- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Biraz aşırı doz oldu sanırım kızlar, hiç alışveriş yapmayanların gözünün korkması normal, ben de ilk ihtiyaç listesini çıkartınca gözüm korkmuştu, aklımda durmasın daha fazla, alayım bitsin dedim,son kalanları da haziranda alacağız, ramazanda eşim oruç olur, bana ev işlerinde çok yardım edemez, temmuz ayı yapabilirsek tatil için ayırıyoruz, ağustos ayında da kıyafetleri yıkayıp ütülemek yerleştirmek kalıyor.
Teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin bebişin olsun
amannnn allahımm beklediğim gün gelmiiiiişşş beklediğime de değdi kesinlikle.hepsi harika çok zevkli ve özenli seçimler olmuş.renklere uyumlara bayıldııımmm çok tarz bi erkek olucak valla bu çocuk annesi sayesindebebek ve anne bakım ürünleri , fotolar karışık kızlar idare edin, kırpıp kesmekten yoruldum , kk bu büyük boyutlu foto yükleme işine bir çözüm bulmalı..
Canım yaa çok teşekkür ederimm, yüklerken hep aklımdaydın, neden bu kadar geç yüklediğimi anlamışsındır, foto çekmesi dert, yüklemesi ayrı dert oldu:))) inşallah güzel günlerde giyer miniklerimiz, her bebiş annesinin göz bebeğiamannnn allahımm beklediğim gün gelmiiiiişşş beklediğime de değdi kesinlikle.hepsi harika çok zevkli ve özenli seçimler olmuş.renklere uyumlara bayıldııımmm çok tarz bi erkek olucak valla bu çocuk annesi sayesinde
ben sabrla bekledim toparlamanı koleksiyonu tamamlamanı:) inşallah sağlıkla güzel günlerde giysin kuzular,en değerlilerimiz onlar daha doğmadan bile Allah bağışlasınCanım yaa çok teşekkür ederimm, yüklerken hep aklımdaydın, neden bu kadar geç yüklediğimi anlamışsındır, foto çekmesi dert, yüklemesi ayrı dert oldu:))) inşallah güzel günlerde giyer miniklerimiz, her bebiş annesinin göz bebeği
Canım chicconun takımını diyorsun sanırım, altı komple beyaz, üstü beyazz tabanlı kahverengi,sarı, yeşil puantiyeli olan... 2 adet önlüğü, 2 adet eldiven ve 2 adet şapkası diğer fotoların içinde, ben ayrı ayrı aldım, en uygun sayfalardan denk geldikçe, chicco little creamy diye arattır, sanırım istediğin ürün o.Cidden canim bir fotografta yesil siyah sari puantiyeli bir pijama ustlugu gordum. Beyaz tabanli. Ayni modelin besli yenidoganini gormustum ama markasini unuttum bulamadim da tekrar. Hangi markaydi aldigin?
:) Son kalanlar var ufak tefek, onları da yüklerim canım en kısa sürede...inşallah canım miniklerimiz güle güle güzel günlerde giyerler, Allaha emanet yavrucuklarımız...ben sabrla bekledim toparlamanı koleksiyonu tamamlamanı:) inşallah sağlıkla güzel günlerde giysin kuzular,en değerlilerimiz onlar daha doğmadan bile Allah bağışlasın
Bende de zaman planlaması işin bahanesi , işin zevkine kapıldım ilk zamanlar, eşimi de borcu bitmiş olur diye ikna ettim, hoş çok da iyi olduTabi canım böyle bir programda mecburen almak gerekiyor şimdiden.
Ben özellikle büyüklere gittim bebek arabası yanıma koyacağım beşik küveti vs. Kayınvaldem çok hevesli olduğu için haziran başında onunla çıkıcam alışverişe. Temmuzda yıkar ütüler kaldırırım muhtemelen. En zevkli kısmı alışveriş, kayınvaldemi beklemesem çoktan doldurmuştum bendegözümde büyüyen kısmı gecelik vs ve bakım ürünleri. Gerisi zevkli kısmı minicik ciciler.
Aynen canım teşekkür ederim. Beşli hastane takımını 29,90 a bulmuştum ama şuan nerede gördüğümü unuttum. Diğer yerler 59,90 diyor.Canım chicconun takımını diyorsun sanırım, altı komple beyaz, üstü beyazz tabanlı kahverengi,sarı, yeşil puantiyeli olan... 2 adet önlüğü, 2 adet eldiven ve 2 adet şapkası diğer fotoların içinde, ben ayrı ayrı aldım, en uygun sayfalardan denk geldikçe, chicco little creamy diye arattır, sanırım istediğin ürün o.
Bende de zaman planlaması işin bahanesi , işin zevkine kapıldım ilk zamanlar, eşimi de borcu bitmiş olur diye ikna ettim, hoş çok da iyi oldubizim de 2. Beşik, puset, süt sağma makinası kaldı, yani büyük ve pahalı kalemler, onları da hallettik mi tamam inşallah. kayınvaliden nasıldır, zevkleriniz ortak mıdır? Birisinin yardımcı olması ilerleyen aylarda çok iyi olur, şanslısın.
sinemnur bende fazlamı aldım diodumki biri benden daha detaylı alısveriş yapmıs bebişin güzel günlerde giysin inşallah canım hepsi birbirinden güzel bide hepsi nerdeyse pastel tonları gözü hiç yormuyor ne güzel olmuşlar
Aynen canım teşekkür ederim. Beşli hastane takımını 29,90 a bulmuştum ama şuan nerede gördüğümü unuttum. Diğer yerler 59,90 diyor.
http://www.babymall.com.tr/chicco-5li-set-little-creamy-acik-yesil_CHC-79120-MVAynen canım teşekkür ederim. Beşli hastane takımını 29,90 a bulmuştum ama şuan nerede gördüğümü unuttum. Diğer yerler 59,90 diyor.
canım senin hastane çıkışın 5 li set mi 10 lu mu hangisi iyi olur acabahttp://www.babymall.com.tr/chicco-5li-set-little-creamy-acik-yesil_CHC-79120-MV
hah buldum işte, uygun alışveriş deyince kaçmaz gözümden, azcık şımarayımcanım % 50 indirimle 29,95 tl:)
Canım ben 3 tane 10'lu set(çorap ya da omuz beziyle 11 li yapmışlar artık) aldım, 2 tanesini internetten aldım,3. cüyü çarşıda gördüm, 40 tlye çok hoşuma gitti diye aldım, kundak battaniye fazla ihtiyacı oluyor diye, ayrı almaktansa takım aldım, 2 tane yeterli olur yoksa, genelde parça olarak toplayan da var, ben 2 tane olsun istemiştim, 3 oldu, biraz fazla oldu sanırım. ilk günler 8 defa patikli altını değiştirdim diyen var, o kadar sızma oluyor mu bilmiyorum ama evde kurutma makinası da olsa, her gün makinada bebek çamaşırı yıkanıp ütülenmez herhalde, o yüzden çok pahalı olmayan parçaları 3-5 fazla almaktan zarar gelmez dedim, aldım:)canım senin hastane çıkışın 5 li set mi 10 lu mu hangisi iyi olur acaba
Canım fotolardan görmüşsündür belki bizdeki de bundan ama beyaz renkli olanı, ilk bunu aldım krem renkli diye bir geldi, bildiğin somon renginde, hafif kavuniçilik var içinde, içime de erkek olacağı doğuyor o zamandan, yok dedim bu benim oğlana olmazhttp://urun.n11.com/hastane-cikisi-...k-hastane-cikisi-erkek-ve-kiz-bebek-P92934838
bu çok mu fazla gereksiz mi fiyatı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?