2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

ayyy umarım yaaaa tüm anneler bebişlerine sağlıkla kavuşsunlar. tşk ettim canım benim biraz rahatlatayım kendimi başlayam. sağlıkla mutlu kall
 
Ay aman topik şenlensin diye yükledik fotoları, bunalıma girilsin diye değil alışveriş işi her zaman çok kolay olmuyor doğru ama, bu alışveriş çok zevkli bir alışveriş almasanız bile listenizi, modelinizi belirleyin kafanızda, sonra şu mu bu mu diye düşünmekten kurtulursunuz, vakti geldiğinde, birkaç günde de halledilebilir esasında, hiç de olumsuz düşüncelere kapılmayın, Allah'a emanet yavrular.
 
haklısn 1 den fazla alnabilir zaten 0-3 ay bunlar giyilir yani sinemnur
Vallahi tosuncuk olarak gelmezlerse bence de giyilir sonuçta 3 ay da az değil, zaten hastane çıkışı 3 set oldu diye, ben parça kıyafetlerinde 0-3 aydan ziyade 3-6 aya ağırlık verdim, içerisindeki kundak, mendil omuz bezi hep kullanılır zaten, iç dış zıbınla patikli altlar da 3 ay boyunca giyilir yani.
 
Canım valla sert diyeni anlamadım, marka adının hakkını vermiş bence, markanın adı ipeksi ve kumaşlar bana yumuşacık geldi, hatta kayınvalidem çok güzel dikişler diker, kumaşın yerinden filan çok iyi anlar, aldıklarımı ona gösteriyordum, bu fiyatlara bu kumaşlar çok güzel diye çok beğeniyordu.

Tabii geliyor prensesiniz, bakarsın böyle pembişlere bu set de çok şirinmiş canım ben de ancak bakıyorum pembiş elbiselere, gözüm kalıyor, geçiyorum
 
Vallahi sorma ya eşim benim kartın extresini okuyor, babymall, bebekcaddesi, bebekdükkanım, bebekgeliyoo,n11, hb, gg vs.vs. komple bebek alışverişi ile dolmuş
ben de peluş olanlara çok baktım, aklımda da kaldı, bayılıyorum onlara, tam bir kuzu oluyorlar, eşim ben yerim o küçük kuzuyu dedi, yavrumu tehlikeye atamadım
ben de bu konuda biraz kıl ve de gıcığım sanırım, çeyiz alışverişinde de pek kimseye bir şey aldırmadım, bebişe de her şeyini kendim beğenmek istedim, kayınvalidem yelek başlamış mesela bendeyken, beyaz seviyorum diye beyaz başlamış ama bir baktım, motifli dokulu bir şey, hiç de sevmiyorum öyle burgulu, motifli şeyleri, ördü bitirdi, kendisi de sevmedi, ben de dedim öreceksen ben sana internetten model indirsem olur mu diye, olur dedi sağolsun, istediğimden ördü bir tane deilk bebiş olunca insan her şeyine özeniyor işte.
 

sinemnur senin bu çok hoş bunu hangi siteden aldın canım? buarada inşallah 2. kız olur ve tüm heveslerini alırsın canm ayyy kimbilir senin kız koleksiyonun nasl olurdu merak ettim:)
 

sinemnur senin bu çok hoş bunu hangi siteden aldın canım? buarada inşallah 2. kız olur ve tüm heveslerini alırsın canm ayyy kimbilir senin kız koleksiyonun nasl olurdu merak ettim:)
Kuzum bunu çarşıya çıkınca aldım, bahsettiğim 40 tl olan, hatta kese, bornoz havlu seti de aldım yanında, o da var fotolar da ikisini de 32 tl den hesapladı peşin olunca, bebitof markası, nette var mı bilmiyorum, bulursam gönderirim canım sana.
Eşim bu alışverişle 4 çocuk büyür, doğumdan sonra biz bir tane daha yapalım bari hemen diyor, kız olursa sen asıl onun alışverişini gör diyorum, yine alışveriş başlayacaksa kalsın o zaman diyor sabah asansörde bile minik bir kız çocuğuyla bakışıp gülüştük, ben mi kız çocuklarını çekiyorum, kız çocukları mı beni bilemiyorum ama çok seviyorum fıstıkları Allah nasip eder inşallah., buradan paylaşırım yine

http://urun.n11.com/body-ve-zibin/b...gclid=CLu2pdLM2cwCFcZAGwodAawL8A&gclsrc=aw.ds

çok tatlı renkli şeylerde var ama ben yenidoğanlarda minik masum kelebek gibi oluyorlar ya, böyle sade, kendinden dokulu, desenli şeyleri çok seviyorum, bu güzelmiş mesela, fisto mu deniyor, o kısmı rahatsız edici olur mu bilemedim ama , ön kısmında tenine değecek bir yerde değil nihayetinde.
 

sinemnur senin bu çok hoş bunu hangi siteden aldın canım? buarada inşallah 2. kız olur ve tüm heveslerini alırsın canm ayyy kimbilir senin kız koleksiyonun nasl olurdu merak ettim:)
http://bebefuryasi.com/bebitof-694-...ek-zibin-seti-krem-kahverengi-0-3-ay-56-62-cm

https://www.sahibinden.com/ilan/ali...u-bebek-zibin-seti-krem-kahve-299741269/detay

canım buralarda var ama pahalı istersen çarşıya çıkınca bak, ya da indirimde denk getirmeye çalış., ben de denk gelirse haber veririm.
 
haklısın canımm benim. liste işii mantıklı geldi bir yerden başlamış olurumm Bende. sağlıkla kalınnn
 
Valla bizimkiside yeter artık dedi sonunda her avmde bebek magazası gezmekden cidden sinir oluo...biraz kendinede banada bakalım bile dedi,dedim kıskanclık had safhada .aynen o kozmonotlar tam kuzu gibi ben h&m de bu sene yetşemedşm yoksa kahve tonlarda kuyruklu ve kulaklıları vardı... Valla eğer ören biri varsa süper modeller var internette bende düğünde herşeyime kendim karar verdim hepsine ben koştum o yüzden hepsi içime sinmişti,bebekde de sinio çok şükür
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…