2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar detaylidan geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Ikili test sonucum vs temiz çıkmıştı. Detayli ultrasonda bebegimin kalbinde ve bagirsaginda parlaklık görüldü. Down sendromu belirtisiymis. Amniyosentez önerdi inceleyen doktor. Kendi doktoruma da ulasamiyorum. Ikisinin bir arada olması risk taşıyormuş. Aglamaktan mahvoldum. Nolur dua edin iyi olsun bebeğim

cnm gecen haftada burdaki bi arkadasin bebegindede prlaklik görulmustu benim hic bilgim yok ama icini ferah tutmaya calis dualarim seninle

cnm sakin ol hemen kendini kötü bişey var diye üzme. kuzenimin kızında da aynı şeyler görüldü. amniyosentez yapıldı ve sonuç normal çıktı. 2 yaşında çok sağlıklı harika biz kızları var. dr sadece emin olmak istiyor. bence sonucun normal gelecek.

cnm gecen haftada burdaki bi arkadasin bebegindede prlaklik görulmustu benim hic bilgim yok ama icini ferah tutmaya calis dualarim seninle
Allah razi olsun tek kalp ya da bagirsak olsa tek başına anlamlı değil diyorlar da ikisi birden var. Ikili test afp falan hep iyi çıkmıştı. Şimdi bunu öğrenince dünyam başıma yıkıldı. Fotoğrafına bile bakamadim yavrumun üzüntüden. Birşey olmasın ona.

Amin arkadaşım inşallah. Dua etmekten başka hiçbir çarem yok.

Benim çalıştığım hastane zaten canım iş bakımından tek çalıştırıyolar stres ve panikle daha da artıyor haftaya tapor alır istirahat ederim diyorum biraz çok stres oluyorum başka da bi yer yok dinlenince geçiyo akıntı şimdi öylr değil ama stres panik yürüyünce artıyo teşekkür ederim.

allahin izniyle olmayacak sen icini ferah tut cnm. guzel haberlerle gel

Canım üzülme allah onu sana bağışladın kendini yıkma sakın bir doktora daha git iyi miydi doktorun elbet ulaşırsın amniyo yaptırmak sadece içini rahatlatıcak emin ol.

Eğer gittiğni yer güven vermediyse bi yere daha görün canım. Ezan okunuyo rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin inşallah birşeyi yoktur.

Herkese çok teşekkür ederim. Doktorum yıllık izindeymiş. Telefonu da kapali sansima. Dua ediyorum bol bol. Sonucu ona da göstericem. amniyosentez derse yaptiricam. Sonucu iyi gelir insallah. Allah kimseyi korktuklariyla sinamasin.

Eğer gittiğni yer güven vermediyse bi yere daha görün canım. Ezan okunuyo rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin inşallah birşeyi yoktur.

Nisaya gittim. Giden herkes memnundu perinatologdan. Bilemiyorum ki sadece kendi doktoruna ulaşmak istiyorum en kısa sürede ona da ulaşamadım.

Cnm kosuyolu medipolu bi arasana. Doublemom orda bi perinatologtan bahsetmisti bayan demisti diye hatirliyorum cnm.
Canim sordum ordada yoktu. Ayarladim cok sukur. Anadolu yakasinda bayan peronatolog arayan varsa aklinda bulunsun florence nightingale ve yeditepe univ. Hastanesinde var. Biraz pahali ama yinede gidicem. Sigorta olmasa zor tabi. Florence nightingale 850 tl yeditepe uni. 720 tl.

Sskin ol başka bir yere tekrar yaptır

ilk bebeğimde bir buçuk haftam vardı 32 nin dolmasına 32 gibi gösterdi ve izne ayrıldım. öğretmenim 1,5 hafta okula gidip bırakmak olmasın dedi. ama yıl 2009 du tabi şimdi sistem değişti ise bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…