2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Tabi canım böyle bir programda mecburen almak gerekiyor şimdiden.
Ben özellikle büyüklere gittim bebek arabası yanıma koyacağım beşik küveti vs. Kayınvaldem çok hevesli olduğu için haziran başında onunla çıkıcam alışverişe. Temmuzda yıkar ütüler kaldırırım muhtemelen. En zevkli kısmı alışveriş, kayınvaldemi beklemesem çoktan doldurmuştum bende gözümde büyüyen kısmı gecelik vs ve bakım ürünleri. Gerisi zevkli kısmı minicik ciciler.

bebek ve anne bakım ürünleri , fotolar karışık kızlar idare edin, kırpıp kesmekten yoruldum , kk bu büyük boyutlu foto yükleme işine bir çözüm bulmalı..
amannnn allahımm beklediğim gün gelmiiiiişşş beklediğime de değdi kesinlikle.hepsi harika çok zevkli ve özenli seçimler olmuş.renklere uyumlara bayıldııımmm çok tarz bi erkek olucak valla bu çocuk annesi sayesinde

Canım yaa çok teşekkür ederimm, yüklerken hep aklımdaydın, neden bu kadar geç yüklediğimi anlamışsındır, foto çekmesi dert, yüklemesi ayrı dert oldu:))) inşallah güzel günlerde giyer miniklerimiz, her bebiş annesinin göz bebeği

ben sabrla bekledim toparlamanı koleksiyonu tamamlamanı:) inşallah sağlıkla güzel günlerde giysin kuzular,en değerlilerimiz onlar daha doğmadan bile Allah bağışlasın

Cidden canim bir fotografta yesil siyah sari puantiyeli bir pijama ustlugu gordum. Beyaz tabanli. Ayni modelin besli yenidoganini gormustum ama markasini unuttum bulamadim da tekrar. Hangi markaydi aldigin?
Canım chicconun takımını diyorsun sanırım, altı komple beyaz, üstü beyazz tabanlı kahverengi,sarı, yeşil puantiyeli olan... 2 adet önlüğü, 2 adet eldiven ve 2 adet şapkası diğer fotoların içinde, ben ayrı ayrı aldım, en uygun sayfalardan denk geldikçe, chicco little creamy diye arattır, sanırım istediğin ürün o.

ben sabrla bekledim toparlamanı koleksiyonu tamamlamanı:) inşallah sağlıkla güzel günlerde giysin kuzular,en değerlilerimiz onlar daha doğmadan bile Allah bağışlasın
:) Son kalanlar var ufak tefek, onları da yüklerim canım en kısa sürede...inşallah canım miniklerimiz güle güle güzel günlerde giyerler, Allaha emanet yavrucuklarımız...

Bende de zaman planlaması işin bahanesi , işin zevkine kapıldım ilk zamanlar, eşimi de borcu bitmiş olur diye ikna ettim, hoş çok da iyi oldu bizim de 2. Beşik, puset, süt sağma makinası kaldı, yani büyük ve pahalı kalemler, onları da hallettik mi tamam inşallah. kayınvaliden nasıldır, zevkleriniz ortak mıdır? Birisinin yardımcı olması ilerleyen aylarda çok iyi olur, şanslısın.

Aynen canım teşekkür ederim. Beşli hastane takımını 29,90 a bulmuştum ama şuan nerede gördüğümü unuttum. Diğer yerler 59,90 diyor.

Zevklidir aslında ama karışmazda fazla. Onun hevesi ben beğeneyim o torununa hediye almış olsun. Saolsun hiç üzmez hiç ikiletmez zaten birşeyler beğendiğimde illaki anne beğendin mi sende derim. Evlenirkende hep onunla gittim hiiç sıkıntı yaratmadı bana.

:)))) Teşekkür ederim canım, inşallah tüm bebişler güzel günlerde giyerler, Bana da arada alışveriş fazla mı oldu imasında bulunanlar oluyor ben de bir tedirgin oluyorum ama geçen gün mağazada baktım benim 9-10 tl aldıklarım 34-35 tl, iyi ki indirim takip edip, aceleye getirmeden, istediğim kadar hevesimce almışım diyorum.

https://www.trendyol.com/Bebek-Tulum-S934T75/UrunDetay/46689/18886975/cocuk

güya indirimde 215 tl olan mavi kozmonotu burada da arkadaşlar daha önce haberdar etmişlerdi sağolsunlar,
http://urun.n11.com/tulum/mp-blue-quilted-tulum-P86032315
buradan 70 tlye aldım,

https://www.trendyol.com/Bebek-Tulum-S07Pt77/UrunDetay/46689/18886907/cocuk

yine burada güya indirimde;
https://www.trendyol.com/Bebek-Tulum-S07Gt71/UrunDetay/46689/18886914/cocuk
200 tl olan kozmonot,

http://urun.n11.com/tulum/mp-girls-quilted-tulum-pembe-P86032535
burada 80 tl,

yani bazen 1 ürün fiyatına 3 ürün de alınabiliyor, takip etmek iyi oluyor.

iki gündür bakıyorum bu topiğe bunalıma girdim yaaa ben daha tek bi iğne bile almadım. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı korkuyorum ya bişi olursa aldıklarım bana kafayı yedirir diye. arkadaşım da ana kucağı falan verdi götür dedi temmuz gibi gelip alırım dedim. çok mu paronayağım ben yaa

sinemnur kredikartı bi boşalsın bende alaım diodum bu kozmonotlardan çok beğeniodum siyah olanını böle ayıcık gibi olanını ben babasına panda diorumda kızıda pandişkom olcak inşallah ondan o kadar karanlık bişey çok saol valla bebek siteleri harici bakmamıştım doğru dürüst bide bişey diyimmi aslında başkasınkn zevkiyle alınmış seydense kendi zevkinle giydirmek paha biçilemez bence

canım senin hastane çıkışın 5 li set mi 10 lu mu hangisi iyi olur acaba
Canım ben 3 tane 10'lu set(çorap ya da omuz beziyle 11 li yapmışlar artık) aldım, 2 tanesini internetten aldım,3. cüyü çarşıda gördüm, 40 tlye çok hoşuma gitti diye aldım, kundak battaniye fazla ihtiyacı oluyor diye, ayrı almaktansa takım aldım, 2 tane yeterli olur yoksa, genelde parça olarak toplayan da var, ben 2 tane olsun istemiştim, 3 oldu, biraz fazla oldu sanırım. ilk günler 8 defa patikli altını değiştirdim diyen var, o kadar sızma oluyor mu bilmiyorum ama evde kurutma makinası da olsa, her gün makinada bebek çamaşırı yıkanıp ütülenmez herhalde, o yüzden çok pahalı olmayan parçaları 3-5 fazla almaktan zarar gelmez dedim, aldım:)

Canım fotolardan görmüşsündür belki bizdeki de bundan ama beyaz renkli olanı, ilk bunu aldım krem renkli diye bir geldi, bildiğin somon renginde, hafif kavuniçilik var içinde, içime de erkek olacağı doğuyor o zamandan, yok dedim bu benim oğlana olmaz eltimin kardeşinin bebeği oldu, o hafta ona hediye gönderdim, ama modelini ve kumaşını çok beğendiğim için yine aynı ürünün beyaz renkli olanını aldım, o 11 parça değil 10 parça geçiyor(omuz bezi yok, ama çorap hediye göndermişler), onun da beyazı güzel, işlemeleri altın renginde ama beğendim, abartı durmuyor.

http://urun.n11.com/body-ve-zibin/i...i-saten-isimli-hastane-cikisi-1021-P101891763

aldığımız ürün bu tatlım.

Fiyat da internetten beğendiklerim hep 50-60 tl arası zaten, uygun yani ama çarşıda 40 tlye de güzel ürünler vardı, bebitof markaydı sanırım.

V vendetta42 canım yolu yarıladık artık endişe etme inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alcaksın,bu hislerin birazda olsa hormonlarlada alakası vardır kendini sakin tut,birde yaz geliyor sıcak havada alışveriş yapmak seni çok yorar gittikce ağırlaşmaya başlıo hareketlerimiz en azından şimdiden yavaş yavaş başla hem endişelerin biraz olsun hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…