2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Şiddetli gaz sorunu ve şişkinliği ilk gebeliğimde çok yaşadım sonra farkettim ki aslında gebe değilkende bazı günler bunu bariz şekilde yaşıyorum. Gebeliğimde sürekli yaşamamın nedeni ise hergün süt içmemdi. Normal zamanlarda çok az içiyordum. Ben laktoz intoleransım olduğunu düşünüyorum ve laktozsuz süt içmeye başladım şu an gaz sorunu yaşamıyorum. Doktorumda içebilirsin sakıncası yok dedi. Belki birilerine faydası olur diye yazmak istedim . Laktozsuz sütü deneyerek arada fark var mı gaz sorunu geçiyor mu deneyebilirsiniz.

Valla bilmiyorum bişey diyemicem ama sen bilirsin eğer sağlık ocağına kayıtlıysan zaten ararlar seni niye gelmedin diye.

Kendi doktorun ne peki uzman , prof ?
Perinatoloji eğitimi varmıymış ki
İlk defa duydum walla garip geldi ya bi ara sor istersen tekrar
hem ayrıntılıda 4 boyut oluomş bak kaçırma :))

Kendi doktorun ne peki uzman , prof ?
Perinatoloji eğitimi varmıymış ki
İlk defa duydum walla garip geldi ya bi ara sor istersen tekrar
hem ayrıntılıda 4 boyut oluomş bak kaçırma :))
Orduda bi arkadaşım var onnuda kendi doktoru yapmış. 3 boyutlu olarak

Benim doktorum da perinatalog kendi bakıyor ama ayrıntılı randevusu siye belirt o zaman ızun randevu veriyorlar, biz belirtiyoruz.
Aşıyı ben de olmadım yrtdışında böyle bir aşı yok gibi vir şey.

Kızlar birşey sorucam. 32. haftadan önce işten çıkmak mümkün mü? Bir problem yok gebelikte. Ama iş yeri sıkıntılıysa ve doktordan rica edilirse 32. haftadan önce çalışamaz raporu verilebilir mi? Yada doktor 2 3 hafta önde gösterebilir mi gebeliği ? bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Gebeliği Bir iki hafta önde gösterebilir.

doktoru arayıp sorsam muayane etmeden bişey diyebilir mi acaba, muayaneye bugün gidemem çünkü
Ya bunlar normal ağrılar ara sor ama normal diyolar ben her öyle olduktan sonra gittiğimde aynı değişen bi şey yoktu

Bugün zıbın kullanıyorum onu takmak için eğildim almaya karnımı çekmişim içime sonra doğrulunca o kadar büyük sancı ve ağrılar oldu eğilince geçti bi saniye doğrulunca tekrar daha çok oldu iki büklüm kaldım iki üç kere doğruldum dahada artıyor bekledim oturdum geçti aklıma takıldı ama bazen böyle oluyor geçen hafta buna benzer olmuştu ayrıntılıda bişi çıkmadı kramptır diyorum kendi kendime doktorlar normal bu tarz diyolar :/
Daha çok stres oluyorum aksinde çünkü..

Verilemez canım.. Resmi olarak 32 o kadar gösteremez kendini riske atmaz. Rapor kullan ben öyle yapıcam.

Yok hayır gösteremez. 32den önce çıkmayı sgk kabul etmiyor. Bir de ne kadar erken izne ayrılırsanız doğumdan sonra o kafar erken işe döneceksiniz bunu da unutmayın. Tehlike var diye normal rapor alın eğer gitmek istemiyorsanız ama kadın doğumcular buna da pek sıcak bakmıuorlar başka bölüme yönlendiriyorlar genelde

Selam kızlar adanada yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye ettiğiniz bi Dr var mı özellikle riskli gebelikte? Ayşe parlakgümüş var aklımda ama nasıl bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mis ben de de . Monurol die bi toz ilaç yazmış . İciyim sizce . Antibiyotik mi ne bu . Korktum biraz .

Kizlar beniim bebişin eşi rahime cok yakınmış aralarinda 2cm var dikkat et dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mi? Acaba niye dikkat et dedi ki sormayi da unuttum..

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mis ben de de . Monurol die bi toz ilaç yazmış . İciyim sizce . Antibiyotik mi ne bu . Korktum biraz .
Ben içtim bakteri geçmeyince bi kere çok önemli bi ilaç değil gebelikte kullanılıyo sonra üreme olmadı kültürde içmedimde bakteri olabiliyo

Kullanabilirsin canım gece yatmadan önce alacaksın yalnız. Birde biraz fazladan su içersen 1-2 bardak sabah kalktığında enfeksiyon büyük ihtimal temizlenmiş olacak. Antibiyotik değildir monurol. Gebelerdede risk teşkil etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…