2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar Günaydın hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu dopdolu bol bebiş hareketli bol tekmeli mükemmel ötesi bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Kızlar bugün ara ara adet sancısı gibi bir sancim var ama geçiyor sonra. Sizde de oluyor mu ara ara normal mi ?
Bende de oluyor arada.çok şiddetli olmadığı sürece,bu ağrılara kanama ya da her zamankinden farkli akınti eşlik etmediği sürece sıkıntı olmazmis.ben gebeligimin başından beri her ay belli dönemlerde yasiyorum

Bende sarılı beyazlı akıntı oluyo bu dönemde sende oluyomu

Anladım canım haklisin kanama olmadığı surece bir önem arz etmiyor ama ne bileyim yine de insan tedirginlik yaşıyor. Neyse sağol canım.

Canim 1 bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı rezene koy.üzerini birsey ile örtüp 5-10 dk demlenmesini bekleyip öyle tüket.ama günde 2 bardaktan fazla tuketmemek lazım.haberin olsun.bi de bütün yemeklerine kimyon at biraz.istersen yine içecek olarakta tuketebilirsin.tane kimyonu aynı rezene gibi demleyip tuketebilirsin.gaz için en iyisi bunlar diye biliyorum.

Bende sarılı beyazlı akıntı oluyo bu dönemde sende oluyomu
Oluyor canım. Hatta bu aralar akintim arttı bile.ama sarı akıntiya koku eşlik ediyorsa dikkat et.bi de rengi krem/sarı arasıysa bu bebegimizi içerde koruyan,rahimi kaplayan bi sıvı.ama sarı koyuysa doktoruna söyle. Ufak bi enfeksiyon sorunu olabilir.bende çok takip ediyorum akıntıyı.normalde hamile kalmadan once de çok enfeksiyon yaşardim çünkü.koku yoksa,kaşıntı ya da sİz yoksa bi de koyu sarı akınti yoksa normal gebelikte olmasi gereken akınti o canim:) enfeksiyonu önlemek için de bol bol sıvı tuketmemi üstüne basa basa sürekli tekrar ediyor doktorum.hamilelikte bol sıvı tüketmek daha da önemli:)

Canım ya çok geçmiş olsun dün botox yaptirdim vitaminleri bıraktım 2 gündür duphalac içip yattım ve ancak öyle yapabildım günde 2 kere hosaf (erik, kayisi,incir, kuru üzüm )yeyip suyunu içiyorum ılık ve limonlu su spor zaten yapıyorum 3lt yakın şu içiyorum hergün müsli yiyorum hergün sebze salata günde 3 kere 3 yemek kaşığı zeytinyağı günde 2 kere ılik suya oturma sen söyle daha ne yapayım canım benim? Allah yardımcımız olsun son umut botoxtu oda 1 ayda tam etki eder elimden geleni yapıyorum. Sanada çok geçmiş olsun en kisa zamanda şifa bulalim

Anladım canım haklisin kanama olmadığı surece bir önem arz etmiyor ama ne bileyim yine de insan tedirginlik yaşıyor. Neyse sağol canım.
Bende çok panik yapıyordum canım. Gayet normal tabi bu durum.ama herkezin bünyesi farklı. O agrinin şiddeti artarsa doktora gitmelisin.ben de bazen uzanıp dinleniyorum öyle ağrılarım olunca.her ihtimale karşı önlem almak lazım. Ama aklında kalacağına doktoruna da sor canım. Ama önemli bişiy olacağını sanmıyorum allahın izniyle

Panik yapma annesi sadece hissetmen önemli. Bugün yemek yememe rağmen benimki hareket etmedi. Endişelendim hareket etsin diye bakıyorum bende.
Aynen canım benim sen de panik yapma benim eşin aşağıda olma korkusu var o yüzden dolayı bir de çok stres yaşadım o yüzden inşallah iyidir minik kuzularımız canlarımız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…