2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Namazlılara bir sorum olacacak

Secdelerden sonra ve son oturuştan sonra kasıklarınızda sancı ve özel bölgenizde batma hissediyor musunuz?

Namaza normal mi devam ediyorsunuz yoksa oturarak mı?
Canım ben tüp bebek oldum transfer oldum günden buyana normal.kiliyorum çok. Şükür 19 cu haftaya geldik arada batma oluyor gibi ama normal kılmaya devam ediyorum Simdilkk bazen midem çok kötü olduğu zamanlarda kaza larını kıldım tabi kılamadığım zamanlarda oldu Allah affetsin

Merhaba kizlar..aramızda benim gibi kendi işini yapan.. bu yüzden işe ara veremeyecek durumda olanlar varmı...Doğumdan kısa bi süre sonra işe dönmek zorundayım.. çözüm önerisi olan varsa sevinirim..

Allah kabul etsin canim cvp verdigin icin tesekkur ederim

Secdelerden sonra ve son oturuştan sonra kasıklarınızda sancı ve özel bölgenizde batma hissediyor musunuz?

Ben ayakta kılmaya devam ediyorum canım gidebildiği yere kadar arada kasığıma batıyor o zman oturuyorum kılarken Allah Kabul etsin.

Merhaba kizlar..aramızda benim gibi kendi işini yapan.. bu yüzden işe ara veremeyecek durumda olanlar varmı...Doğumdan kısa bi süre sonra işe dönmek zorundayım.. çözüm önerisi olan varsa sevinirim..

Kendi işin kendi ofisin vs ise 40ın çıkınca ya da bir ay dinlenip toparlandıktan sonra bebişinle işe gidersin. Bir ana kucağı bir de orada yatacağı oark yatak oldu da bitti maşallah. Biraz büyüyne kadar gözünün önünde olur. Sonra bakıcı ya da kreşe verirsin zaten.
İşinde yardımcı elemanlar vs var mı? Varsa daha kolay, yoksa yavaştan birini alıp yetiştir düzeni öğrensin, senin yokluğunda idare eder ya da sen yavaş olacağın için elin kolun olur.

Genelde bir park yatak götürüp bebeği bakıcısı ile gözünün önünde tutuyor kendi işinse çalışanlar.

Ben dün paylaştım bi resim onlar hoşuma gitti ama bedenimi kararlaştıramadım hem görüntüsü hoş hem emzirme sütyeni.
evet gördüm görüntüsü hoşmuş gerçekten. benim paylaştığım birazcık babaanne işi internetten almanın bu dezavantajı var işte beden konusunda kararsız kalıyo insan

evet gördüm görüntüsü hoşmuş gerçekten. benim paylaştığım birazcık babaanne işi internetten almanın bu dezavantajı var işte beden konusunda kararsız kalıyo insan
Bezlerde sıkıntı yaratmaz bence 90 alsan bile zaten bi taneyle yetinmiceksin :) sonra gene alırsın

Aynen bende öyleydim sonra gitmeden liste yapıp gitmeye başladım :)

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben dün tetanoz aşımı oldum. Acımadı hiç. Gayet rahatım.
Bir de karnımın içindeki minik pıt pıtlar bebek hareketi mi? Hatta bazen içerde bir şey geziniyormuş gibi oluyor. Bağırsak hareketi gibi de değil

Artık bebk canım o. Geçmiş olsun aşın için

Benim de kendi işim, ortağımla beraber ufak bir ofiste çalışıyoruz. En son zamana kadar çalışıp ilk fırsatta işe dönmek zorundayım. Ben eğer çok ağlamayan sakin bir bebek olursa ilk 6 ay yanımda getirmeyi düşündüm. Ondan sonrasına bakacağım, inan hiç bir planım yok.

C CEMSEN benim kendi işim değil ama nasipse 2. ayda işe dönücem. annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak ve bende 1 günlük süt izni kullanıcam inşallah

Canım ara sıra bende de oluyor. Yavaş eğilip kalkmaya dikkat edersen çok sorun olmaz. Henüz ayakta kılıyorum, oturarak kılacak kadar sıkıntım yok. Bir de bir şey sorcam. 22. Haftada detaylı ultrason için gideceğinde randevu alırken belirtecek misin? Benim haftaya aylık kontrolüm var 20. Haftanın içinde olmuş oluyorum. Detaylı için erken mi? Detaylı için herhangi bir şey sormadım doktora ama :):)

PembeLokum canım ben oturarak kılmaya geçtim secdede de bacaklarımı yani dizlerimi açarak gidiyorum.

Ayrıca bişey dicem bu sabah konusu olduda benim gibi canan karatayın görüşlerini saygı duymayan doğru bulmayan var mı

bebek hareketleri canım bugun net olarak bende pıt pıtlarımı hissettim Allah ın izniyle :)

Masa başı benim iş canim. Tamda bugun yuruyuse baslamistim hergun yarim saat yurumeyi planliyodum. Doktora sorsam iyi olur bana iyi gelirmi ki yuruyus diye.
Canım oturmak yürümekten daha çok bası yapıyor, bende mesela rahim ağzı yetmezliği var yürümek serbest ama oturmak yasak %90 yatarak geçiriyorum. Be kadar aşağıda olursa bebek o kadar risk teşkil eder, bası yapar, bence rapor alabiliyorsun bir haftalık rapor al ve ve ful yat bebeğinin yukarıya çıktığını göreceksin inşaallah

bu arada ilk vurulunca acımıyor cnm ası aksama doğru ağrımıstı benim aşı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…