2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba anneler.
Biz ananede dinleniyoruz. Ama moralim bozuldu her gelen ceset gibi olmuşsun çok zayiflamissin cokmus sun vb yorumlar yaptı yahu. Halbuki drlar kilo alma diye uyarıyor ve bebisim gayet saglikli çok şükür. Evet hamile kaldıktan sonra 8 9 kilo verdim ama su an tekrar yaklaşık 3 kilo almış durumdayım. Ama bu yapılan yorumlar çok canımı sıktı kendimi olmadığım halde çok zayıf hissediyorum. Ah bu insanlar ya

Aman boşver onları agzı olan konusuyor kilo alsan şişmanladın derler verirsin zayıfladı derler kimseyi memnun edemezsin

Kaç kilosun ki senin o verdiklerini ben bugune kadar aldm nasıl becerdim bilmiyorum ama

Insallah 20yi gecmeyiz ya aldigimizida cabucak veririz insallah =))

Aman boşver onları agzı olan konusuyor kilo alsan şişmanladın derler verirsin zayıfladı derler kimseyi memnun edemezsin
Bencede canım ama bariz bir gerçek var ki yüzüm çok çöktü bide sivilcelendim hamilelikle. Sanirim biraz da buna vurgu yapiolar. Bu benim minik oğlan annesini çok çirkinleştirdi kerata

Kaç kilosun ki senin o verdiklerini ben bugune kadar aldm nasıl becerdim bilmiyorum ama
Şu an 53 kiloyum canım özellikle yüzüm kollarım ve ellerim çok zayıf duruyor. Kilo almak istemiyorum ama ya. Zaten zor kilo veren biriyim. Doğumdan sonra kiloları takıntı etmeyeyim. Hem gittiğim bütün drlar sakin alma kilo diyorlar. E bi bildikleri var yani. Dikkat et sende canım dr bana hamurişi ve tatlı yok demişti mesela

Ben daha 1 kilo bile almamistim zaten 70 kiloydum annemde 15 gun kaldim 72 oldum... kilo almak sart degil cnm son aylar bebek kilo alio saglikli beslen yeter kilo veren seylerin bebege bi faydasi yok gelde anlat :)

Ayrintili ultrasonu devlet hastanesinde yaptiran arkadaslarr renkli mi bakildi siyah beyaz miiii devlete gidicem persembe ama kesin renksiz olcak

Şuana kadar 8 kilo aldım ama kimse inanmıyo kilo aldığıma çünkü sadece göbeğim var :) Sağlıklı ve dengeli kilı almakta sıkıntı yok bence ve boyun kaç bilmiyorum ama 53 kilo diyince çok az geliyo kulağa :)
Tatlıyı hamurişini şeker yüzünden kes dedi nolur nolmaz diye dikkat etmek lazım tabi

Ayrintili ultrasonu devlet hastanesinde yaptiran arkadaslarr renkli mi bakildi siyah beyaz miiii devlete gidicem persembe ama kesin renksiz olcak
Canım renkli yada renksiz ne yapıcaz sonucta yapacak olan doktorun anlaması yeterli sakin ol
Devlet hastanesinde asistanlar ayrıntılıya girmiyormuş doktorlar kendileri girip raporu kendileri imzalıyorlar Allah korusun bebekte sorun olursa ve fark edilmezse başı yanmasın diye

Ben özelde yaptırdım canım ama doktor kan ve oksijen akışına renkli bakıyor bir de bikaç renkli bebek görüntüsü veriyor beyin kalp hepsine normal usg görüntüsğ gibi bakılıyor 15-20dk sürüyor bebeğin duruşuma göre

Ya renklide bebek oldugu gibi gorunuyor yuzunun sekli burnu agzi daha gercekci :) ben suana kadar hic heyecanli degilmisim ultrason fotolari cekmecede durur alip bakmazdim dr a giderken heyecanlanmazdim... simdi merakim artmaya basladi hareketlerini hissettikce sahiden orda bi bebek olduguna inandim :)

Boyut 170 canimcim biraz yüzüm alsa kilo yeter bana gerisini kuzucum alsın.
Maşallah sana canım demekki kiloyu sen değil bebis almış rahim büyümüş senin.
Ben geçen sene baya kilo almıştım verene kadar canım cikti bi 5 kilo vercem diye takla attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…