2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Hatırladınız mı?

Sana da geçmiş olsun canım.bu hafta ayrıntılı ultrasonum var.o zaman konusucam doktorla dediğin gibi.bu agrilar erkenden başladı bizde allahım kolay hamilelik gecirtsin inşallah

Ailende şeker olmasa bile şeker yüklemesi yaptırmak lazım. Hele senin ailende de var kesin yaptır benim annemde şeker var benim 2 gebeliğimde de çıktı şeker yüklemesi ile teşhis kondu
Hemsireydiniz dimi?insülin direncine baktırsam acaba,ordan çıkarmı ki şekere yatkinligim

Ailende şeker olmasa bile şeker yüklemesi yaptırmak lazım. Hele senin ailende de var kesin yaptır benim annemde şeker var benim 2 gebeliğimde de çıktı şeker yüklemesi ile teşhis kondu
Hemsireydiniz dimi?insülin direncine baktırsam acaba,ordan çıkarmı ki şekere yatkinligim

Çikolatanın fazlası iyi değil diye biliyorum ben canım. Bununla alakali bir makale okumuştum. Gebelik şekerini de çıkarmış olursun yemeye devam edersen.nefsini köreltmek için arada bir bitter yemeyi dene.ama bence çok aşırıya kaçma.herseyin fazlası zarar

evet canım ben geçen hafta başı gittim, çok ciciş ya hatta fotosunu facete paylaşmıştım gününü ucu ucuna yakalayan bir kızım var, minnak olacak herhalde biraz

Gününde olsun sağlıklı olsun maşallahh
bizim perinatolog bu bebek büyür dedi :) çok rahatlattı beni ne kadar şükretsem az ama ben görmedim senin kızın resmihi kime benzettiniz :)
Eşim normalde ultrason görüntülerine bakar netten filan 4 boyutlulara uzaylılara benziyor hepsi derdi dün muayeneden çıktık bu senin kopyan dedi :)

He bide medipolde doğuma zam gelmiş geçen sene 1000 liraydı sezeryan bu sana 1350 olmuş

Sevgili anneler ben bişey sormak istiyorum.
Allah nasip ederse Melis'ime annem bakıcak ama benim aynı apartmanda 4 yaşında kız yiğenim var. Annemi benimle bile paylaşamıyor. Anneanne diyince akan sular duruyor.
Annem ona bebişi şimdiden teyze hastaneden getircek. Bebek sana hediye getircek diye alıştırmaya çalışıyor.
Bende şimdiden düşünüyorum ne hediye alsak diye :)

Niloyanın böyle bi oyuncağı varmış ebebekte çok hoşuma gitti. Diyorum böyle bişey alıp yanına kinder seviyo onlardan koyayım. Başka aklıma bişey gelmedi. Tavsiyeniz var mı?

işte benim kızım teyzeleri kime benzediğini çıkaramadım ben valla

Öyle her şeyin fazlası zarar canım. Haklisin ama bende bitter sevmiyorum bitter hayatımda bir kere yedim beğenemedim. Halim nolcak bilmiyorum ama su iki gündür azalttım. Yememeye gayret göstericem.

Ben de geçtiğimiz temmuzda düşük yaptım. Sonrasında ben de veremedim. 52ydim o zaman yani o hamileliğimden önce. Vermeye çalışmadım ben de herkes normal kiloda olduğumu söylüyordu. Kilolu grünmüyordum ama şimdi daha az kiloda hamile kalmak daha mantıklıymış diyorum :):):) aslında çok takıntı yapmıyorum ablam 26 kilo aldı. Ve verdi yani. Onu örnek alıyorum şaka bir yana 20yi geçmem umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…