2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tekme yemeye basla o zaman görürsün heyecanı bu rutin kontroller saglıkla geçsin yeterli ben fazlasını aramıyorum artık

bende 170 im 55 ken yüzüm hasta gibi duruyordu ama benim sacaklarım kalın :)
58 dim 3 senedir 5 ayda 8 alınca ben şok ama mutluyum :) yiyorum çünkü çok şükür bulantı dönemmide hiç istifram olmadı hep yedim :)

Senle ayni boyutlardaymisiz canim hamile kaldigimizda. Bende 58 dim.
Valla çok imreniyorum öyle hamilelere. Ben resmen surundum. Bi kaç ay sadece meyve ile beslendim oda durursa su bile içemedim. Kabus gibi hatırlamak istemiyorum. Valla çok sanslisin canım masallah diyorum nazarim degmesin.

1 ay sadece bulantılıydım ama hiç kusmadım çok şükür işe gitmedim rapor aldım kayınvalidem baktı sağolsun aynen hatırlamak istemiyorum

Kızlar daha 4 ay var biliyorum ama hic bir isim içime sinmiyor. Basta erva düşünüyordum sonra vazgeçtim. Afra düşündük afra tafra diye dalga geçtiler. Nisa sizce nasıl ? Bir de kuran da geçen anlamı güzel olan isim önerir misiniz ? İsimsiz kalacakmış gibi geliyor kızım :)

Erva söylenmesi zor bende düşünmüştüm ama kendim söylerken zorlanıyorum :)
Afradan bende bu yüzden vazgeçtim ama yanına kibar bi isimle hoş olabilir bence
Nisa güzel isim söylenmesi kolay kibar bi isim
Ben çok aradım en uygun Serra Melis buldum :)

Ama ayşenur ayşegül de çok istemiştim eşimi ikna edemedim

Hemsireydiniz dimi?insülin direncine baktırsam acaba,ordan çıkarmı ki şekere yatkinligim
Sağlıkçıyım canım. Sana tavsiyen şeker yüklemesi yaptırman. Kesin tanı onunla konuyor. Şeker yüklemesinin hiçbir zararı yok. Zararı olsa başta ben yaptırmazdım. İyiki de yaptırmışım hem yaptırmasaydım iki gebeliğimde de şekerim olduğundan haberim olmayacaktı ve bebeklerim belki de zarar görecekti.

Bu da güzelmiş. Seviyorsa oyuncak bebek yada mutfak eşyası tarzında bişey de olabilir

Tatlım boşver milleti kilo alsan şişmişsin der kilo versen çökmüşsün der laf bol yani. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması gerisi boş. Gül geç yani

Serra melis güzelmiş adi ile yasasin prenses. Ben ne koyucam acaba :) nisa kibar esim de istiyor hem bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…