2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Hic degilse o bitaneden memnunsun canim :)

Dedigim gibi ben ic organlarina bakiyorum dedi bir sorun olsa soylerdi herhalde her sey yolunda masallah dedi çok şükür

Zaman gecmiyor sanki yaa daha hazirana coook var

Bir de ilk gebeligim devam etseydi subatta dogum yapacaktim aklima geliyor bu aralar uzuluyorum birazz

Memnun olduğumdan değil canım da bir aksilikte filan ultrasonda görüyorum en azından bebeğimi. Geçiyor geçiyor bak yarısına geldik sayılır :) evet yazın senle aynı dönemde hamileydik sanırım. Benim de bazen aklıma gelirdi aynı dönemde aynı hamile olan iki arkadaşım doğum yapacak çünkü. Sonra diyorum evlatlarını kaybedenlere sabır versin. Kavuşmadan alışmadan kaybetmek bile zor geldi yani. Ama elhamdülillah Rabbim tekrar nasip etti. İnşallah güzel sonuçlanır bu kez.

Insallah canim evet benle de ayni donem hamile kalan 2 kisi var ikisi de subatta dogum yapacak insallah

Allah daha beterini yasatmasin

Simdi tekrar hamilesin dimi
Evet Canım ekim 2014 te kaybetmiştik normal doğum arkasına kürtaj oldum , sonrasında süt kanallarım açık kalmış 1 ay ilaç kullandım. 1 yıl korunmuş olduk. Allah'a şükür Allah hemen nasip eyledi.14. Haftamda dikiş atıldı.şu an 19₺2 yiz. Allah'ım inşallah nasip eder sağlıklı sıhhatli vaktinde doğumlar

bebeğin kız mı olacak cnm? erkekler daha erken hissedilir diyorlar ya belki de doğrudur ben 17+4den beri hissediyorum. eşim de elimi karnıma koyunca hissediyor hareketlerini sevinçten dört köşe oluyor valla :))
Canım ilk bebeğim de kızdı bu da kız ama nazlı küçük hanım

Ben aci turşu aci pul biber bir de el yapımı olunca hepten yiyorum oda yemiş oluyor ama affetsinler bizi. İnşallah kızmıyorlardır icerde bize :) frenlemek lazim bebislerimizin ağzı yanmasın.
Kızlar acı midenizi barsağınızı rahatsız etmiyorsa yiyin gitsin bebişler tadını almıyor ki

Teşekkür ederim

Canım bence dahiliyeyle görüş vitamin eksikliği kalsiyum magnezyum yada d vitamini eksikliği olabilir tahlil yapıp ilaç verebilir

Canım bence doktoruna danış ona göre ilaç tavsiyesinde önerilerde bulunur doktorun

Ben de bugün druma söyledim. Hamike iken olur dedi. Hastalığın adını da söyledi ama valla aklımda kalmadı. Fizik tedavi druna gidilebilirmiş. Pazartesi bi ftr druna gidicem. Çok fdna sardım dirseklerimi şu anda öyle oturuyorum. Geçmiş olsun ikimizde

Benim kaygilandigim babamın şeker rahatsızlığı olmasi.doktorum nasıl yönlendirecek bakalım. Bi de insülin direncine baktırmayi düşünüyorum. Doktora da danisicam artik
Ailende şeker olmasa bile şeker yüklemesi yaptırmak lazım. Hele senin ailende de var kesin yaptır benim annemde şeker var benim 2 gebeliğimde de çıktı şeker yüklemesi ile teşhis kondu

Canım ayrıntılı ultrasonda kalbine bakılıyor iyice ama fetal eko farklı bişey. Bence görüş bu konuda

Huzursuz bacak sendromu demiş olabilir şikayetler ellerde ise karpal tünel sendromu da demiş olabilir canım

Canım bence doktoruna danış ona göre ilaç tavsiyesinde önerilerde bulunur doktorun
Canım eşimde doktor, hatta 16 haftalıkken perinatolog uzmanına gittiğimizde kabızlık için magnezyum başlayalım mı diye sordu. Doktorum son 3 ay başlayacağız deyince ses etmedi , bugünde arkadaştan okuyunca eşine söyledim arada oluyor bendede deyince , mevcutta haftada bir kullandığım proluton iğneyi 1 gün önceye çekti , magnezyum getirdi. Tekrar olursa telefonla ararım. Çünkü ben sürekli öyle hastaneye gidemiyorum , oturamıyorum, ayakta duramıyorum. Geçen hafta Nike 1 saat oyalanmışız, maalesef üniversite hastanesi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…