2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

canımm günaydın seni merak edip girdim hemen bende tamda sen yazdın :). yüzünde gülücükler açtığına göre bebişimiz çok sağlıklı inşallahhh

doktorun özellikle ahmet gül dediyse iyi yapmışsın. darısı bana inşallah daha çok var ama doktor geç kalmışsın der diye korkuyorum. çünkü 23+1 olmuş olcak

Vitamin ,omega3 falan kullaniyomusun tatlim onlarda kilo yapiyor diye biliyorum.. cok fazla almamissin ama ya 4.5 kilo normal bence cnm.. ve insallah ztn dogumdan sonra rahat veririz diye dusunuyorum =))
Doktorum her kontrole gittiğimde çok fazla aldığımı söylüyor, ayda 1 kilo almam gerekiyormuş ama imkansız öyle bir şey.. İlk 11 haftada hiç kilo almadım ben, sonra ilk önce haftada 400 gr, 500 gr derken 700 gr kadar çıktım. Ve yediklerimden eminim bu kadar hızlı alacak kadar yemiyorum. Hatta sabahları ev kahvaltısı (abartmadan), öğlenleri çorba-anayemek-yoğurt ya da ana yemek-salata-1 dilim ekmek şeklinde yiyorum. Akşamları da akşam yemeğimi bu şekilde yiyorum saat 7 civarı. Haftada iki akşam akşam yemeklerim balık oluyor, bir akşam da haşlanmış et ya da ızgara köfte. Diğer günler sebze ya da baklagil pişiriyorum evde.. Buna rağmen durum bu.. Haftada yine bir kere de canım ne isterse onu yiyorum :)
Dediğin gibi ferrum forte, multivitamin ve kalsiyum kullanıyorum her gün. Acaba bunların da mı etkisi var?

günaydın hanımlarr23 hafta olmuşum ya zaman nasıl geçiyor böyle kilom 56.4 tü hamile kaldığımda şimdi 60 yani 4 kilo kadar almışım sanırım ama göbeğim çok çıktı sanki 6-7 kilo almış gibiyimbu haftaları hatırlamıyorum ama oğlumda 16 kilo almıştım toplam, rahat verdim. stres olmayın sağlık olsun veririz kiloları da inşallah.

Sağol canım çok şükür herşey yolunda Elhamdülillah Rabbim herkese sağlıklı evlat versin. Baya bekledim ama değdi. Perinatolog gerçekten çok farklı tıp terimleriyle rapor yazdırıp bi yandan sana anlatıyo Ahmet Gül e gidicek olanlar ben çok memnun kaldım adam aldığı parayı hakediyo. İstersen gene bi ara erkene alma şansımız varmı diye belki biri iptal eder denk gelirsin 23 geç değil ama 22 en ideal miş

Günaydın canım.
Daha dün yeni başlamıştık doktora :) şimdi yarıyı geçtik. maşallah ne kadar az almışşın :) bana kendi doktorumda perinatologda şekeri ekmeği bitir hayatında dedi et ve sebze tüket dedi. yoksa 30 kilo alırsın dedi

Hayy masallah cok tatliss olmus ama annesi =)) bnmde esim surekli bana ye diye israr ediyor ama arada bi yemesemde yedim yedim diyorum =)))

Ahahaha teşekkür ederimm. Valla kilo almaktan ben de ciddi ciddi korkuyorum ama gerçekten çok yiyorum. Ben hamile kalmadan önce de çok yiyen ama kilo almayan kesimdendim. Aynı alışkanlığım hala devam ediyor ama vücudum tamamen farklı tepkiler veriyor artık :) Keşke ben de irademe sahip çıkabilsem ama yok olmuyor Artık kısmet. Koca göbekli tombik hamilelerden olucam ben de demek ki. Fit hamile anne adayı olmak isterken hem de :) Miniğin bir sürü yeri olucak ama şimdiden rahata alışıcak gibi :)))

aradım tatlım ama 22de gidemem çünkü h.içi çalışıyorum ve izin alma imkanım kesinlikle yok çünkü şuan tekim kendi servisimde c.teside yokmuş doktor. gerçi kendi doktorum şubatın sonuna kadar git yeterli olur dedi.neyse artık

Öyle dediyse dert etme canım hazır yer bulmuşsun bide kadın sabret

=)) ayy dogumdan sonra veririz insallah yaa.. onumde daha 4 ayim var ki son aylarda en cok kilo o zaman aliniyo dediler bilemiyorum cnm =))
Aynen canım son aylarda çok kilo alınıyor. İnşallah fazla almadan geçer. Doğumdan sonra emzirirken bebek ile uğraşırken veririz boşver takma :)

randevun güzel geçmiş, ona da çok sevindim. maşallah bebişimize

Anneler hatirlatma yapayim pazar gunu saat 11.00de kahvaltida bulusuyoruzzzzz istanbul bakirköydee.. gelmek isteyen varsa lutfen özelden yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…