2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canim hayirli sonuclar al insaAllah. Allahm sizi ve evladinizi korusun gozetsin âmin.

12gun oldu yaptirali. Ilk iki gun bol bol yattim pek is yapmadim. Benim aile hekimim de yaptirmisti amniyosentez, risk ilk 48 saatte vardir dedi. yine de bir haftaya kadar agir is yapma.
Sağol cnm ben de yatıyorum bol su içmeye çalışıyorum bakalım Allah inşaallah ilimize de diğer herkese de güzel haberler almayi nasip etsin. Stresli bir süreç her dakka aklında oluyor bakalım hayırlı haberler alalım inşaallah

Cani

Ben 13. Haftada öğrendim olduğunu işte antibiyotik başlandı günde 3 tane bebeğe geçip gecmedigine anlamak için amniyosentez yapıldı inşaallah gecmemistir
bende de varmış 1 ay ki sonucum pozitif idi antibiyotiğe başlamadan o sırada yine test yapıldı negatif çıktı, boşa antibiyotik kullanmış oldum, bir pozitif çıkıyor bir negatif çıkıyor, anlamadım ki nasıl bişi aman geçmiş olsunda uzak dursun bizden ve bebişimizden enfeksiyonlar...
Sende sık sık test yapıldımı belki geçmiştir tox yoktur yani

Bana en yakın sağlıkçım ebe annem hep uyarırdı su bile içme diye alışkanlık oldu. Her doktor farklı konuştuğu gibi her sağlıkçıda farklı şeyleri savunabilir.Limonun kalorisini bilmem ama şekeri en yüksek meyve olduğu biliyorum. Ama dediğim gibi dediğin gibi saygı duyup tabiki bilgilerimizi paylaşmamız gerekir sonuçta hepimiz bilinçli insanların doktor kontrolündeyiz.

Aynen canım annelik duygusu sanırım iyi olduğunu duymak istiyoruz ondan :) merak etme baslar artik tekmelemeye. Bende hissediyorum tekmeleri ama çok sert değil :) ilerde biz de sert tekme yiyenlerden olacağız inşallah :)
Ben de aşağıda hissettim diye panik yaptım dün baya.

herkese günaydın:) detaylı ultrasona girdik biz de şükürler olsun herşeyi normal dediler. fotoğrafını verdiler iki tane.. benim babaanne-amca-dayıda şeker hastalığı var. ailede olduğu için 75'lik şeker yüklemesi yaptırsan iyi olur dedi doktorum.. bu arada bebeğimizin ismine ALİ KEREM diye karar verdik sizce güzel mi

Amin canim. Umarim guzel haberleri paylasiriz burdan. Eger doktorun dedigi gibi 21 gunde gelirse sonuc benim haftaya persembe cuma gibi gelmesi gerekir. Haber veririm sana. Kendine dikkat et.

Hadi geçmiş olsun canım :) bencede yüklemeni yaptır bende haftaya cuma gircem detaylıya. Ali Kerem güzel isim söylemeside kolay.

merhaba kızlar. dünden beri inanılmaz kabızlık ve gaz sorunu yasıyorum,sancı sırtıma vurdu ve cok agrım var, ustelık çalışıyorım:S karnımın şişkinliği iki katına cıktı hamılelıgımın basından berı cok sıddetlı gaz sorunu yasıyorım ama gıttgım hıc bır doktor bunu onemsemedı. sizce neler yapmak lazım, benımle aynı sorunu yasayanlar var ise bilgi paylaşır mısnz?

canım tabıkı herkesin farklı olabilir ama ben gaz sorununu şu şekilde çözüyorum: sıcak su torbası yapıp belime koyuyorum hani kuyruk sokumu diyorlar ya oraya. üzerime battaniye falan alıp sıcak tutuyorum. tabi ayaklarını da sıcak tutman lazım. birazcık da egzersiz yapınca eğilip-kalkma hareketleri falan yapınca insan rahatlıyor;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…