2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Maşallah ikizlik güzel haber neye göre ikiz olabilir dedi? Hayırlı olsun şimdiden benimde içime ikiz gibi doğuyo

Gunaydin guzel anne adaylari :) kismetse ben de haziran annesi olucam henuz dra gitmedik yrn sabah esimle gidicez. Cok heyecanliyim o yuzden :) sat tarihim 8 eyluldu kese artik görünür degil mi?

Benimde sat 9 eylüldü bnde henüz gitmedim gözükmez diye cuma günü randevum eğer gidersen ve gözükürse bilgilendir :)

Gunaydin guzel anne adaylari :) kismetse ben de haziran annesi olucam henuz dra gitmedik yrn sabah esimle gidicez. Cok heyecanliyim o yuzden :) sat tarihim 8 eyluldu kese artik görünür degil mi?

Hayirli olsun canimm benimde sat 7 eylul henuz dr a gitmedim 1 hafta sonraya gun aldim cunku belirsizlikler stres yapio net sonucla donmek istiyorumm :)

Hayirli olsun canimm benimde sat 7 eylul henuz dr a gitmedim 1 hafta sonraya gun aldim cunku belirsizlikler stres yapio net sonucla donmek istiyorumm :)
Sagol cnm senin de hayirli olsun. Ben bhcg baktirdim batin bi gun sonrasi 635 cikti. Sonra da bi daha baktirmadim ama normal yukseldiyse kese gorunur diye umut ediyorum :)

canım guzel haberlerını beklıyoruz. dualarım senınle.

Kzzlar su mutlaka icin zorlada olsa ben sabaha kdar wc ye gdiorm ama icmek zorundayz ben siselere dolduruyorum daha kolay oluyo

kızlar ben cok su ıcıyorum. gece en az 4 kere tuvalete cıkıyorum bencede gun ıcınde cok ıcıp aksama dogru az ıcmek en ııyısı yoksa uyku falan kalmıyor en az 2 lıtre ıcmelısın ben 3 lıtreye yakın ıcıyorum. ama vucudum ıstıyor:):)

canım benım sat 6 ayluldu. 10-10 yanı cumartesı keseyı gorduk:) 3 hafta sonraya gun verdı. bence gıttıgın doktorun utrasyonu ıyı ıse gorursunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…