2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben bugun 21. haftaya girdim ama tam hissedemedim bebegimi ya bazen gobegimin baya aşağısında kipirti gibi hafif bi şeyler oluyor ama çok asagida ya olur mu böyle asagida var mı bu durumda olan var mi

kızlar size bişey sorucam. aliexpresten hiç alış veriş yaptınız mı? gelen ürünler kötü mü oluyor?

Sadece 2 kilo almayi nasil basardin soktayim suan tatlimm
Bende bilmiyorum canım ilk 3 ay hiç iştahım yoktu 2 kilo verdim 48 oldum yani sonra 50 kiloya çıktım yani hamile kaldığım kiloya.. Şuan 52 yim işte bu 2. Hamileliğim bi oğlum var 5 yaşında onda her ay almıştım kilo yani 5 aylıkken 5.6 kilo fln almıştım

Görmedim canım görsem yazmam mı hic. Alıntı bildirimi gelmiyo sanırım bu da gelmedi tesadüfen gördüm niye böyle oldu ki ya

Olur oylr cnm bazen bana da bildirim gelmiyor ya da bildirimi gormuyorum

Cinsiyeti ogrenmissiniz hayirli olsun demistim cnm bir de isim konusuda herhalde bir sey yazdim unuttum onu bir deee ben de fl yi 7 ile carparak boyu buluyorum yoksa ultrasonda boy yazniyor doktor da soylemiyor demistim

Sağol canım sonunda öğrendik şükür inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :) evet doktor söylemiyor bende nette gördüm fl yi 7 ile çarpıp bulabilirmişiz bende öyle buldum.

Ikimizin de kizcesi olacak insaAllah Ben de bir turlu isim bulamiyorum aslinda isim bulup kizima artik o isimle hitap etmek istiyorum

4 ay kaldi şurda sonuçta

Kızlar ben bugun 21. haftaya girdim ama tam hissedemedim bebegimi ya bazen gobegimin baya aşağısında kipirti gibi hafif bi şeyler oluyor ama çok asagida ya olur mu böyle asagida var mı bu durumda olan var mi
Bence aşağıda da hissedilebilir canım ya sonuçta sabit durmuyor bu yaramazlar. Geçen haftalarda doktora gittiğimde bebişin ayaklarının rahim ağzının orada olduğunu söylemişti. Oralardaysa hareketi aşağılarda hissetmek de normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…