2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ama önermeme sebebi ne yani sormadın mı?
Sonuçta bunca insan aptal değil yaptırıyo

Evet canım bende hep takipteyim şuan kokulu değil Şimdi kış olduğu için su içemiyorum ya doğru düzgün

kızlar ya ayrıntılı için randevu aliyim diye aradım dediğim yeri orda perinatolog yokmuş radyolog yapıyo dedi. ama doktorumda perinatolog görsün istiyorum dedi ve ordaki doktorunda adını verdi off anlamadım valla. bana acilinden ist.anadolu yakasında perinatolog lazım. ve bayan olması önemli

Ben dün paylaştım bi resim onlar hoşuma gitti ama bedenimi kararlaştıramadım hem görüntüsü hoş hem emzirme sütyeni.
Ben de görmüştüm onları hoşuma gitti klasik nene sütyenlerinden iyi de son aylara doğru çok büyüyormuş göğüsler, ben de son aylara bıraktım o alışverişi..

Ben de görmüştüm onları hoşuma gitti klasik nene sütyenlerinden iyi de son aylara doğru çok büyüyormuş göğüsler, ben de son aylara bıraktım o alışverişi..
Evet son zamana bırakmak iyi ama fiyatı biraz diğerlerinden yüksek olunca şimdi almakta iyi gibi :) ztn ilk ay çok büyük oluyomuş emzirdikçe küçülüyomuş o yüzden ilk ay sıcakta olacağı için ben emzirme atleti alıcam sütyen özellikli olanlar varya onlardan

sonomedi ara cnm orda bayan perinatolog varmış.

Canım bende bayan olsun diye tutturdum ama malesef erkek denk geldi ona çok takılma doublemom bi yere gitcek koşuyolu medipol hakan beydi galiba 365 Tl diye hatırlıyorum bi bak konularda arattır istersen

Bol su iç kuru kayısı incir erik ye. Zeytinyağlı salata ye. Kendini yormadan zorlamadan yürü yada hareket et yasak değilse. Düzenli beslen 3 ara 3 ana öğün şeklinde. Kabızlık yapıcı gıdalardan uzak dur muz şeftali yağlı ağır yemekler tüketme. Düzelme olmazsa kadın hast doktorunla yada dahiliye doktoruyla görüş gebelere uygun ilaçlardan verir canım.

Bol su iç kuru kayısı incir erik ye. Zeytinyağlı salata ye. Kendini yormadan zorlamadan yürü yada hareket et yasak değilse. Düzenli beslen 3 ara 3 ana öğün şeklinde. Kabızlık yapıcı gıdalardan uzak dur muz şeftali yağlı ağır yemekler tüketme. Düzelme olmazsa kadın hast doktorunla yada dahiliye doktoruyla görüş gebelere uygun ilaçlardan verir canım.

Tam net bilgim yok ama sıcak su torbası rahim kaslarında ve rahim ağzında gevşemeye açılmaya yol açabilir risk oluşturabilir çok sıcak banyo önerilmiyor mesela bu nedenle olabilir canım

Canım bende de oluyor öyle şişlik ve çıkıntı. Ben de neresı acaba diyorum ayaktayken de oluyor :) benim tarih belli değil canım haftaya aylık doktor kontrolüm var o zaman daha 20 olmamış oluyor. O zaman söyler belki ya da o zaman yapar mı acaba? Telefon açıp ayrıntılı ultrason için diye belirtmeli miyim? Benim doktprum kendi yapıuor ayrıntılıyı da.

kizlar LIERAC kullaniyorum 12.haftadan beri son iki haftadir karnimda sivilce sivilce kzariklar var acayip kasiniyor. isilik olmus gibi. bu durumda olan var mi ? krem alerji yapsa ilk haftalarda yapmaz miydi bilemedimm yardimmm

kizlar LIERAC kullaniyorum 12.haftadan beri son iki haftadir karnimda sivilce sivilce kzariklar var acayip kasiniyor. isilik olmus gibi. bu durumda olan var mi ? krem alerji yapsa ilk haftalarda yapmaz miydi bilemedimm yardimmm
Kullanım kılavuzunda bununla ilgili bi yazı varmı

A ne güzel kendisinin yapması. bundan önceki görüşmede konuşmadınız mı

Ama önermeme sebebi ne yani sormadın mı?
Sonuçta bunca insan aptal değil yaptırıyo

Bilmiyorum ki benim randevum 3 şubatta ben mesajla sordum watsaptan kendisine tetanoz aşısı zamanı sanırım yaptıracakmıyım dedim. Ben gebelerimi aşıya yönlendirmiyorum canım dedi sadece. 3 şubatta gidince diycem ben aşıyı yaptırmadım diye. O zaman söyler belki neden gerek duymadığını. Benim yurtdışında kuzenim var ona sordum size aşı yapıyorlarmı diye yapmıyorlar dedi. Benim doktorumda ermeni ve yabancı bi fakülteden mezun belki onunla alakalı olablr diye düşündüm kendimce.. Çünkü yurtdışındakilerin çoğu yptırmamış bu aşıyı yorumlardan takip ettiğim kadarıyla. Ne bileyim.. Doktorumu dinleyip yaptırmıycam inş bi sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…