2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Farkli bi isim mi ariyorsun tatlim =))

Farkli bi isim mi ariyorsun tatlim =))

Farklı da değil aslinda :) dinen uygun anlamı güzel kuranda geçen ama söylenişi de güzel bir isim arıyorum. Erva nisa gibi kibar bir isim arıyorum ama icime sinmiyor. Onerirsen fena olmaz çok güzel olur canım :)

Doğum herkesin aklına takılmış şimdi baktım 1000 tl burada il dışı var 2000 tl falan bir iki yer doktorda bulamıyorum oysa hastanemde bedeva özel oda falanda sıkıntı olmaz ama ben istemiyorum galiba :) tekirdağ çorludan arkadaşlar vardı galiba siz ne yapacaksınız burada imkanlar malum :)

Farklı da değil aslinda :) dinen uygun anlamı güzel kuranda geçen ama söylenişi de güzel bir isim arıyorum. Erva nisa gibi kibar bir isim arıyorum ama icime sinmiyor. Onerirsen fena olmaz çok güzel olur canım :)
Canim benim kizim olsaydi Betul,Defne,Nazli,Nuray,Melek dusunurdum..en guzel ismi sen bulursun annesi insallah melegincin:))

Canim benim kizim olsaydi Betul,Defne,Nazli,Nuray,Melek dusunurdum..en guzel ismi sen bulursun annesi insallah melegincin:))

Çok güzel isimler canım defne yi bende seviyorum ama babası ile özellikle annesi yani ben biraz seciciyim sanirim
Kalmaz canim kalmaz)) bende cok kararsizdim ama sanirim artik netlestirdim Zeyd olucak insallah

Zeyd güzelmiş ama farklı. Anlamı da güzeldir eminim :) adi ile yasasin bebiş. Hic bir isim içime sinmiyor iste canım sinse olacak ama sinmiyor.

Zeyd güzelmiş ama farklı. Anlamı da güzeldir eminim :) adi ile yasasin bebiş. Hic bir isim içime sinmiyor iste canım sinse olacak ama sinmiyor.[/QUOTE]

Manasi artan,cogalan demekmis.beni en cok Kuranda adi gecen tek sahabe olmasi etkiledi..ben Azeriyim burdada hickimsede yok bu isim ama esimi ikna etmis gibi goruyorum ))

Zeyd güzelmiş ama farklı. Anlamı da güzeldir eminim :) adi ile yasasin bebiş. Hic bir isim içime sinmiyor iste canım sinse olacak ama sinmiyor.

Manasi artan,cogalan demekmis.beni en cok Kuranda adi gecen tek sahabe olmasi etkiledi..ben Azeriyim burdada hickimsede yok bu isim ama esimi ikna etmis gibi goruyorum ))[/QUOTE]

Ooo gerçekten güzelmiş anlamı. İste bende boyle isimler arıyorum. Ama kiz olanından :) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Hep beraber alalım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza.

Mrb arkadaşlar , bugun doktora rutin kontrol için gittiğimde Bebeğin midesinin çapının normalden bir hafta Büyük OLDUĞUNU söyledi , bi sonraki kontrolüm bu doktorumda 1 ay sonra , takip edeceğiz dedi, geçen haftada perinatoloji uzmanında kontrolüm vardı. O doktorum hiçbirşey söylemedi. Ayrıntılaya girmedik ama rutin organ kontrolünü geçen hafta yapmıştı doktorum, sizlerdende böyle bir sorun yaşayan var mı ?

Manasi artan,cogalan demekmis.beni en cok Kuranda adi gecen tek sahabe olmasi etkiledi..ben Azeriyim burdada hickimsede yok bu isim ama esimi ikna etmis gibi goruyorum ))

Ooo gerçekten güzelmiş anlamı. İste bende boyle isimler arıyorum. Ama kiz olanından :) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Hep beraber alalım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza.[/QUOTE]
Amin canim insallah hep beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…