2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de kasılmalarım vardı. Geçen hafta gittiğimde azalmış demişti doktor. Hafta içi kontrolüm var inşallah geçmiştir. Ama ara sıra sert tepecik bende de oluyor. Sanırım devam ediyor kasılma. Eskiden daha çok olurdu ama şimdi çok nadir. Kasılma için dinlenmeli ve bol su içilmeli. Su kasılmaları azaltırmış. Doktor öyle demişti. Ayrıca magnezyum da kasılmaları önlüyormuş o yüzden günde bir tane de soda içmeye çalışıyorum.

Bende yeni baslamisti kontrole gittigimde o zamandan magnezyum aliyorum.ama sanki son gunlerde biraz fazlalasti.3 haftadir gormuyorum bebegimi insallah iyidir butun minikler

Ask melegi canım ben de ayın 2sinde 9 aylık evli olacağım

Benim gebeligim de inanılmaz bulantılı istifralı 6 haftadan 19 haftaya kadar hep istifra ettim Hastanelerde serumlar vurula vurula geldim bugune ama bu aylarda bebegi ultrasonda canlı kanlı gorunce sanki hicbirini yasamamıs gibi hissediyorum

Bir de kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum her gün

Kasılmaların bir zararı var mı canim?
Biz konyaya gidiyoruz inşaAllah bebişim iyidir ve cinsiyetini tam gösterir de emin oluruz artık umarım

Canım ben de gittim söyledim aynısını normal dedi şimdi bana ağrın mı tuttu senin neden gidiyosun..

bahsettiğin free beta hcg değeri günden güne değişiklik gösterebiliyormuş. arkadaşım iki ayrı kurumda bir gün arayla ikili tarama testi yaptırdı. birinde 129 diğerinde 43 çıktı. buna rağmen mom değerleri ikisinde de neredeyse aynıydı. çok az bir ondalık farkı vardı sadece. 193 çıkmasını kafana takma bence.
ense kalınlığı normal sınırlarda ve burun kemiği oluşumu var ise doktorlar down sendromdan pek şüphelenmiyorlar. o yüzden ileri tetkik istemiyorlar.

Yeni evlisin o zaman..:))
Ay senin baya bi zor olmus..benim ilk gebeligimde bulantim olmusdu ilk aydan ama malesef kaybetdim 2,5 aylikken.ama bu hamileligimde 1hafta falan bulanti yasadim cok sukur..senin cinsiyyet belli deyil mi?

Bende konustum doktorumla simdi magne ilacimi 3e cikardi 2lt sivi icmem lazim.ama ben su sevenlerden deyilimki

karabibereren ben pancarın yoğurtlu salatasını yapıyorum. temizleyip küçük küçük doğruyorum. sıvı yağ koyduğum tavada bir küçük soğanın rendesiyle birlikte kavuruyorum. biraz tuz ekliyorum. suyunu çabuk çekerse biraz su eklersin. üzerine zevke göre sarımsaklı yoğurt hazırlayıp döküyorum hoş bir salata oluyor. kabızlık sorunum için posasıyla yeme amaçlı salatasını yapıyorum.

Bende yeni baslamisti kontrole gittigimde o zamandan magnezyum aliyorum.ama sanki son gunlerde biraz fazlalasti.3 haftadir gormuyorum bebegimi insallah iyidir butun minikler
İnşallah iyidirler canım ben her doktor zamanı yaklaşınca evhamlarım artıyor kesin bir şey oldu düşünceler basıyor beni :) yine aynı psikolojideyim. İnşallah iyidir. Kendi doktorum değil başka doktor görmüştü kasılmaları magnezyum vermedi. Hafta içi doktoruma gittiğimde soracağım.

Ben de rendeleyip limon sıkıp yiyorum arada :)

Kasılmaların bir zararı var mı canim?
Biz konyaya gidiyoruz inşaAllah bebişim iyidir ve cinsiyetini tam gösterir de emin oluruz artık umarım
Canım kasılmalar doğum hazırlayıcısıdır. Çok olması Allah korusun erken doğuma hatta düşüğe sebep olabiliyor.
Ben de sana soracaktım ne zaman gidiyorsun diye. Özel muayenehanesine gidiyorsun o zaman? İnşallah her şey yolundadır ve öğrenirsin cinsiyetinş. Ve kızdır da alışveriş içib tekrar uğraşmazsın :):) ben de çarşamba gideceğim inşallah.

Şimdi gittim doktora rahim ağzı normal istirahat et dedi rapor verecek haftaya idrar tahlili verdim 422 gr olmuş aşkım.. Sağolun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…