2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben içiyorum günde 2 litre bazen yetmiyor gece bile kalkıp 1 litre içiyorum kendini alıştırmakla alakalı hamileligimin başında 1 bardak ile başlayıp litrelere çıktım

Canım bebeğin karın çevresi, başı, bacak boyu 1 hafta önde veya geride olabilir. Çok fazla fark olmadıktan sonra önemli değil

Anladim canim koldan da cok fena oluyor burkac kere denemistim tum kolumu kapliyor sanki en rahati bacak da iste artik igne gecmiyor benim de kola gecmem lazim

Ben içiyorum günde 2 litre bazen yetmiyor gece bile kalkıp 1 litre içiyorum kendini alıştırmakla alakalı hamileligimin başında 1 bardak ile başlayıp litrelere çıktım

Ay masallah peki wc ye gitmekten usanmiyor musun

Ben de susuyorum aslinda epey ama.sureklu tuwalete gitmek biktirdigindan bazen 2 litrede son veriyorum icmeye

Ay masallah peki wc ye gitmekten usanmiyor musun

Ben de susuyorum aslinda epey ama.sureklu tuwalete gitmek biktirdigindan bazen 2 litrede son veriyorum icmeye
İlk zamanlar oluyor vücüdum fazla gereksiz su olarak algıladı ama alışınca tuvalet aralıgı gunde 5'i geçmiyor susuyorum çünkü 1 ay gibi bir sürede alıştım tavsiye ederim 1 lt şişe ile günlük arttıra arttıra devam edin

Iyi gunler guzel anneler ..nasilsiniz?yarin oglusumu gormeye gidicem cok ozlemisim insallah iyidir hareketlerini hissedemiyorum hala.dun yatarken 1 2kez sanki kalp atisi gibi kaburgalarim tarafdan biseyler hiss etdim insallah odur .:))
Sizinde yatarken kaburgalar agriyo mu?

ÇOk şükür ağrılarım dindi canım benim doktorumun verdiği ilaç çok işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…