2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence değil 23 e kadar yaptrımış olursun canım ama istersen bide şanısını ahmet gülden yana kullan.
İş içinde çıkartılmaktan iyidir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun

iş için bana şahane bişey oldu ama uğraştım baya :) şuan evime yürüyerek 5 dk. öğle aralarında ewdeyim. çok iyi oldu bana istesem yapamazdım . Canım ben özellikle bayan doktor aradım perinatolog o yüzden bu kadına gidicem. çokta iyi bi hastane zaten. bayan prof. perinatolog bulmak zormuş valla.

Selam kızçeler hala var mı et balık yiyemeyen benim gibi

ben varım.. eti bazen dürüm filan şeklinde yiyebiliyorum ama balık lafını duymak bile istemiyorum...20. haftayı tamamlamak üzereyim eskisi kadar olmasa da bulantılarım hala devam ediyor.. o yüzden faydalı hiç bir şey yiyemiyorum maalesef.. meyvelerle idare ediyorum..

Canım ben doktordan çıktım şu an. Üstüne basa basa suyu artır çok iç en az 15 bardak dedi. Su bebeği rahatlatır hareketlendirir dedi. Suyu artırınca daha çok hissedersin hareketlerini dedi.
Ay insallah..zaten 2lt falan iciyorum 3 4 gundur.su cok icincede zamanin cogu lavaboda gidiyo

Kizlar 2 gundur cok sık tuvalete gidiyordum bugun aile hekimine gittim idrar tahlili istedi özelde tahlil yaptirdim ve biraz mikrop tasiyorum malesef aile hekimi zinnat kullan dedi kendi doktorumu aradim bol su ic dedi
Benim gibi mikroplarla ugrasan varmi

Merhaba,
Bende bugün detaylı ultrasona gittim.Bebeği renkli görmek çok keyifli.Detaylı ultrasonda doktor güzelce her yerini inceledi.Sonraki kontrol 24. Hafta ve şeker yüklemesi yapılacak.
Bu arada bebeklerimizin başı artık göbek deliğimizin üstünde veya civarındaymış.Bizimki erkek ve boyu 20+1 de 26 cm miş.
Bende 59 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum.Doktor haftama göre 6 kilo için normal dedi.Umarım bebeklerimiz sağlıkla doğar ve hepimizin bol kalori yaktığı güzel bir emzirme dönemimiz olur

Aynen yaaa tuvalete gitmekten usanıyorum bazen ama ne yapalım mecbuuuuur :) ben de 2 lt içiyordum ama 3 iç dedi :/ ve ben hamilelik öncesi bazen günde 1 bardak bile su içmeyen insan çok zorlanıyorum :):):)
Kışın 2 yazın 3 lt içmelisin terlemiyorsun suyu ancak idrar ile atarsın ama suyun fazlasıda zararlı

Aynen yaaa tuvalete gitmekten usanıyorum bazen ama ne yapalım mecbuuuuur :) ben de 2 lt içiyordum ama 3 iç dedi :/ ve ben hamilelik öncesi bazen günde 1 bardak bile su içmeyen insan çok zorlanıyorum :):):)
Aynen bende su seven biri deyilim yani canim hic cekmez gunlerce su icmezdim simdi siseyle geziyorum evde:)))hersey bebekler icin yarasin

Gecmis olsun canim bende 2gundur cok sık gidiyorum ama ben su iciyorum biliyorum ondandir ..bencede su ic o zaten tum mikroplari bakterileri temizler insallah..

Canım önceki aylarda bende de olmuştu. Eritrosit 20ydi sanırım. Monurol verdi doktorum tek kullanımlık. Ama seninki çok ileri değildir belki. Doktorunu dinle bol su iç. Ve idrarını tutma.

Canım önceki aylarda bende de olmuştu. Eritrosit 20ydi sanırım. Monurol verdi doktorum tek kullanımlık. Ama seninki çok ileri değildir belki. Doktorunu dinle bol su iç. Ve idrarını tutma.
Kendi doktorum su ic dedi bende simdi onu dinliyorum su icicem carsamba tekrar baktiricam
Senin ne kadar zamanda duzeldi cnm bide dogal neler yaptin varmi önerin

Kendi doktorum su ic dedi bende simdi onu dinliyorum su icicem carsamba tekrar baktiricam
Senin ne kadar zamanda duzeldi cnm bide dogal neler yaptin varmi önerin
Geçmiş oldun canım. Zinnatta içilebilir bir ilaç ama çok yoğun değilki sadece su içmeni önermiş doktorun, bende rahim ağzında Dikiş olduğundan idrar yolları enfeksiyonuna çok dikkat etmem gerekiyor, ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimden beri, yarım lt lik kaynamış soğuk duya 1 adet karbonat atıyorum , 1 hafta yetiyor , her wcden sonra onunla siliyorum. Her sabahta, yarım lt lik kaynamış suya 3-4 damla elma sirkesi atıyorum her sabah onunla siliyorum , çok atarsan tahriş ediyor

İnsallah cnm benim benimde erken dogum oldu 2014 mart ayinda 1 ay yasadi melegim
simdi benim 20+3 yine bi kizim olucak allahin izniyle
Başın Sağolsun canım , Allah'ım inşaallah şimdiki yavrularımıza güzel sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin , Allah'ım acılarını göstermesin inşaallah , bende 19₺4 teyim, inşaallah hayırlısıyla bizimde kızımız olacak

Canım , benim riskli gebelik olduğu için maydonoz yasak bana, rahimi kastırıyor, seninde 21. Haftana gelmişsin maydonozu hiç deneme bence , maydonoz normalde ödem atıcı özelliğe sahiptir, hatta diyetlerde gep maydonoz önerilir, ama hamile olduğumuzdan denemek riskli ... Normal antibiyotik zinnat bile daha masum tabi benim için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…