2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benim ayrıntılıda pazartesi günü heyecanla bekliyorum, döndüğünü nasıl anladın ki canım? birde bazen gmbeğimde sanki dalgalanmalar oluyor gibi ama bebişten mi bilemiyorum yoksa gaz mı?

Döndüğünü soyle anladım gobegimin üzeri dalgalandı sanki icerde biri yuvarlanıyormus gibi hissettim göbeğim sert bir şekilde şişip indi aniden. Ondan sonra sağ da tekme hissetmedim hic :) sola atiyo simdi ayakları solda göbeğin üzerine yumruk atiyo da olabilir :) ...

Kızlar fl uyluk kemiği uzunluğu sanıyorum fl yi 7 ye çarparsak boyunu bulurmuşuz. Benimkini carparsam 21 cm çıkıyor. Doğru mu acaba sizin bebisinizin boyu kaç ?

Anladim canim koldan da cok fena oluyor burkac kere denemistim tum kolumu kapliyor sanki en rahati bacak da iste artik igne gecmiyor benim de kola gecmem lazim
Yukarıya doğru yapınca omzuna kadar ağrı yapıyor ama birazcık aşağıdan hiçbir şey olmuyor. Yerini tarif edemedim ama :) bir de senden bir şey rica etsem. Kan tahlil sonuçlarını özelden bana atar mısın karşılaştırma yapcam :) 3 değer düşük görünüyor ama değerler normal olduğu için doktor reçete yazmadı dedi.

evet canımm. ben hamile kalmadan öncede hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek hissetmiştim. hatta ben dahil herkes erkek diyordu.kızım sürpriz yaptı
Aynen banada herkes erkek gibikarnın var erkek bu dedi banada hep erkek hissettirdiler ama kızım varmış :)

Benimkinin ayakları hep aşağıda tuvalete zor koşuyorum ve canım acıyo bazen doktor uyarmıştı bu konuda.
Detaylıda oynuyordu herşeyini gördük ama yeri değişmedi :)
Senin raporunda plesenta yerleşimi yazıyormu

Kızlar fl uyluk kemiği uzunluğu sanıyorum fl yi 7 ye çarparsak boyunu bulurmuşuz. Benimkini carparsam 21 cm çıkıyor. Doğru mu acaba sizin bebisinizin boyu kaç ?
benim cumartesi kontrolüm vardı. dr artık sadece kafa çapına bakarak ölçüm yapıyor. boyunu sorduğumda 19-20 cm demişti.

Benimde 21 canım detaylıda doktorun söylemedimi?

Detaylı da doktorum kilosunun 312 gram olduğunu söyledi boyunu atladı sanırım. Ama fl yi kağıda yazmış bende fl yi 7 ye çarpıp boyunu buldum ama doğru mudur acaba dedim. Sağol canım. Benimki mideye çıkmadi hala karnım rahat sanırım :)

Anladım canım benim doktor fl uzunluğunu yazmış bende 7 ile çarpıp 21 çıktı acaba doğru mu değil mi 7 ye çarpıp bulmak ondan sordum canım.
banada 305 gr demişti. bizim kızlar aynı gibi gidiyor. ben bugün 20+1 günlük oldum. sanırım senin hesapta doğrudur.

Rapor evde canım dur çıkıp bakayım kayınvalide ile altlı üstlü oturuyoruz da aşağıdayım simdi yukarı eve çıkıp bakayım :) bazen benimki de aşağı vurdu bir iki kere tuvaletimi kaçırıyordum az daha :) ağrı yapiyo aşağı vurunca :)

Bende bugün 20+2 oldum :) aynen ayni gidiyor :) 312 gramdi pazartesi tombik mi olacak bizimkisi :)
bende cumartesi gitmiştim 19+4'te 305 gr.dı :)) bakalım pazartesi kaç gr çıkacak? benimg öbeğim 10 günde çok feba büyüdü artık çok net farjediliyor dışarıdan

Plasenta fundus posterior yerlesimli yazıyor o ne ki :) nerde ki benim kızım :) fl 31.1 mm yazmış. 31.1 i 7 ye çarpınca 217.7 çıkıyor :) 21 cm iste :)

bende cumartesi gitmiştim 19+4'te 305 gr.dı :)) bakalım pazartesi kaç gr çıkacak? benimg öbeğim 10 günde çok feba büyüdü artık çok net farjediliyor dışarıdan
Bende de göbek var ama mide yok yukarı çıkmadı daha sanırım. Göbek deliginin yukarısına çıkmadi sanırım bizim bebiş.

Ben de fl yi 7 ile carparak boyunu buluyorum yoksa ultrason kagidinda boyu ile ilgili bir bilgi yer almiyor doktor da bugune kadar boyu şu kadar demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…