2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım Allah büyüktür...

Bu tosbik, sırt üstü yattğımda bi yere toplanıo sanki böyle bi limon gibi büyüklükte minicik bi top gibi sert bişi oluo 10-15 saniye sonra geçio
Totosu mudur nedir anlamadım
3 haftadır görmedim zaten meraktan çatlıom en azndn pıt pıtlarını duyuyorm da sağlığındm endişe etmiyorum
Ayrıntılı ultrasonumz 12 şubatta 21+3 te yani beizimle aynı zamanlarda olan @GlnU ve helena17 sizin tarihler ne

Ben henuz doktoru aramadim..

Önermedi derken sebep?
Benim doktorum sana kalmış dediben yaptırdım.

yni ben sordum doktora tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş sağlık ocağından öyle söylediler dedim. Ben gebelerimi tetanoza yönlendirmiyorum dedi. Bende yaptırmadım yani doktorumu dinlemeye karar verdim yaptırmıycam. Yaptırmayanlar genelde yurt
Önermedi derken sebep?
Benim doktorum sana kalmış dediben yaptırdım.

Yani Ben sordum hocam tetanoz aşısı yaptırıcakmıyım diye. Ben gebelerimi tetanoza yönlendirmiyorum dedi. Bende yaptırmıycam. Başka yaptırmayan varmı benm gibi merak ettim.

meraba canım bende de göbeğimin kenarlarında gerilme kasılma gibi his var neden acaba
Canım seninle haftamız aynı bi kaç gündür göbek deliğim ve çevresinde ara ara ağrı ve gerilme oluyor

Geçen gün bende sırtüstü yattığımda elime sert bişey geldi 18 haftalık olduk 22 şubatta ayrıntılı günüm

Bugün banada 2 kere oldu canım karnım sertleşti yumruk gibi biri kasigim da biri göbeğimin sağ tarafında, benimde ayrıntılı ultrason 19 şubatta 22+0 oluyoruz daha çok var ama.cok hafiften bisiler hissediyorum gibi arada tabi oysa

Aynen canım benim sen de panik yapma benim eşin aşağıda olma korkusu var o yüzden dolayı bir de çok stres yaşadım o yüzden inşallah iyidir minik kuzularımız canlarımız:)

İyiymiş şükür canım kalp atışlarını dinledim rahatladim. Seninki de iyidir canım hic endişelenme uyuyordur dedi hemşirem. Bu zamanlar çok uyur dedi uyuyarak buyur dedi.

Aynen canım sağlık ocagindan geliyorum kalp atışlarını dinledim kuzumun iyi çok şükür. Uzanıyorum bende öyle ağrılarım olunca. Geçiyor ama en fazla 5 dk sürüyor sonra geçiyor.

Çok güzel ismi, ismi gibi efendi yakışıklı olsun inşallah :)

Benim de bugünlerde gazım var sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…