2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim belim ağrıyo bir takım ağrılar hep vücutta rahat yatamıyorum yarı yüzüstü yatınca o taraf ve kasık batmalar ve ağrılar oluyor artık bunların başlaması normal sanırım idrar tahlilimde normal çıktı....

Plasenta fundus posterior yerlesimli yazıyor o ne ki :) nerde ki benim kızım :) fl 31.1 mm yazmış. 31.1 i 7 ye çarpınca 217.7 çıkıyor :) 21 cm iste :)

Plesenta fundus ne bilmiyorum ama benim kağıtta plesenta yerleşim diye belirtilmiş :)
Benim doktorum 420 gr 21 cm dedi boyunu ama fl 35 yazıyo 3,5 * 7 = 24,5 yapıyo :)
Haftaya c.tesi doktoruma gidicem o zaman anlatır herşeyi :)
Bugüne kadarda hep sağ alt göbekten muayene oldum :)

Kızlar 1-2 haftadır inanılmaz uyku hali yaşıyorum.. Vitamin ve demir desteği kullanıyorum ama neden oluyor anlamadım İşe silah zoruyla geliyorum sanki öyle kötüyüm

Canim ben bu ay tahlil yaptirmayi unuttum konyada dgl de donunce yaptirayim diye dusunmustum konyadakiler canimi acitiyo diye :) bu haftasonu yaptiririm sana atarim sonucu

Aaa öyle mi diyorsun o zaman ben de pes etmeyeyim vucudumun alismasini bekleyeyim dr lar o kadar ustune basa basa 2.5-3 Litre icin diyorlarsa vardir bi bildikleri

Senin kiz Tombik maşallah 420 gram :) maşallah bebise. Bende anlamadım ki fl islerini :) bende bu cuma doktoruma gidicem sorarım o zaman. Simdi alt sola doğru bir yerde oynuyor :)

Hımmm benimki yukarı çıktı o zaman. Göbek deliğim düzleşti içi dışına doğru çıktı biraz. Bir de göğüs altımdan birden mide kısmım fırtladı ben de diyorum niye midem çıkıyor :):) bugün doktor da bakarken göbek deliğinin oralarda hatta üstünde de gezdirdi ultrason cihazının ucunu.

Rica ederim tatlim =)) haklisin ben hep ismiyle hitap ediyorum cevremdeki insanlarda artik alisti onlarda bebek yerine ismiyle hitap ediyolar cok guzel bi duygu =)) bulursun canim ya biz esimle 2.5 yildir evliyiz 6 yildir beraberiz biz taaa birlikteligimizde bulmustuk kiz olursa elizan buglem erkek olursa atilla alparslan diye =))

Anladım canım benimki de çıksa da rahatlasam ne zaman çıkıcak acaba diye merak ediyorum :)

Alparslan da çok kaliteli yere basan bir isim :) güzel yani. Ben de erkek olsaydı eymen olacaktı kesindi. Kız olursa erva diyordum sonra herkes erva koymaya başladı bende vazgeçtim. Asel yada nisa düşündük Simdi de bakalım güzel bir isim cikmazsa :)

Hadi bakalim hayirlis olsun tatlim =)) illa icine sinen bi isim olur =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…