2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Çok çok zor bir imtihan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Allah sabır versin Rabbim 2 kere yaşatmış aynı acıyı çok çok çok acı

Çok geçmis olsun başın sağolsun

Amin arkadaşım amin. Sagolasin verdigin destek ve moral için. Allah razı olsun.
canım benim ilk bebeğimde riskim 1/240 di ve doktor amniyosenteze gerek yok ense kalınlığın normal dedi. ayrıntılıda bebeğin kalbinde minik bir delik görüldü doğduğu an ik nefeste kapandı şükür ama doktorum hiç korkutmadı sağolsun. ben senin bebişte bir problem olmadığını düşünüyorum canım. gönlünü ferah tut. Allah büyük...

20.haftaya girdiğimde resmen güm gum hissetmistim hatta korktum once. Ama her zaman aynı olmuyor degisiyor hala. Bebegin pozisyonu ile alakali genelde.

Anladim canım sagolasin. Benimki sağa vuruyor sonra göbeğimin üstüne vuruyor belli olmuyor karnım şişip iniyor ama çok değil minik minik. Merak ettim ne zaman daha sertleşir diye.

Evet aynı şekilde ikili de risk 1/299 çıkmıştı benim dr da aynısını söyledi ense kalınlığı bacak boyu falan gayet iyi dedi lola_a sonrasında benimde kalbinde küçük bi ufurum olduğunu ve ilk ağlamayla kapanacagini söyledi şimdiye kadar olumsuz hiçbişey soylemedi

canım senin yazını okuyunca hatırladım sana söylenenin aynısı bana da söylendi üfürüm demişti. bir diğer doktor küçük bir delik dedi. ilk nefeste kapanır dedi şükür kapandı. seninle free betahcg mom değerlerimizde aynıydı canım hatta ben yüksek diye korkmuştum. bir başka doktora gittim haftasına ço yakın bebeğin dedi bence bu değerler büyük sorun teşkil etmez dedi kime inanacağımı şaşırdım cidden.

canım ben maşallah barekallah 19. hafta dan beri sert hissediyorum daha doğrusu eşim dedi baya bi sert vuruyo diye :) 1 haftadirda kiyafetimi titretir oldu kabarciklar yapiyo paşam
Erkek oldugu icinmi =)) benim prenses kendini naza cekiyo galiba babasi daha yeni yeni hissediyor ki 21 haftalik olduk cok sukur =))

Çok hoş :) biz de Yasemin veya Ceyda Gül düşünüyoruz

Seninle tahmini dogum tarihlerimiz aynı :)
Ben kilo almadim hic, iyi oluyor herhalde
Yasemin cok guzel canim..
Bencede iyi cunku son aylarda baya bi tombik olucazz:))) evet ayni dogum tarihleri insallah gelsinler bekliyoruz minikleri

Canim doktor kendi mi yaptı bu testi.yoksa sen şikayet üzerine mi gittin?bende de sanki hafiften var gibi.her ihtimale karşı doktora danışmak istiyorum
Kendi Yaptı Canim şikayetim yoktu şükur. Bol su içmek gerekiomuş bugün başka doktor à sordum öyle dedi . Çok önemli değil dedi

İyi geceler kızlar
Daha önce bahsetmiştim
Rahmimde özellikle sabah be gece yatarken böyle taş gibi bi yumru oluo ovalayınca falan bikaç saniye sonra geçio
Bu sıklaştı okudgum kadaryıla rahim kasılmasıymş ve pek de iyi şeyler yazmamşlar canım sıkıldı
Yarın sabah ilk iş dktorumu arıcam umarm kötü bişeyin habercisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…