2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benim bebiş hiç durmuyor özellikle dün çok hareketliydi. sen de bi kaç güne daha net hissedersin bence :)
İnş canım. İlk gebeliğimde 20. Haftanın başında net olarak hissetmiştim. Bu gebeliğimde 21. Hafta başında (3-5 gündür) hisseder gibiyim her gün düzenli hissetmiyorum ufak pıt pıtlar var gibi bebeğin hareketlerine benziyor. İnş en kısa zamanda güçlü güçlü hissederim

Slm kızlar Kendi doktorum özel bi nedenden ildışına çıkmış aynı klinikte diğer dr arkadaşı baktı çok şükür sıkıntı görmedi detaylı ultrasonda. Benim cadı kızımın pozisyonu uygun değildi dr pozisyonu uygun olsun hareket etsin diye sola yatırdı dolaştırdı çikolata yedirdi cadı birazcık değiştirdi pozisyonunu. 16sında kendi doktoruma kontrolüm var. İnsan hergün görmek istiyor bebişini

bebeğin kız mı olacak cnm? erkekler daha erken hissedilir diyorlar ya belki de doğrudur ben 17+4den beri hissediyorum. eşim de elimi karnıma koyunca hissediyor hareketlerini sevinçten dört köşe oluyor valla :))

Amin arkadaşım insallah. Sağ salim dünyaya gelsinler. Allaha siginiyorum zaten ne yapayım. Varsa da Allahtan zaten. Allaha tevekkul edicez. Inşallah kuzularimiz iyidir. Benim iki bulgu bir arada o yüzden korkuyorum. Ama yapacak birşey yok tabi. Allaha emanet...

ikili testinde risk kaç çıkmıştı cnm?

iki bulguda olsa korkma burun kemiği vs iyi degil mi birde beyindeki sıvı miktarı önemli diye biliyorum ben huzurluyum elhamdulillah bi problem olursa da bizde özel annelerden oluruz mevlam bizi bizden daha çok düşünür sakın üzülme hareketlerini dinle annesi o ben saglikliyim annecim diyo zaten icten ice dediğim gibi parlaklık cokda etkin bi kriter degil dedi iki doktorda bana

Hanımlar bebeklerimizin hareketlerini ne zaman sert bir şekilde hissedebiliriz ?
canım ben maşallah barekallah 19. hafta dan beri sert hissediyorum daha doğrusu eşim dedi baya bi sert vuruyo diye :) 1 haftadirda kiyafetimi titretir oldu kabarciklar yapiyo paşam

Bende yemeyim diyorum yiyorum ya bebeğime de acı yediriyom (
13 tane acı biber turşusu yiyorum günde en az hala da canım istiyor ama artık yemeyi kesecem kendimi frenlicem turşuya bayılıyorum

Allaha şükür başka hiçbir problem yok. Ikili testim de iyi çıkmıştı. 3lu 4 lu bile yapmamıştı doktorum.Doktorum yurtdışında olduğu için yüzyüze görüşemedim. haftaya daha da netlesir hersey.

Bende yemeyim diyorum yiyorum ya bebeğime de acı yediriyom (
13 tane acı biber turşusu yiyorum günde en az hala da canım istiyor ama artık yemeyi kesecem kendimi frenlicem turşuya bayılıyorum

Ben aci turşu aci pul biber bir de el yapımı olunca hepten yiyorum oda yemiş oluyor ama affetsinler bizi. İnşallah kızmıyorlardır icerde bize :) frenlemek lazim bebislerimizin ağzı yanmasın.

canım ben maşallah barekallah 19. hafta dan beri sert hissediyorum daha doğrusu eşim dedi baya bi sert vuruyo diye :) 1 haftadirda kiyafetimi titretir oldu kabarciklar yapiyo paşam

Benimde karnım şişip iniyor ama minik sert canımı acıtacak kadar değil minik minik tekmeler atıyor bebişim. Kıyafetten gözükmüyor ama benimki. Çıplak karnımda izliyorum. Büyüsünde kıyafetten de gözüksün bebişim :)

@Fidaan34 başın sagolsun canım Allah sana saglık va sabır versin tekrar hayırlısı ile anne olursun nasibi bu kadarmış

Evet canım bende hep takipteyim şuan kokulu değil Şimdi kış olduğu için su içemiyorum ya doğru düzgün
Bende normalde suyu seven bi insan değilim ama çok susuyorum.ben bekarligimda enfeksiyonu hat safhada yaşayıp hastanelik olmuştum. O zamandan bu yana hep korkuyorum.bi de hamilelikte daha da önemli.erken doğuma bile sebep olabilir enfeksiyon. Tuketmeye calis sen yine de.bi De bişiy daha öğrendim. Hamilelikte Baş dönmesi, halsizlik,baş ağrısı gibi bazı şeylerin sebebi susuzlukta olabiliyormuş. Aklımızın köşesinde bulunsun:)

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mis ben de de . Monurol die bi toz ilaç yazmış . İciyim sizce . Antibiyotik mi ne bu . Korktum biraz .
Canim doktor kendi mi yaptı bu testi.yoksa sen şikayet üzerine mi gittin?bende de sanki hafiften var gibi.her ihtimale karşı doktora danışmak istiyorum

1/38500 dusuk risk cikmisti
Tatlim benim riskim 1/2900 cikmisti. Dr bunu bile dusuk bi risk olarak degerlendirmisti ama yasimdan dolayi kromozom testi yaptirdik bebisimin sonucu normal geldi. Senin bu kdr dusuk bi ihtimalken mumkun degil yoktur oyle bisey. Rahat ol hic bos yere kendini ve bebegini uzme. Sagsalim kucagina alacaksin insallah.

kizlar serbest t4 u dusuk ya da yuksek cikan var mi?
bi de denim doktorum d vit vermiyor sizler basladiniz mi doktorlarinizin gorusleri neler?
Benim sınırda degerim.ilk olarak tsh degerim sinirda cikti.daha sonrasinda t3 ve t4e bakildi.gebeligimin başından beri de tiroid ilacı kullanıyorum. Senin daha yeni mi yapıldı bu test

Yanlış bilgi vermek istemem ama.dış ülkede şeker yüklemesi yapılmıyor diye biliyorum.dış ulkede yasayan arkadaslar varsa bizi bilgilendirse ne güzel olur.bende bu konuda çok aradayim.biraz daha araştırmayı düşünüyorum bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…