin?Amin inşallah tüm bebişler mutlu huzurlu giysin cicilerini, Canım faydam olduysa ne mutlusizlerden de foto bekliyoruz, aldıkça koyun ki , topik şenlensin
Hepsi çok güzeller güle güle kullansin bebisBunlar son foto kızlar, şimdilik dermişim, şaka şaka)))
snoopy ürünleri çinli dostlarımızın babamızla gönderdikleri hediyeleri, buradan sevgiler...
uyku setimizi yıkamıştık, ütüsüz kırış kırış çektik, beşiğine yerleştirince tekrar çekerim son halini, diğer beşiğimiz, kozmonot, ve birkaç parça eşyasını da fotolayınca koyarım yine, sevgiyle kalın...
sinemnur topiği coşturuyor
Ay ne kadar detay var yahu, gözüm korktuala ala 3-5 bişi aldım çıplak kalacak benim çocuk
Güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin canım
Teşekkürler canım, çok sağol...Hepsi çok güzeller güle güle kullansin bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?