2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah razı olsun çok kötüyüm ya bir şey olcak mı doktor aşağıda hastanede gitmek istemiyorum artık tavırlardan akıntı ip hafif kahve oluyo bazen içinde rengi koyu değil su içiyorum ama kasık beni mahvetti bacaktan aşağı karına doğru sol taraf adetliymiş gibi ağrılar belde her yerde bi var bi yok canım.her zamanda olmadığı için normal midir diyorum emin olsam gidicem.

Son düzenleme:
Kahverengi lekenin gelmesi normalmi bu dönemde bilmiyorum ama devam ederse bi git istersen bebeğinin hareketlerini hissediyomusun
Az az hissettim ara ara .. Demin hafif ama insan böyle olunca emin olamıyo Kahve ince o değilde ağrılar olunca korkuttu beni üstüne mi yattım acaba.

Namazlılara bir sorum olacacak

Secdelerden sonra ve son oturuştan sonra kasıklarınızda sancı ve özel bölgenizde batma hissediyor musunuz?

Namaza normal mi devam ediyorsunuz yoksa oturarak mı?
Ben normal devam ediyorum bazen sağ yanımda batma hissediyorum ama sadece namazda değil oturup kalkınca da oluyo sanırım karnımız genişlediği için

Az az hissettim ara ara .. Demin hafif ama insan böyle olunca emin olamıyo Kahve ince o değilde ağrılar olunca korkuttu beni üstüne mi yattım acaba.
cnm icini rahatlatmak icin bile olsa git bence en azindan bebisini görursun doktorda normal olup olmadigina bakar

En iyisi canım zaten 12 kilodan fazla alınması bebeğe hiç bi yararı olcagını düşünmiyorum. bizim zararımıza olucak. ve hayatım boyunca hiç diyet yapmadım o yuzden işim zor hamilelikten sonra

Eğer bu şekilde kilo almaya devam edersem herhalde toplamda 15-20 kilo arasında bir kiloyla tamamlayacağım hamileliği. Ama son ayları hiç kestiremiyorum, çok hızlı kilo alınıyormuş.
Aynen son aylar artık hızlı şekilde kilo alcaz ne olur benim durum bilmem

Ayy bayıldım çok şirin :)
Nerden sipariş ettin belki bende alırım

Anlıyorum halinden canım benim de bir kaybım olduğu için bunda çok korktum. Farklı bir ağrı olsa hemen ağlıyordum bir şey oldu kesin diye. Şimdi biraz daha rahatım rahat olmaya çalışıyorm. Eşim biraz kızıyor evham yapma bu kadar üzme kendini diye. Evham yapınca çok mutsuz oluyorum depresyonda gibi biraz kendimizi yıpratıyoruz yani. Bende de adet ağrısı gibi ağrılar oldu şimdi de ara sıra oluyor ama gün boyu devam etmedi hiç. O yüZden çok bir şey diyemiyorum canım. Yanlış yönlendirmek istemem. Akıntı sürekli o renkte olursa ve ağrın aynı şiddetle devam ederse git bence doktora. Hep aynı yere gitmekten çekiniyorsan başka hastane varsa orayı dene :)

Canım ben ztn işten çıkıcam 32. haftaya kdr durup doğum paramı almaya hak kazanıp çıkıcam tamamen işten. geri dönmiycem o yüzden dedim ne kdr erken o kdr iyi benim için.
Doğum izni ücretini alabilmeniz için doğumun olduğu tarihte sigortalı olmanız lazım, o yüzden izniniz bitince istifa edin

Kadının uzmanlık alanı kardiyoliji ama kadın dogum, gastıronomi, onkoloji tüm tıp dalları ile ilgili bilgisi var o kadar kadın dogumcu bosa okumus zaten kendi alanında saygım sonsuz ama başka alanlara bu kadar saldırıp fikir beyanında bulunması

kızlar selam ben detaylıyı en ucuz 180 TL'ye buldum içinizde İstanbul da olup daha uygun fiyat bulan var mı yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…