2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın anneler
Midesi yanan arkadaşlar bana dr renni yada Gaviskon surup içebilirsin demişti bide sabah aç karnına tahin de aynı etkiyi yaparmış bu ilaçlarla.
Bendede yanma çok oluyor bide agzimda ki kötü tat bi türlü gitmedi. Ama yine de eskiye oranla çok şükür diyorum

Ayni sorun bendede var cnm gerci maalesef benim midemle sıkıntılarım vardi hamile kalmadan oncede ama bunada sukur... gaviscon kullaniyorum ben ama cok fazla deil dayanamayacak hale gelince kullaniyorum..

Günaydın hanımlar

Ben yan yatmayla ilgili sıkıntıları bir türlü aşamadım. Üzerine yattığım için kollarım, direklerim çok ağrıyor. Sonra ağrıdan uyuyamıyorum. Var mı başka dirsek sıkıntısı çeken?

Bende hemen başka dr a gittim oda tek başına bu değer hiçbişey değil dedi 193 sanırım hcg bebeği tekrar inceledi ultrasonda hiç bi bulgu yok dedi bide benim bi ileriki testi istemem için 3 yada 4 bulgu görmeliyiz ki korkalim falan dedi şimdi işin tuhaf yani ayrıntılı da istemedi ben zaten gerekli olan a bakıyorum dedi şimdi bende Şubat tatili için memleketteyim burda perinatolog yok ama yine de bi Dr muayenesine gidecem

Günaydın Günayd size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bebiş hareketli bol temeli musmutlu mükemmelötesi haftasonları olsun inşallah Günaydın Günaydın size

Ya benimde oluyo bebek geriliyodur diyr düşünüyordum ben de sırt üstü yatınca semsett gün içinde çok hatırlamıyorum ama bazen.. Hiç duymamıştım.

Ya benimde oluyo bebek geriliyodur diyr düşünüyordum ben de sırt üstü yatınca semsett gün içinde çok hatırlamıyorum ama bazen.. Hiç duymamıştım.
Canım doktorla konuştum erken doğum riski falan bişiler dedi progestam yazdı kullan günde 3 kez dedi bi görim seni dedi

Gunaydin herkese...kasilmalar bende de oluyo.cok otururken,otobusle biyere giderken sonragelib yattigimda bebek sanki kasiliyo..o yuzden cogunlukla yatmak gerek.ben hamile kaldigimdan progesteron kullaniyorum.simdide magne b6 kullaniyorum kasilmaya gore.

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum Ben de 2015 Haziran'da 20. haftada oğlumu kaybetmiştim. Hamileyi bırak insan görmeye dayanamıyordum. İkinci kere aynı acıyı yaşamış olmana çok üzüldüm. Ne hissediyorsan haklısın. Allah sabır versin. Senin için dua edeceğim. Bunun tesellisi yok çok haklısın

Canım
Allah allah bi buna bakarak nasıl dedi kasılma falan görüldü mü ki.
zaten aNlıyosuN kasıklarImdA bi Gerilme sonra birden bi yerde taş gibi bi yuvarlak bi şişkinlik..
Kasılmaymış işte rahim doğuma hazırlıomuş kendni ama daha çok erken
Oyüzden de progesteron verdi işte
Dayanamadık doktora gidiyoruz yoldayız dua edin olur mu

Ya başndan beri sıkntısız bi hamilelikti şimdi birden bire erken doğum risk falan duyunca çok kötü oldum allahm yardım et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…