- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.221
Bizimki hemde baya bi yaramaz olacak galiba =)) senin bebis kizmi erkekmi canim =))
Saglikli sihhatli olsunda cnm =)) allahim gonlune gore versin =))Bilmiyorum ki canım 1 şubatta tam 20+0 olucam o zaman ayrıntılı ultrasona giricem o zaman kesin öğrenirim :)
Oooo baya varmis o zaman yaa bende daha erken saniyorum..34den sonra diye biliyorum ben..
Bas agrisi normaldede susuzlktan oluyo ztn mide bosken bas agriyo)Bende normalde suyu seven bi insan değilim ama çok susuyorum.ben bekarligimda enfeksiyonu hat safhada yaşayıp hastanelik olmuştum. O zamandan bu yana hep korkuyorum.bi de hamilelikte daha da önemli.erken doğuma bile sebep olabilir enfeksiyon. Tuketmeye calis sen yine de.bi De bişiy daha öğrendim. Hamilelikte Baş dönmesi, halsizlik,baş ağrısı gibi bazı şeylerin sebebi susuzlukta olabiliyormuş. Aklımızın köşesinde bulunsun:)
Bas agrisi normaldede susuzlktan oluyo ztn mide bosken bas agriyo)Bende normalde suyu seven bi insan değilim ama çok susuyorum.ben bekarligimda enfeksiyonu hat safhada yaşayıp hastanelik olmuştum. O zamandan bu yana hep korkuyorum.bi de hamilelikte daha da önemli.erken doğuma bile sebep olabilir enfeksiyon. Tuketmeye calis sen yine de.bi De bişiy daha öğrendim. Hamilelikte Baş dönmesi, halsizlik,baş ağrısı gibi bazı şeylerin sebebi susuzlukta olabiliyormuş. Aklımızın köşesinde bulunsun:)
Cnm bnm minnagin ayaklari asagida hep harekwti orda hsseidyrm bazn oyle vuruyoki yerimdn kalkamiyrm dpktr demisti snnkinin ayaklari asagida vrdugunda acicak dye ve belime vuruyo agriKızlar benim bazen gün içinde Karnım in alt tarafina vajinaya doğru sancı gibi oluyor kasılma diyebilirim. Sizler de de oluyor mu merak ettim normal mi acaaba bi de bel ağrısı var daha 20. haftadan bel ağrısı çok erken geldi bana ama bilmiyorum tabi
Cnm basin sagolsun bende kizimi kaybettim 26 haftalik Allah bu bebislerimizi bize bagislasin insallahCanım ufak tefek ev toparlama işini kendim yapıyorum, kahvaltıda sorun olmuyor, Öğlen zaten sadece ya Çorba yada meyve yiyorum akşam Yemeğini ya annem yada eşim yapıyor, 2 haftada birde temizlikçi alıyorum , zaten çalışırkende alıyordum, Çalışmaya evde devam ediyorum, dışarı sadece muayeneler için çıkıyorum , benim geçen yıl 23 haftalık Oğlumu kaybetmiştim, çok Üzüldük , kendimi suçladım ilk Başlarda meğersem bende rahim ağzı yetmezliği varmış Allah'ım büyük kimseye yaşatmasın bu acıyı , Allah herkesin evladını sağlıklı sıhhatli alabilmeyi nasip etsin, o Yüzden bu gebelikte biraz titiz davranıyoruz... Senin durumun benimki gibi değil ama sen sadece kendini çok yormamaya dikkat et, birde bebek nerede rahat ederse orada tutunur, daha önceden dediğim gibi ablamında baya aşağıdaydı , doktor kendisini çok yormamasını söylemişti ona.
Hic foto gelmedi yaaaKizlar karinlar ne alemde??foto atalim mi??
Kac saatlik yol canim?ben gecenlerde 2 saatlik yola ciktim kendi arabamiz oldugu icin koltugu actim yatma pozisyonunda gittim
Canım kasılmalar doğum hazırlayıcısıdır. Çok olması Allah korusun erken doğuma hatta düşüğe sebep olabiliyor.
Ben de sana soracaktım ne zaman gidiyorsun diye. Özel muayenehanesine gidiyorsun o zaman? İnşallah her şey yolundadır ve öğrenirsin cinsiyetinş. Ve kızdır da alışveriş içib tekrar uğraşmazsın :):) ben de çarşamba gideceğim inşallah.
Aynen fazla yorma kendini o halde. Ben bazen unutuyorum ve yoruyorum kendimi. Ama dikkat etmem lazim tabiki. Onumuzdeki hafta ileri duzey doppler var orda net bisey der doktor. Insallah saglikli sekilde kucagimiza aliriz bebisleriCanım ufak tefek ev toparlama işini kendim yapıyorum, kahvaltıda sorun olmuyor, Öğlen zaten sadece ya Çorba yada meyve yiyorum akşam Yemeğini ya annem yada eşim yapıyor, 2 haftada birde temizlikçi alıyorum , zaten çalışırkende alıyordum, Çalışmaya evde devam ediyorum, dışarı sadece muayeneler için çıkıyorum , benim geçen yıl 23 haftalık Oğlumu kaybetmiştim, çok Üzüldük , kendimi suçladım ilk Başlarda meğersem bende rahim ağzı yetmezliği varmış Allah'ım büyük kimseye yaşatmasın bu acıyı , Allah herkesin evladını sağlıklı sıhhatli alabilmeyi nasip etsin, o Yüzden bu gebelikte biraz titiz davranıyoruz... Senin durumun benimki gibi değil ama sen sadece kendini çok yormamaya dikkat et, birde bebek nerede rahat ederse orada tutunur, daha önceden dediğim gibi ablamında baya aşağıdaydı , doktor kendisini çok yormamasını söylemişti ona.
Amaaaan hiç iyi değilmiş o zaman. Benim görmem de önemli yani. Hareket etsin filan göreyim sevineyim yani :) bizim doktor söylemiyor hiç boyunu filan. Ben buradaki doktordan öğrendim o kaç hafta kaç gün kaç cm kaç gr tek tek söylüyor bayaaa da gösteriyor elini kolunu vs. Özleyince buradakine giderim :):) 33ten sonra da alışveriş yapması zorlaşıyyor ama :) bulunduğun yerde doktor varsa bir gün git istersen. Amaç cinsiyet öğrenmek sonuçta :)Canim Allah korusun birşeycikler olmaz inşallah geçer hemencecik kasılmalar
Evet muayenehaneye gittik, buradaki ultrasonum çok daha iyi dedi dr ama ben ekrandan hiçbir şey göremedim yaw
Ama ben buradan daha iyi goruyorum dedi ayrıntılı yapmayacağım ben zaten ayrıntılıda bakılması gerekenlere bakıyorum dedi
Bebişim yine bacakları kapalıymış kıza benziyor dedi ama yine %100 demedi
Benimki bacak bacak üstüne atmış öyle duruyormuşBen tüh dedim alışveriş yapmak istiyorum artık dedim (sanki hiç yapmadm ya )
33. Haftaya kadar alışveriş yapma dedi ben şok
Artık doğumda öğrenirim ben kesin olarak cinsiyeti
Sonraaa yavruşum 329 grammış
Boyu da FL yi 7 ile çarpınca 23.94 ediyor
Haftasıyla uyumlu dedi
Ben sadece bebişimi doğru dürüst göremediğim için üzüldm çünkü bu muayenehanede yattığın sedye karşısında ekran yok doktorun ekranından da bir şey anlamadim
Günde 2.5 LT su iç mutlaka dedi onun dışında et balık ye dedi süt yogurt ayran iç dedi vee yeşillik ye dedi
Amaaaan hiç iyi değilmiş o zaman. Benim görmem de önemli yani. Hareket etsin filan göreyim sevineyim yani :) bizim doktor söylemiyor hiç boyunu filan. Ben buradaki doktordan öğrendim o kaç hafta kaç gün kaç cm kaç gr tek tek söylüyor bayaaa da gösteriyor elini kolunu vs. Özleyince buradakine giderim :):) 33ten sonra da alışveriş yapması zorlaşıyyor ama :) bulunduğun yerde doktor varsa bir gün git istersen. Amaç cinsiyet öğrenmek sonuçta :)
Saglikli sihhatli olsunda cnm =)) allahim gonlune gore versin =))
Ayrıntılısı 200 değil mi canım zaten ayrıntılı iste daha iyi yani. Hem rahat rahat görürsün daha mantıklı:):):) bakalım bana ne diyecek. Ben de gidince sorucam ayrıntılı ultrason ne zaman yapalım diye. Ayrtınılı ultrasona da hastanedeki makineden bakılıyor sonuçta. Diğer doktorlar da oradan bakıyor sanırım. Bir arkadaşım medicanada başka bir doktora gidiyor. Ayrıntılı için metin beyin makinesini kullanmış. Ben buradaki doktor da uzun uzun görmeyi sevdim ya :):)Ay valla oyle ya diger ay da buraya gel de ayrintili yapmayacagim icin bu ultrasondan bakmam lazim dedi diger ay da gideyim de sonra yine medicanaya gideyim ben
Aslinda bizim doktor da epey her seferinde bana bak annesi bacaklari bak gozleri bak kollari omuzlari fln diye gosteriyor size oyle demiyor mu?
Bunda da bak gozleri diyor ben bakiyorum bisey goremiyorumgorunmuyordu gercekten yani kafami ne kdr saga cevirsem de goremiyordum ekrani
Sezeryan olursam 3 kilo olunca sezeryana alacakmis yani haftaya gore degil kiloya gore aliyormuş sezeryana
Ayrıntılısı 200 değil mi canım zaten ayrıntılı iste daha iyi yani. Hem rahat rahat görürsün daha mantıklı:):):) bakalım bana ne diyecek. Ben de gidince sorucam ayrıntılı ultrason ne zaman yapalım diye. Ayrtınılı ultrasona da hastanedeki makineden bakılıyor sonuçta. Diğer doktorlar da oradan bakıyor sanırım. Bir arkadaşım medicanada başka bir doktora gidiyor. Ayrıntılı için metin beyin makinesini kullanmış. Ben buradaki doktor da uzun uzun görmeyi sevdim ya :):)
Canım yarım saat filan bakılıyor sanırım. Yani buradaki arkadaşlar da öyle demişti. Uzun uzun iç organlarını vs inceliyorlar. Aslında bir tane olmuş olsa çok zorda kaldığında filan giderdin. Bizim burada da bir tane bu gittiğim var zaten :/Ayrintiliya yarim saat fln mi bakiyorlar napiyorlar acaba sonucta makine ayni yani di mi :)
Bana bu sefer uzun uzun gosteremedi bebegin bu sefer rahatsiz oldugunu soyledi cihazin bastirilmasindan
Ben bulundugum yerde gonlume gore bi doktor bulamadim yawbi doktora gitmistim o da gorememisti ya cinsiyeti
Canim fetal eko icin ayri randevu alman gerekiyor diye biliyorum universitelerde pediatrik kardiyolojiden randevu aliyorsun. Ama benim kendi doktorum ayrintili ultrasonda perinatolog bi sikinti gorurse ekoya gir yoksa girme dedi. Perinatolog'a fetal ekoya girmeme gerek var mi dedigimde kesinlikle yok ciddi bir bulgu olmadan asla tavsiye etmiyoruz dedi.Hanımlar bir sorum olacak.3 şubatta ayrintili ultrason randevum var.fakat ben fetal eko için ayrı randevu almadım, bilgilendirme yapmadım. Ayrıntılı ultrason Üniv. De yaptıracağim. Acaba ben bir işlem yapmadan bu sırada fetal eko da yapilirmik, ayrı bildirim yapmam mi gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?