2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben içtim bakteri geçmeyince bi kere çok önemli bi ilaç değil gebelikte kullanılıyo sonra üreme olmadı kültürde içmedimde bakteri olabiliyo
Nette okudum da bu haftalarda da çıkarmis enfeksiyon. İceyim ben de teşekkürler

Kizlar beniim bebişin eşi rahime cok yakınmış aralarinda 2cm var dikkat et dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mi? Acaba niye dikkat et dedi ki sormayi da unuttum..
Ya benimde ilk demişlerdi sonra kendi doktorum biraz yakın evet ama çıkar dedi tam kapatmamış dibe yakın dedi perinatologda öylendedi sınırda ama çıkar bağlantılar yukarda dedi hiç bir tehlike görülmedi.. Senin daha mı aşağıda neden tehlike olarak görüldü ki henüz.

Kizlar beniim bebişin eşi rahime cok yakınmış aralarinda 2cm var dikkat et dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mi? Acaba niye dikkat et dedi ki sormayi da unuttum..
Canım heralde biraz fazla ayakta kaldıysan, bu aralar ayaklarının altına yastık koyup 1 hafta yatış yaparsan düzelir inşaallah, bazısının eşiğide genetik olarak aşağıda olabiliyor. Ablamında aşağıdaydı, gündüz okulda olduğu için akşamları genelde dinlenerek geçirdi hamileliğini

Canım ayakta durmayla alakası yoktur ama ben tek kaldım yatışta yapamıyorum... Yerleşim öyle oluyor..

A ne güzel kendisinin yapması. bundan önceki görüşmede konuşmadınız mı
Unutmuşum canım bebişimi görmenin heyecanıyla unutuyorum çoğu şeyi sonra aaaaa şunu soracaktım diyorum çok önemliyse arayıp soruyorum :) randevu almak için aramadan önce hemşiresini arar sorarım sanırım :)

Âmin canım inşaallah, yazdıklarının aynısını 1 aydır bende yaşıyorum maalesef ve bağırsaklarımın küstüğünü düşünüyorum. Birde ben 2 gündür akşam yemeklerinde salata haricinde 1 adet kırmızı turpu dilimleyerek yiyorum ve ne ilginçtirki 2 akşamdır wc ye rahat çıkıyorum kanama olmadan , turpuda bi dene canım istersen.

Kendi doktorun ne peki uzman , prof ?
Perinatoloji eğitimi varmıymış ki
İlk defa duydum walla garip geldi ya bi ara sor istersen tekrar
hem ayrıntılıda 4 boyut oluomş bak kaçırma :))
Prof canım. Perinatoloji eğitimi var mı bilmiyorum ama alanında iyi bir doktor. Doktoruma da güvendiğim için ona giderim yine ayrıntılı için diye düşünüyorum :)

Arkadaşlar kabızlık için ben de emy0364 gibi kırmızı pancar tüketiyorum. Ama ben bir kırmızı pancar, bir ekşi elma bir de habuç suyu içiyorum. Hem demir için iyi oluyor. Kanı temizliyor. Hem de tuvalete rahat çıkıyorum.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mis ben de de . Monurol die bi toz ilaç yazmış . İciyim sizce . Antibiyotik mi ne bu . Korktum biraz .
Tatlım bende ilk gebeliğimde kullanmıştım monurolu. Gerektiğinde gebelikte kullanılabilen bir antibiyotik. Kullan bence çünkü enfeksiyonun varlığı iyi değil. Şikayetin geçse bile kontrol için tekrar idrar testi yaptır geçmiş mi diye

Rahime değil de rahim ağzına (servikse yakındır) benim 12. Haftada tam rahim ağzında olduğu anlaşıldı doktor yukarıya olması gereken yere kayabilir de aynı da kalabilir dedi 15. Haftada rahim ağzından 1 cm yukarı kaymıştı 16. Haftada 1 peçete kadar kanamam oldu 1 gece hastanede yattım iğne yapıldı kanamayı önleme amaçlı. 15 gün rapor verildi evde geçirdim 18. Haftada şükür tamamen yukarıya kaydığı görüldü sıkıntı kalmadı. Dr kanama yada leke olunca acil ara beni demişti inş olmaz ama sende de olursa hemen beklemeden doktorunu ara ulaşamasan bile acile git canım. İnş senin de yukarı kayar

Selam kızlar adanada yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye ettiğiniz bi Dr var mı özellikle riskli gebelikte? Ayşe parlakgümüş var aklımda ama nasıl bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canım ben Ortadoğu Hastanesi Filiz hanıma gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim yoğun bir doktor ama çok güzel ilgileniyor yinede sen bilirsin canım

Namazlılara bir sorum olacacak

Secdelerden sonra ve son oturuştan sonra kasıklarınızda sancı ve özel bölgenizde batma hissediyor musunuz?

Namaza normal mi devam ediyorsunuz yoksa oturarak mı?

Evet normalinden daha asagadaymis canim. Zamanla cikar ama dikkatli ol dedi o yuzden tedirgin oldum. Haftaya ikinci duzey testim var ozaman net belli olur heralde

Masa başı benim iş canim. Tamda bugun yuruyuse baslamistim hergun yarim saat yurumeyi planliyodum. Doktora sorsam iyi olur bana iyi gelirmi ki yuruyus diye.

Prof canım. Perinatoloji eğitimi var mı bilmiyorum ama alanında iyi bir doktor. Doktoruma da güvendiğim için ona giderim yine ayrıntılı için diye düşünüyorum :)
Benmki de prof ama kendi yapmıyor aynı hastanedeki radyologa yönlendirdi
Ama radyologa da gitmicem perinatologa gitcem taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…