- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.241
Canım yarım saat filan bakılıyor sanırım. Yani buradaki arkadaşlar da öyle demişti. Uzun uzun iç organlarını vs inceliyorlar. Aslında bir tane olmuş olsa çok zorda kaldığında filan giderdin. Bizim burada da bir tane bu gittiğim var zaten :/
Memnun olduğumdan değil canım da bir aksilikte filan ultrasonda görüyorum en azından bebeğimi. Geçiyor geçiyor bak yarısına geldik sayılır :) evet yazın senle aynı dönemde hamileydik sanırım. Benim de bazen aklıma gelirdi aynı dönemde aynı hamile olan iki arkadaşım doğum yapacak çünkü. Sonra diyorum evlatlarını kaybedenlere sabır versin. Kavuşmadan alışmadan kaybetmek bile zor geldi yani. Ama elhamdülillah Rabbim tekrar nasip etti. İnşallah güzel sonuçlanır bu kez.Hic degilse o bitaneden memnunsun canim :)
Dedigim gibi ben ic organlarina bakiyorum dedi bir sorun olsa soylerdi herhalde her sey yolunda masallah dedi çok şükür
Zaman gecmiyor sanki yaa daha hazirana coook var
Bir de ilk gebeligim devam etseydi subatta dogum yapacaktim aklima geliyor bu aralar uzuluyorum birazz
Memnun olduğumdan değil canım da bir aksilikte filan ultrasonda görüyorum en azından bebeğimi. Geçiyor geçiyor bak yarısına geldik sayılır :) evet yazın senle aynı dönemde hamileydik sanırım. Benim de bazen aklıma gelirdi aynı dönemde aynı hamile olan iki arkadaşım doğum yapacak çünkü. Sonra diyorum evlatlarını kaybedenlere sabır versin. Kavuşmadan alışmadan kaybetmek bile zor geldi yani. Ama elhamdülillah Rabbim tekrar nasip etti. İnşallah güzel sonuçlanır bu kez.
Amin Canım inşallahCnm basin sagolsun bende kizimi kaybettim 26 haftalik Allah bu bebislerimizi bize bagislasin insallah
Simdi tekrar hamilesin dimiAmin Canım inşallah
Evet Canım ekim 2014 te kaybetmiştik normal doğum arkasına kürtaj oldum , sonrasında süt kanallarım açık kalmış 1 ay ilaç kullandım. 1 yıl korunmuş olduk. Allah'a şükür Allah hemen nasip eyledi.14. Haftamda dikiş atıldı.şu an 19₺2 yiz. Allah'ım inşallah nasip eder sağlıklı sıhhatli vaktinde doğumlarSimdi tekrar hamilesin dimi
Canım ilk bebeğim de kızdı bu da kız ama nazlı küçük hanımbebeğin kız mı olacak cnm? erkekler daha erken hissedilir diyorlar ya belki de doğrudur ben 17+4den beri hissediyorum. eşim de elimi karnıma koyunca hissediyor hareketlerini sevinçten dört köşe oluyor valla :))
Kızlar acı midenizi barsağınızı rahatsız etmiyorsa yiyin gitsin bebişler tadını almıyor kiBen aci turşu aci pul biber bir de el yapımı olunca hepten yiyorum oda yemiş oluyor ama affetsinler bizi. İnşallah kızmıyorlardır icerde bize :) frenlemek lazim bebislerimizin ağzı yanmasın.
Teşekkür ederimCanim fetal eko icin ayri randevu alman gerekiyor diye biliyorum universitelerde pediatrik kardiyolojiden randevu aliyorsun. Ama benim kendi doktorum ayrintili ultrasonda perinatolog bi sikinti gorurse ekoya gir yoksa girme dedi. Perinatolog'a fetal ekoya girmeme gerek var mi dedigimde kesinlikle yok ciddi bir bulgu olmadan asla tavsiye etmiyoruz dedi.
Benim ilk kızımın ismi Ada. Şimdi yine kız annesi olucam adını Masal koyucaz inşKizlar bebekleriniz isimleri belli mi?biz Zeyddusunduk insallah sag salim alalim kucagimiza
Canım bence dahiliyeyle görüş vitamin eksikliği kalsiyum magnezyum yada d vitamini eksikliği olabilir tahlil yapıp ilaç verebilirBende de aynı sıkıntı var canım. Hatta benim kalcam et kesti.dizlerim,etlerim,ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu agrilardan uyandigim oluyor.doktora bile gittim.hamilelikle ilgisi yok dahiliye git dedi bana.sinir oldum doktora da.sanki önceden böyle bi problemim mi vardı dedim içimden. Ama yan yatma pozisyonundan dolayı bu sıkıntı oluyor sanirimo kadar da muz yiyorum,süt içiyorum. Bu sekilde yasayan Bi ben varım saniyordum
Canım bence doktoruna danış ona göre ilaç tavsiyesinde önerilerde bulunur doktorunMrb canım sevindim açıkçası, senin yazdıkların karında sertlik bendede oluyordu, önemsemiyordum ben , bugun okuyunca senden hemen eşime söyledim Sağolsun oda magnorm tablet suda erimenden getirdi, benim kontrolüm geçen pazartesiydi. Daha 3 haftam kontrole, günleriniz yakın neredeyse, benim 5 gün 230 gr Demişti. Şimdi senin 340 çıkınca acaba baya zayıfmı gidiyor, bende zaten rahim ağzı yetmezliği var, o yüDen pek kilo almamaya çalışıyorum. Toplamda 2.5 kilo almışım. Bu arada Allah oğluşunu miadında eline alabilmeyi nasip etsin
Bende de aynı sıkıntı var canım. Hatta benim kalcam et kesti.dizlerim,etlerim,ayak bileklerim bile ağrıyor. Bu agrilardan uyandigim oluyor.doktora bile gittim.hamilelikle ilgisi yok dahiliye git dedi bana.sinir oldum doktora da.sanki önceden böyle bi problemim mi vardı dedim içimden. Ama yan yatma pozisyonundan dolayı bu sıkıntı oluyor sanirimo kadar da muz yiyorum,süt içiyorum. Bu sekilde yasayan Bi ben varım saniyordum
Ailende şeker olmasa bile şeker yüklemesi yaptırmak lazım. Hele senin ailende de var kesin yaptır benim annemde şeker var benim 2 gebeliğimde de çıktı şeker yüklemesi ile teşhis konduBenim kaygilandigim babamın şeker rahatsızlığı olmasi.doktorum nasıl yönlendirecek bakalım. Bi de insülin direncine baktırmayi düşünüyorum. Doktora da danisicam artik
Kızlar acı midenizi barsağınızı rahatsız etmiyorsa yiyin gitsin bebişler tadını almıyor ki
Canım ayrıntılı ultrasonda kalbine bakılıyor iyice ama fetal eko farklı bişey. Bence görüş bu konudaHanımlar bir sorum olacak.3 şubatta ayrintili ultrason randevum var.fakat ben fetal eko için ayrı randevu almadım, bilgilendirme yapmadım. Ayrıntılı ultrason Üniv. De yaptıracağim. Acaba ben bir işlem yapmadan bu sırada fetal eko da yapilirmik, ayrı bildirim yapmam mi gerekiyordu.
Huzursuz bacak sendromu demiş olabilir şikayetler ellerde ise karpal tünel sendromu da demiş olabilir canımBen de bugün druma söyledim. Hamike iken olur dedi. Hastalığın adını da söyledi ama valla aklımda kalmadı. Fizik tedavi druna gidilebilirmiş. Pazartesi bi ftr druna gidicem. Çok fdna sardım dirseklerimi şu anda öyle oturuyorum. Geçmiş olsun ikimizde
Galiba oyle canim iste ilk benden gelsin o zamanHic foto gelmedi yaaa
Bence sen baslamalisin
Allah bagislasin canimBenim ilk kızımın ismi Ada. Şimdi yine kız annesi olucam adını Masal koyucaz inş
Canım eşimde doktor, hatta 16 haftalıkken perinatolog uzmanına gittiğimizde kabızlık için magnezyum başlayalım mı diye sordu. Doktorum son 3 ay başlayacağız deyince ses etmedi , bugünde arkadaştan okuyunca eşine söyledim arada oluyor bendede deyince , mevcutta haftada bir kullandığım proluton iğneyi 1 gün önceye çekti , magnezyum getirdi. Tekrar olursa telefonla ararım. Çünkü ben sürekli öyle hastaneye gidemiyorum , oturamıyorum, ayakta duramıyorum. Geçen hafta Nike 1 saat oyalanmışız, maalesef üniversite hastanesi oluncaCanım bence doktoruna danış ona göre ilaç tavsiyesinde önerilerde bulunur doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?