2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bence dahiliyeyle görüş vitamin eksikliği kalsiyum magnezyum yada d vitamini eksikliği olabilir tahlil yapıp ilaç verebilir
Bu tahliller bana aylık olarak yapılıyor canım. D vitamini kullanıyorum. Kalsiyumu doktorum vermedi.çünkü çok fazla süt ve süt ürünü tüketiyorum.magnezyum olabilir belki.tekrar bi konusucam doktorumla.bakalım farklı bişiy diyecek mi?teşekkür ederim bu arada

İkinci detaylı niye tatlım?

Kendi doktorum su ic dedi bende simdi onu dinliyorum su icicem carsamba tekrar baktiricam
Senin ne kadar zamanda duzeldi cnm bide dogal neler yaptin varmi önerin
Bir daha baktırmadım canım ama şikayetlerim geçmişti şu anda da yok çok şükür. Su içmek dışında kızılcık suyu içtim günde bir bardAk. Hala da ara sıra içiyorum. İdrar enfeksiyonları için iyiymiş.

Merhaba anne adayları yarın detaylı ulturason var bizim ve heycanlıyız çok. 5 yaşında bi oğlum var ve çok kardeş istiyo onunda kardeşinin olacağından yarın haberi olucak söylemedik daha çok bekleyip sıkılmasın diye pedogoğumuz öyle önerdi. Bakalım yarın güzel haberler veririm inş bu arada 50 kiloyla hamiş kaldım 22. Haftamdayım şuan 52 yim bebişimin durumu gayet iyi idi geçen kontrolde

59'la hamile kaldım ve şu anda 63,50 kiloyum. 19+2'yim şu an :) Çok hızlı kilo alıyorum iki haftadır nasıl kontrol edeceğim hiç bir fikrim yok..
Vitamin ,omega3 falan kullaniyomusun tatlim onlarda kilo yapiyor diye biliyorum.. cok fazla almamissin ama ya 4.5 kilo normal bence cnm.. ve insallah ztn dogumdan sonra rahat veririz diye dusunuyorum =))

Sadece 2 kilo almayi nasil basardin soktayim suan tatlimm

Ben de 56 ile kaldım şuan 62 yim :/ :):):)
Ayni gibiyiz cnm =)) sendemi takintilisin kilo konusunda gerci cok gzl bi kiloyla hamis kalmissin tatlim ben nisan 2015de dusuk yaptim o zamanda almistim sonra geri vermeye calismadim sıkıntı stres derken 6 ay sonra tekrar hamis kaldim ama bilseydim sıkı bi diyete girerdim yani..

Hayy masallah cok tatliss olmus ama annesi =)) bnmde esim surekli bana ye diye israr ediyor ama arada bi yemesemde yedim yedim diyorum =)))

Ben zaten şişko hamile kalmıştım normal kiloma göre bide üstüne 5 DAHA aldım 67.5 oldum.İnşallah az alırım geri kalan zamanda

Canım gözün aydın valla doğumdan sonra büyük rahatlık olcak Rabbim yardımcın olmuş ne mutlu :)
Bende bayan çok isterdim ama Ahmet Gül e gitcen dedi doktor araştırdım dünde gidip tescilledim çok memnun kaldım doktor zaten karnına bakmıyo bile karanlık odada oluyosun mesela ilk odaya girdim tanıştık eşime el uzattı bana uzatmadı çok hoşuma gitti. Muayene bi 50 dk sürdü. sırtı için bekledik omurgası için 20 dk da öyle sürdü :) bi cd verdi akşam izlicez :) benim kopyamdı maşallah elini koymuş yanağına gülüyodu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…