2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Amerikada eğer risk faktöru varsa yapılıyor şeker yüklemesi. Her eyalette var mi bilmiyorum ama chicago ilinoisde vardi.
Bende bu şekilde biliyordum.dış ülkelerde zorunluluk yok diye biliyorum.burda herseyin kolayına kaçma durumu söz konusu.Teşekkürler bilgilendirdigin icin:)

Kızlar rahim ağzı normal nst iyi ama kasılmalar için magnezyum ve perogesterron verdi
Bir şişe serum yedim kan idrar tahlili verdim :/ afalladım yaa
Ayrıca idrar yolu endeksiyonum geçmemiş hala
Bebek iyi veee cinsiyetimiz kesinleşti erkek

Çok korktum usgye girer girmez kalbi atıomu die sordum alahıma şükür çok sağlıklı dedi 340 gram olmş paşamm

Çok öpüyorum sizi allah yardımcımız olsun
Allahım korusun meleklerimizi

Canim ev islerini nasil yapiyosun? Ben genelde kendim yapiyorum oda yoruyo tabi
Canım ufak tefek ev toparlama işini kendim yapıyorum, kahvaltıda sorun olmuyor, Öğlen zaten sadece ya Çorba yada meyve yiyorum akşam Yemeğini ya annem yada eşim yapıyor, 2 haftada birde temizlikçi alıyorum , zaten çalışırkende alıyordum, Çalışmaya evde devam ediyorum, dışarı sadece muayeneler için çıkıyorum , benim geçen yıl 23 haftalık Oğlumu kaybetmiştim, çok Üzüldük , kendimi suçladım ilk Başlarda meğersem bende rahim ağzı yetmezliği varmış Allah'ım büyük kimseye yaşatmasın bu acıyı , Allah herkesin evladını sağlıklı sıhhatli alabilmeyi nasip etsin, o Yüzden bu gebelikte biraz titiz davranıyoruz... Senin durumun benimki gibi değil ama sen sadece kendini çok yormamaya dikkat et, birde bebek nerede rahat ederse orada tutunur, daha önceden dediğim gibi ablamında baya aşağıdaydı , doktor kendisini çok yormamasını söylemişti ona.

Mrb canım sevindim açıkçası, senin yazdıkların karında sertlik bendede oluyordu, önemsemiyordum ben , bugun okuyunca senden hemen eşime söyledim Sağolsun oda magnorm tablet suda erimenden getirdi, benim kontrolüm geçen pazartesiydi. Daha 3 haftam kontrole, günleriniz yakın neredeyse, benim 5 gün 230 gr Demişti. Şimdi senin 340 çıkınca acaba baya zayıfmı gidiyor, bende zaten rahim ağzı yetmezliği var, o yüDen pek kilo almamaya çalışıyorum. Toplamda 2.5 kilo almışım. Bu arada Allah oğluşunu miadında eline alabilmeyi nasip etsin

Bende bu şekilde biliyordum.dış ülkelerde zorunluluk yok diye biliyorum.burda herseyin kolayına kaçma durumu söz konusu.Teşekkürler bilgilendirdigin icin:)
Bana da dr aile de şeker olup olmadığını sordu. Zaten hamilelikle zayifladim. Kilo problemin de yok risk oluşturacak bi durum yok tokluk şekeri takip edelim dedi.

kızlar bizimdebugün kontrolümüz vardı. 19+4 haftalık oldu kızım. çok şükür herşey yolundaymış. 19-20 cm, 305 gr olmuş minnoşum haftayada ayrıntılı usg var.

Bende de aynı sıkıntı var canım. Hatta benim kalcam et kesti.dizlerim,etlerim,ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu agrilardan uyandigim oluyor.doktora bile gittim.hamilelikle ilgisi yok dahiliye git dedi bana.sinir oldum doktora da.sanki önceden böyle bi problemim mi vardı dedim içimden. Ama yan yatma pozisyonundan dolayı bu sıkıntı oluyor sanirim o kadar da muz yiyorum,süt içiyorum. Bu sekilde yasayan Bi ben varım saniyordum

Allah razı olsun canımmm

İstersen bi doktora görün yada bilgilendir ihmal etme sakın sevgilerr

Bana da dr aile de şeker olup olmadığını sordu. Zaten hamilelikle zayifladim. Kilo problemin de yok risk oluşturacak bi durum yok tokluk şekeri takip edelim dedi.
Benim kaygilandigim babamın şeker rahatsızlığı olmasi.doktorum nasıl yönlendirecek bakalım. Bi de insülin direncine baktırmayi düşünüyorum. Doktora da danisicam artik

Kızlar lütfen şeker yüklemeyi ihmal etmeyin. Sonradan pişman olmaktansa gereken herşeyi yapmakta fayda var. Gazlı kutu içecekler gibi bir kutuda, tadı çok güzel normal gazoz gibi. Üstelik tüm bu işlem iki dilim baklava ile aynı şeker yükündeymiş. Doktorunuz önerirse düşünmeyin yaptırın. Sağlıkla huzurla yavrularımızı kucaklayalım inşallah

Kızlar benim bazen gün içinde Karnım in alt tarafina vajinaya doğru sancı gibi oluyor kasılma diyebilirim. Sizler de de oluyor mu merak ettim normal mi acaaba bi de bel ağrısı var daha 20. haftadan bel ağrısı çok erken geldi bana ama bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…