2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selamlar bebeğin hareket etmesi şöyle mi oluyor sanki içerden bir şey karnıma çarpıyor ben de anlık yerimden sıçrıyorum, bebeğim mi vuruyor, yani böyle bir şey mi? Havalara girebilir miyim tekme atıyor diye

Sizlerde nasıl?

Son düzenleme:
Aynen yaaa tuvalete gitmekten usanıyorum bazen ama ne yapalım mecbuuuuur :) ben de 2 lt içiyordum ama 3 iç dedi :/ ve ben hamilelik öncesi bazen günde 1 bardak bile su içmeyen insan çok zorlanıyorum :):):)

Yaa o kadar su içmeyi her gün başarabilenler var mı acaba? Ben bazen günde 12 bardagı tamamlıyorum ama tuvaletten cıkamıyorum o gün, hele uyuduktan sonra sabaha kadar 6-7 kere uyanıyorum tuvalet için

Bu arada iğnelerle aran nasil cnm ya ben hep bacaktan yapıyorum ya derimden iğne geçmiyor artık resmen ne kadar bastırsam da

Ben gobekten vuruyorum artik bacaga gecmeli sanırim..bacagin tam olarak neresine vuruyorsun canim..ben yanlis vurucam diye cekiniyorum..bacak nasil acitiyor mu peki..

Farklı da değil aslinda :) dinen uygun anlamı güzel kuranda geçen ama söylenişi de güzel bir isim arıyorum. Erva nisa gibi kibar bir isim arıyorum ama icime sinmiyor. Onerirsen fena olmaz çok güzel olur canım :)
Bukre= sabah vakti
Mislina = bizim gibi
Nisada gercekten guzel bir isim canim
Mesela benim cennet diye bi arkadasim vardi cennette guzel =))
Serra cok guzel bi isim bolluk bereket refah anlamina geliyormus...
Şura= sure adi
Mesela bak yüsra'da cok guzel bir isim sol taraf,kolaylik anlamina gelirmis cnm =))

kızlar Merhaba

size birşey soracağım. şuan bizim genital bölgeye ağda yaptırmamız sakıncalı mı :l
Bazı kişiler kasılmalara sebep olduğu için yapılması sakıncalı diyor ama ağda yapılmadan sürekli de Orasiyla uğrasilmaz ki.ağda büyük bi kolaylik.bütün hamileler yaptırmış şimdiye kadar bişiy de olmamis

Ben içmeye çalışıyorum canım. Bir lt lik şişem var. En az iki buçuk lt içiyorum her gün. Tuvaletten çıkamıyorum o ayrı :):) evde olmadığım zamanlar biraz aksıyor ama.

İğnelerş önce göbekten yapıyordum çok canım acımaya başlamıştı. Bir aydan fazladır koldan yapıyorum. Eşim öğrendi iyice öyle uyuşma gibi ağrı olmuyor ama dediğin gibi bazı yerlerden Zor giriyor. Bir yere alışınca diğer yere geçmeye cesaret edemiyorum. göbeğe tekrar geçerim koldan zorlanmaya başlayınca. Bacağı çok sonraya bırakıyorum göbekten ilerleyen aylarda vuramayacağım için.

Hayırlı aksamlar kızlar tetanoz aşısi yaptırmayan var mı? yaptırılması gerekli mi?
Yani yaptirmayanda var yaptiranda canim benim ozel doktoruma danismadan pek bisi yaptirmiyorum.. yaptirmami onerdi mesela topraktan bile tetanoz bulasabiliyormus bende yeni ogrendim bebislerimizin sagligi acisindan gerekli yani bana gore =))

Günaydın kızlar.
Benim de pazar gününden beri şehirdışından misafirlerim vardı. Bu sabah yolculadım. Artık siteye girebilirim.

Nasılsınız? Biz iyiyiz. Bebek iyi. Bu hissettiklerim bebek hareketleri ise bizim İpek epey kımıl kımıl oldu bu aralar.

Haftaya salı detaylı usg yaptırıyorum. Ben perinatolog aramadım hiç, radyologa yaptırcam. İnşallah güzel haberler alırım.

Göbek aldı başını gidiyor. Bazen göbek etrafım kuruyup kaşınıyor. Çok korkuyorum çatlayacak diye

Bende cok korkuyorum ama kayinvalidem hamileliklerinde surekli vazelin kullanmis hic catlagi yok masallah cnm =)) bende vazelin kullaniyorum badem yagi kullaniyorum arada da normal nemlendirici kremler kullaniyorum =)) vee benimde kasintilarim oluyo normalmis diye okumustum cnm =))

Serra melis güzelmiş adi ile yasasin prenses. Ben ne koyucam acaba :) nisa kibar esim de istiyor hem bakalım :)

Benim eşimin ailesi çok kalabalık o yüzden isim seçerken çok özenmem gerekti aynı isim olsun istemedim.
Elif çok hoşuma gidiyorsu Sare de öyle ama hepsi onlarda var sanada fikir olsun

Günaydın kızlar
gece joker de lansinohta indirim başlamıştı
Süt sağma makinesi, poşet ve göğüs pedimi aldım hepsi 160 e geldi
Lahsinoh çok övülmüş her yerde

Benim eşimin ailesi çok kalabalık o yüzden isim seçerken çok özenmem gerekti aynı isim olsun istemedim.
Elif çok hoşuma gidiyorsu Sare de öyle ama hepsi onlarda var sanada fikir olsun

Elif de benim çok hoşuma gidiyordu ama ablam da hamile o koyacak o ismi. Benim eşimin tarafı da çok kalabalık bende güzel bir isim koymak istiyorum ama karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…