2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bas agrisi normaldede susuzlktan oluyo ztn mide bosken bas agriyo)

Bas agrisi normaldede susuzlktan oluyo ztn mide bosken bas agriyo)

Cnm bnm minnagin ayaklari asagida hep harekwti orda hsseidyrm bazn oyle vuruyoki yerimdn kalkamiyrm dpktr demisti snnkinin ayaklari asagida vrdugunda acicak dye ve belime vuruyo agri

Cnm basin sagolsun bende kizimi kaybettim 26 haftalik Allah bu bebislerimizi bize bagislasin insallah

Canım zaten hissetme konusu da var ya ben hissetmiyom yani daha doğrusu böyle bazen karnimdan hafif kipirti gibi oluyor ama öyle tekme falan yok bazı arkadaşlar yazmış ya babasi da hissediyor dokunun falan diye ben de hiç yok ya olsun istiyorum ama yok

Canim Allah korusun birşeycikler olmaz inşallah geçer hemencecik kasılmalar

Evet muayenehaneye gittik, buradaki ultrasonum çok daha iyi dedi dr ama ben ekrandan hiçbir şey göremedim yaw
Ama ben buradan daha iyi goruyorum dedi ayrıntılı yapmayacağım ben zaten ayrıntılıda bakılması gerekenlere bakıyorum dedi

Bebişim yine bacakları kapalıymış kıza benziyor dedi ama yine %100 demedi
Benimki bacak bacak üstüne atmış öyle duruyormuş Ben tüh dedim alışveriş yapmak istiyorum artık dedim (sanki hiç yapmadm ya)

33. Haftaya kadar alışveriş yapma dedi ben şok
Artık doğumda öğrenirim ben kesin olarak cinsiyeti

Sonraaa yavruşum 329 grammış
Boyu da FL yi 7 ile çarpınca 23.94 ediyor

Haftasıyla uyumlu dedi

Ben sadece bebişimi doğru dürüst göremediğim için üzüldm çünkü bu muayenehanede yattığın sedye karşısında ekran yok doktorun ekranından da bir şey anlamadim

Günde 2.5 LT su iç mutlaka dedi onun dışında et balık ye dedi süt yogurt ayran iç dedi vee yeşillik ye dedi

Son düzenleme:
Aynen fazla yorma kendini o halde. Ben bazen unutuyorum ve yoruyorum kendimi. Ama dikkat etmem lazim tabiki. Onumuzdeki hafta ileri duzey doppler var orda net bisey der doktor. Insallah saglikli sekilde kucagimiza aliriz bebisleri

Hanımlar bir sorum olacak.3 şubatta ayrintili ultrason randevum var.fakat ben fetal eko için ayrı randevu almadım, bilgilendirme yapmadım. Ayrıntılı ultrason Üniv. De yaptıracağim. Acaba ben bir işlem yapmadan bu sırada fetal eko da yapilirmik, ayrı bildirim yapmam mi gerekiyordu.

Amaaaan hiç iyi değilmiş o zaman. Benim görmem de önemli yani. Hareket etsin filan göreyim sevineyim yani :) bizim doktor söylemiyor hiç boyunu filan. Ben buradaki doktordan öğrendim o kaç hafta kaç gün kaç cm kaç gr tek tek söylüyor bayaaa da gösteriyor elini kolunu vs. Özleyince buradakine giderim :):) 33ten sonra da alışveriş yapması zorlaşıyyor ama :) bulunduğun yerde doktor varsa bir gün git istersen. Amaç cinsiyet öğrenmek sonuçta :)

Ay valla oyle ya diger ay da buraya gel de ayrintili yapmayacagim icin bu ultrasondan bakmam lazim dedi diger ay da gideyim de sonra yine medicanaya gideyim ben

Aslinda bizim doktor da epey her seferinde bana bak annesi bacaklari bak gozleri bak kollari omuzlari fln diye gosteriyor size oyle demiyor mu?
Bunda da bak gozleri diyor ben bakiyorum bisey goremiyorum gorunmuyordu gercekten yani kafami ne kdr saga cevirsem de goremiyordum ekrani

Sezeryan olursam 3 kilo olunca sezeryana alacakmis yani haftaya gore degil kiloya gore aliyormuş sezeryana

Ayrıntılısı 200 değil mi canım zaten ayrıntılı iste daha iyi yani. Hem rahat rahat görürsün daha mantıklı:):):) bakalım bana ne diyecek. Ben de gidince sorucam ayrıntılı ultrason ne zaman yapalım diye. Ayrtınılı ultrasona da hastanedeki makineden bakılıyor sonuçta. Diğer doktorlar da oradan bakıyor sanırım. Bir arkadaşım medicanada başka bir doktora gidiyor. Ayrıntılı için metin beyin makinesini kullanmış. Ben buradaki doktor da uzun uzun görmeyi sevdim ya :):)

Ayrintiliya yarim saat fln mi bakiyorlar napiyorlar acaba sonucta makine ayni yani di mi :)
Bana bu sefer uzun uzun gosteremedi bebegin bu sefer rahatsiz oldugunu soyledi cihazin bastirilmasindan

Ben bulundugum yerde gonlume gore bi doktor bulamadim yaw bi doktora gitmistim o da gorememisti ya cinsiyeti

Canım yarım saat filan bakılıyor sanırım. Yani buradaki arkadaşlar da öyle demişti. Uzun uzun iç organlarını vs inceliyorlar. Aslında bir tane olmuş olsa çok zorda kaldığında filan giderdin. Bizim burada da bir tane bu gittiğim var zaten :/

Canim fetal eko icin ayri randevu alman gerekiyor diye biliyorum universitelerde pediatrik kardiyolojiden randevu aliyorsun. Ama benim kendi doktorum ayrintili ultrasonda perinatolog bi sikinti gorurse ekoya gir yoksa girme dedi. Perinatolog'a fetal ekoya girmeme gerek var mi dedigimde kesinlikle yok ciddi bir bulgu olmadan asla tavsiye etmiyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…