2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok sukur canim...Acaba neden agriyo ki bu kaburgalar?ben cok yerken agriyo aslinda.acaba cok yedim diye ola bilir mi?
Yok canım vücuda yeni bi varlık geldi vücut kabullenmeye çalışıyo onu e bebek büyüyo yer değiştriyo farkında olmasakta e bunlar ağrılara sebep oluyo

İsimler çok güzel canım da iste icime sinen yok. İcime sinse :) gerçekten koyucam. Esim da nisa istiyor bakalım daha 4 ay var ama ben isim belirleyip öyle hitap etmek istiyorum :) sağol canım benim için uğraşıp isim bulmuşsun tesekkur ederim.

bende çorluda yaşıyorum reyapta bir doktora gidiyordum ama doktor değiştiricem sanırım vatan hastanesinde doğum yapacakmışım gibi duruyo şimdilik

bende çorluda yaşıyorum reyapta bir doktora gidiyordum ama doktor değiştiricem sanırım vatan hastanesinde doğum yapacakmışım gibi duruyo şimdilik
Vatanda orhan bey varmış reyapta prof petek hn ya da yaşamda ümit beyi düşünüyorum petek hn ile ilgili pek olumlu şeyler duymadım sezeryancı falan baya düşünmüştüm oysa orhan beyi hiç düşünmedim sen kime gidiyorsun reyapta acaba ...

Korkmayın canım büyüme evrelerinde bebek oynamıyor uyuyor. Endişe etme biraz zaman ver ona büyüme evresini atlatsın bak nasıl hareket edicek. İstersen tatlı ye sola yat veya tatlı ye uzan oynar mutlaka.
geçen hafta çok hareketliydı ama 2-3 gündür çok sakin. insan ister istemez tedirgin oluyor.

geçen hafta çok hareketliydı ama 2-3 gündür çok sakin. insan ister istemez tedirgin oluyor.

Doğrudur haklisin canım bende tedirgin oluyordum ama her hareket etmeyisinde ya yer değiştirdi yada büyüme evresi geçirdi. Yer değiştiriyordur annesi. Eskiden sağ da hissederken simdi sol da hissediyorum tekmeleri. Döndü benim kızım :)

Ben hep sağ tarafıma yatınca hissediyorum :) zaten plesenta yerleşimi sağ arka yazıyo detaylıda bizimki hiç dönmüyo :) aynı yerde hep

benim kızımda sağda

benim kızımda sağda

Büyüdükçe donuyor ayakları solda simdi kizimin pazartesi ayrıntılı ultrasonda öyle dedi doktor. Ayrıntılı ya girmeden evvel kızımın döndüğünü hissettim dönerken hissettim sonra da tik yok :) yerleşmeye çalışıyordur sanırım dedim. 1 gun sonra oynamaya başladı :)

benim ayrıntılıda pazartesi günü heyecanla bekliyorum, döndüğünü nasıl anladın ki canım? birde bazen gmbeğimde sanki dalgalanmalar oluyor gibi ama bebişten mi bilemiyorum yoksa gaz mı?

Ben hep sağ tarafıma yatınca hissediyorum :) zaten plesenta yerleşimi sağ arka yazıyo detaylıda bizimki hiç dönmüyo :) aynı yerde hep

Detaylı ya girmeden 1 gun evvel döndü canım :) Ayrıntılı ya girmeden 2 gun evvel sağ da hissederken bir anda döndü onu hissettim dönerken ve sonra hissetmedim bir veya iki gun. Sonra Ayrıntılı ya girdim sola geçmiş ayakları demekki dönmüş o zaman hissettigimde dedim. Simdi sola tekme atiyo arada göbeğimin üstüne vuruyo saga da vuruyo nadir geziyo icerde sanırım :) yaramaz olacak bu kızlar :) hep annelerini merak ettiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…