- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #24.921
Aynen canım zaten dünyada binbir çeşit rahatsızlık var ve bunları öğrenebilme yolları var her hastalığın kendine özgü diyeti var. her doktor her konuda konuşsaydı oooo :)aynen cnm. hem bahsettiğiniz kişi kardiyolog her dr her konuda çok kesin yorumlar yapabilecekse o zmn tıpta farklı ihtisas alanlarına gerek yok ki. hepsi 6 yıl okur her alanda uzman sayardı kendini.
Artık bebk canım o. Geçmiş olsun aşın için
bebek hareketleri canım bugun net olarak bende pıt pıtlarımı hissettim Allah ın izniyle :)
bu arada ilk vurulunca acımıyor cnm ası aksama doğru ağrımıstı benim aşı yerim
Canım geçmiş olsun. Ben de ebe yapınca aaa bitti mi çok ağrıyor demişlerdi dedim. O da kendini sonradan belli eder bu aşı dedi. Ama çok şükür ne şişlik ne kızarıklık ne ateş olmadı. Bazı arkadaşlar üstüne de yatamadıklarını söylemişti. Ben yatabildim. Sadece kolumu kaldırdığımda yeri ağrıyordu o kadar. İnşallah seninki de benimki gibi olur ağrı yapmaz.
Canim ev islerini nasil yapiyosun? Ben genelde kendim yapiyorum oda yoruyo tabi
Benim de kendi işim, ortağımla beraber ufak bir ofiste çalışıyoruz. En son zamana kadar çalışıp ilk fırsatta işe dönmek zorundayım. Ben eğer çok ağlamayan sakin bir bebek olursa ilk 6 ay yanımda getirmeyi düşündüm. Ondan sonrasına bakacağım, inan hiç bir planım yok.
Orası da öyle canım alternatif yollar üretilmeli işte :)Ben doğru diye savunmuyorum ama bu insanlar nasıl öğrenicek rahatsızlığnıı
Canım ablam 26 kilo almış. Ben 17 biliyordum 26ymış meğersanırım dikkat etmek gerekiyo ya kilo hiç iyi bişey değil ben daha şimdiden ağırlaşmış hissediyorum kendimi
Benim kilolar ekmekten oldu yoksa sürekli yemiyorum. Tüm gün okulda olunca ekmek arası götürmek daha kolay oluyordu. Günde yaklaşık bir ekmek yiyordum yani :):):):Ben 8 kilo aldım 52 kilo idim 60 kilo oldum, kızım olacak kalçalarım çıktı, göbeğim sanki 8 aylık gibi, 3 öğün yemek yiyorum öyle çok yemiyorum tatlı abur cubur hiç yemiyorum... Bende bel fıtığı var yürümekte artık zorlanıyorum kilo problemi nedeniyle..
Bebişim kilo alsında yeter, abur cubur, patates kızartmasını vs yemiyorum, ekmeği de az yiyorum,
Kişinin yapısına göre değişiyor bazıları çok kilo alıyor bazıları almıyor bence kişinin yapısı ile ilgili diye düşünüyorum
Inanin ben de ayni seyi dusunuyorum bazen. Baskasinin yaninda olsaydim iznimi alir buyuturdum bebegimi diyorum.. Hatta esimin bir akrabasi memur o da hamile,2 sene ucretsiz izin kullanacagim dedi. Ozenmedim desem yalan olur :)ne iş yapıyorsunuz... ben mali müşavirim.. yalnız şöyle bi durum var gün içinde dışarı çıkmam gerekiyor o yüzden ofise getirmek ne kadar sağlıklı bilemedim... dışarıya çıkmamam kesin olduğu durumlarda getiririm...offf napicam bilemiyorum... keşke biyerde çalışıyor olsaydım en azından iznim olurdu..vs vs
Ben şimdiye kadar 3.5 kilo aldım. Kilo takibimi aylık değil haftalık olarak yapıyorum ben. Her cumartesi sabah aç karnına tartılıyorum. Her hafta 600-700gr arası kilo almış oluyorum ve çok sinirim bozuluyor. Tabi ki yiyorum ama bu hızla alacak kadar değil. Tek tesellim beni görenlerin sadece karnın büyümüş demeleri, yüzümde ya da kalçalarımda büyüme olmadı. Sadece göğüslerim ve göbeğim kocaman oldu.Kizlar. Herkes hemen hemen ayni haftalarda gebelikte. Buarada kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben istahima dur diyemiyorum aksamlari ve cok abur cubur yiyorum. 6kilo aldim simdiden. Boyle devam ederse kac kiloyla bitiririm hamileligi Allah bilir..
Şimdi ben de düşündüm evet canım adet döngüsü benim aklıma geç geldi gidince artık en ufak şeye dr gidesim geliyo yıprandım bilemiyorumAdet döngünmü canım
Yine cok iyi seninki. Benim hedefim toplam 10kiloyla bitirmekti ama olmicak sanirimBen şimdiye kadar 3.5 kilo aldım. Kilo takibimi aylık değil haftalık olarak yapıyorum ben. Her cumartesi sabah aç karnına tartılıyorum. Her hafta 600-700gr arası kilo almış oluyorum ve çok sinirim bozuluyor. Tabi ki yiyorum ama bu hızla alacak kadar değil. Tek tesellim beni görenlerin sadece karnın büyümüş demeleri, yüzümde ya da kalçalarımda büyüme olmadı. Sadece göğüslerim ve göbeğim kocaman oldu.
Şimdi ben de düşündüm evet canım adet döngüsü benim aklıma geç geldi gidince artık en ufak şeye dr gidesim geliyo yıprandım bilemiyorum
Benim zaten fazla kilom vardi ve cok musaitim kilo almaya. Ilk uc ay hep peynir ekmek tost falan yememe ragmen ve hic kusmama ragmen hic kilo almadim. Suan yarim kilo oynuyo gibi ama ben dikkat etmistim istahim cok fazla olmadi. Bi kac gundur tamtersi ama. Hep yiyesim var hep midem kaziniyor sanki. Cok hamurisi yedim ve rahatsiz etti artik. Biraz duzene girmeye calisacam.. Buyuk ihtimal bu son aylarda birden kilo alirim ama 10 en fazla 12 ile kapatacagimi dusunuyorumKizlar. Herkes hemen hemen ayni haftalarda gebelikte. Buarada kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben istahima dur diyemiyorum aksamlari ve cok abur cubur yiyorum. 6kilo aldim simdiden. Boyle devam ederse kac kiloyla bitiririm hamileligi Allah bilir..
Canım benim de ilk aylarda olmuştu. Adet döngüsü zamanına yaklaşınca hem akıntım artıyordu hem rengi koyulaşıyordu hatta iplik kadar ince kan gibi bir şey bile olmuştu içinde. Geçen ay ve bu ay olmadı. Bu aylarda hala devam eder mi bilmiyorum. Ama seninki de adet döngüsünden olabilir. Su içmeyi ihmal etmiyorsundur umarım :) ne zaman suyu ihmal etsem o zaman da koyulaştı benim akıntı.Şimdi ben de düşündüm evet canım adet döngüsü benim aklıma geç geldi gidince artık en ufak şeye dr gidesim geliyo yıprandım bilemiyorum
Eğer bu şekilde kilo almaya devam edersem herhalde toplamda 15-20 kilo arasında bir kiloyla tamamlayacağım hamileliği. Ama son ayları hiç kestiremiyorum, çok hızlı kilo alınıyormuş.Yine cok iyi seninki. Benim hedefim toplam 10kiloyla bitirmekti ama olmicak sanirim
Yok hayır gösteremez. 32den önce çıkmayı sgk kabul etmiyor. Bir de ne kadar erken izne ayrılırsanız doğumdan sonra o kafar erken işe döneceksiniz bunu da unutmayın. Tehlike var diye normal rapor alın eğer gitmek istemiyorsanız ama kadın doğumcular buna da pek sıcak bakmıuorlar başka bölüme yönlendiriyorlar genelde
Hımm bebekte bi sıkntı olablir diye doktor yönlendirmiş olablir diosundoğum evinin doktoru bana özellikle ayrıntılı ultrasona girmemi söyledi, kağıtta da sisterna magna sınırları düzensiz yazıyor o yüzden kafam karıştı benimde şuan bende takıntılı olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?