2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım, ben biraz takıntılıyım
Perinatalogun işi anne karnında fetüsü incelemk özellikle bunun için eğitim almş kişiler
Radyologlar da artık tecrübe ede ede ayrıntılı usg de kendilerni geliştiriyolar herhlde
Yani perinatolog çok daha içime sindiği için bunu tercih etttim
Aralarında fiyat farkı var perinatolog biraz daha pahalı maddi bi problemin yoksa Git tabi :) Elieshaylz

Canım neden yanlış diyor vs çok dinlemedim onu ama. Benim yengem hemşirelik okuyor onun hocaları da şeker yüklemesinin çok doğru olmadığını söylemişler. Öyle demişti bana yani.

Kızlar şimdi benim sol kadığım çok ağrıyor ya üstüne mi yattım ama yüreyemiyorum çalışıyorum doktora gidip bir şey çıkmamasından boş endişeden sıkıldım.. Birde hafif kahve çizgi kısa halde peçeteye geldi bunla alakası var mıdır karnımda ağrılar oluyodu bazen ama ilk defa kasık ağrısı yaşıyorum..

Canım ben Ortadoğu Hastanesi Filiz hanıma gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim yoğun bir doktor ama çok güzel ilgileniyor yinede sen bilirsin canım
İlk bebeğimde filiz hanıma gidiyordum maalesef kaybettim bebeğimi.kesinlikle gitmeyeceğim bi Dr. Tşkler canm cevabın için

Ya of bana kimse böyle bir açıklama yapmıyor ve ben çok oturmayada devam ediyorum çok aşağıda değil mi acaba.
Canım kendi kendini evhamlandırma. Hepimiz için sürekli oturmak çok doğru değil. Biraz hareket biraz dinlenme. Çok aşağıda olsa riskli bir durum olsa sanmıyorum ki doktorun uyarıda bulunmasın. İlla ki uyarıda bulunurdu. Yani ben böyle düşünüyorum.

önemli olan zararlı şeyler yememek bence onun dışında iştahlı olmak güzel bişey :) abur cubur yemekten vazgeçmek lazım fast food.pizza falan içim gidiyor ama nefsie hakim oluyorum
Abur cubur olarak bir çikolatalı gofret yiyorum. Pizza vs canım istemiyor ama. O hazır patates kızartmalarına bayılıyorum hep canım istiyor ama unutmaya çalışıyorum :/ bir de yememek gerekiyor ya daha çok istiyor insanın canı. onun dışında ne bulsam yiyorum :):):):) 6 ya yaklaştı aldığım kilo :/

Kizlar. Herkes hemen hemen ayni haftalarda gebelikte. Buarada kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben istahima dur diyemiyorum aksamlari ve cok abur cubur yiyorum. 6kilo aldim simdiden . Boyle devam ederse kac kiloyla bitiririm hamileligi Allah bilir..
Canım senden iki hafta gerideyim. Benim de aldığım kilo 6 ya yaklaştı :):):) çok aldım sanma yani. Abur cubur bir çikolatalı gofret yiyorum bir de fast food restaurantlarındaki patates kızartmalarını canım istiyor hep ama yemiyorum onun dışında canım ne istese yiyorum :):)

Bencanim cektiginde hemen yiyorum. Ve abartarak yiyorum ve ne yesem yariyo mubarek
Bugunden itibaren dikkat edicem yoksa durumum vahimm

Adet döngünmü canım

doğum evinin doktoru bana özellikle ayrıntılı ultrasona girmemi söyledi, kağıtta da sisterna magna sınırları düzensiz yazıyor o yüzden kafam karıştı benimde şuan bende takıntılı olmaya başladım

Canım neden yanlış diyor vs çok dinlemedim onu ama. Benim yengem hemşirelik okuyor onun hocaları da şeker yüklemesinin çok doğru olmadığını söylemişler. Öyle demişti bana yani.
Ben doğru diye savunmuyorum ama bu insanlar nasıl öğrenicek rahatsızlığnıı

ne olur olmaz bir doktora git cnm yada tlfla ara bir sor

Canım tetenoz içinde bi dünya şey yazılıp çiziliyor ben damar yolu açtıramam ama aşı hiç rahatsız etmedi besmele çekip içcen kötüyü düşünmiceksin

Ben doğru diye savunmuyorum ama bu insanlar nasıl öğrenicek rahatsızlığnıı
aynen cnm. hem bahsettiğiniz kişi kardiyolog her dr her konuda çok kesin yorumlar yapabilecekse o zmn tıpta farklı ihtisas alanlarına gerek yok ki. hepsi 6 yıl okur her alanda uzman sayardı kendini.

Bencanim cektiginde hemen yiyorum. Ve abartarak yiyorum ve ne yesem yariyo mubarek
Bugunden itibaren dikkat edicem yoksa durumum vahimm

Ben 8 kilo aldım 52 kilo idim 60 kilo oldum, kızım olacak kalçalarım çıktı, göbeğim sanki 8 aylık gibi, 3 öğün yemek yiyorum öyle çok yemiyorum tatlı abur cubur hiç yemiyorum... Bende bel fıtığı var yürümekte artık zorlanıyorum kilo problemi nedeniyle..
Bebişim kilo alsında yeter, abur cubur, patates kızartmasını vs yemiyorum, ekmeği de az yiyorum,
Kişinin yapısına göre değişiyor bazıları çok kilo alıyor bazıları almıyor bence kişinin yapısı ile ilgili diye düşünüyorum

sanırım dikkat etmek gerekiyo ya kilo hiç iyi bişey değil ben daha şimdiden ağırlaşmış hissediyorum kendimi

Hamileligin geneli oyle bence ne yese yariyo kilo yapio bence. Eskiden abartarak yesem bile kilo almazdim cunki. Bende 57 ile basladim 63 oldum simdi. Dogumdan sonra veririz artik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…