2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben varım günde 12 bardağı tamamlıyorum her zaman

Şu hamilelikte tam anlamıyla doğru yapabildiğim ve kendimle gurur duyduğum tek başarım. :))) Ben ki sadece yemek arasında bir bardak su içebilen biriydim. Şimdi 2,5 litreyi zorlanmadan içiyorum. Kesinlikle vücut alışıyor. Başta baya bir mide bulandırıyor ama zamanla geçiyor o his. Benim taktiğim hala bir lokma da olsa bir şey yedikten hemen sonra arkasından çokça su içmek. Çünkü diğer türlü hala beni zorluyor.

Günaydın kızlar. Ben iki gündür doktordan çıkamaz duruma gelmiştim. Kasıklarımda ve belimde regl ve gaz sancısı birleşimi bir ağrı ve alt karnımda sertleşme oldu. Doktorumu aradım birkaç güne gelmem gerekir mi diye o benden de fazla panikleyip hemen gelin lütfen diyince baya acillik oldum :) Ultrasonda bebek, suyu ve rahim ağzı normal çıktı. Sonrasında nst ye bağladılar sancı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu testim daha birkaç gün önce normal çıkmıştı onu da elediler ama benim ısrarla ağrım devam ediyordu. Ertesi gün alt kasıklarımda ağrı hepten artınca bu sefer yeniden doktorum muayene etti yine her şey yolunda çıktı. Ama ben bir önceki gece ve dün tüm gün ağrı çektim. Yataktan kalkamayacak kadar. Sonra karar verildi ki benim vücudum hamileliğe çok da uygun ve hazır değil. Yapısal olarak dar bir vücut şekline sahip olduğumdan ve iç karnım nerdeyse tamamen organlarla dolu olduğundan bağ doku ağrısı yaşıyorum genişlemeye bağlı olarak. Resmen regl sancılarımdan kurtulamadım ki ben çok zor geçirirdim zaten. Bugün çok daha iyiyim. Yavaş yavaş geçicek gibi görünüyor. Bunu bu kadar ayrıntılı neden yazdım. :))) Aklınızda bulunsun dikkat edin önem verin tabii ki ağrılarınıza ama başka bir sıkıntınız yoksa çok da panik yapıp benim gibi hastanelere taşınmayın boşu boşuna etrafınızdakileri de panikletip yormayın :))

Geçmiş olsun canım. Benimde 2 aydır genital bölgemin üst kısmı çok şiş ama doktoruma sormak aklıma gelmedi çünkü bebeğin ayakları orda ve ağrın çok olur diye uyarmıştı gerçektende öyle orası çok acıyo ve çok şükür arada bel ağrım dışında bişeyim yok :)

PembeLokum canım ben sormayı unutmuşum folik le b12 ye devam mı dedi? Sağlık ocağı decavit vermişti onu sordum benim verdiklerimden başka bir şey kullanma dedi.

Teşekkür ederimmm. Valla ben de ağrılar bu kadar kendini belli etmese sormazdım hakkaten ama üstüne düşmeyip de sıkıntılı bir duruma da sebebiyet vermek istemedim. Yersiz bir durummuş allahtan. Böyle iyi olsun da sonuç hep, ben varım acillere taşınmaya. Rahatlamış ve vücudumu tanımış oldum en azından :))

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyacanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın arkadaşlar. MeLoDi arkadasin gunaydinlarina bayiliyorum çok enerjik:))

Bizde dün kontrole gittik oluşum büyümüş 21+2 deyiz . 22 cm olmuş 410 gr olmuş benim minnak.doktor devit 3 verdi kızlar sizlerede verdilermi

İkinci detaylı niye tatlım?

Günaydın canım..giremedim kaç gündür..benim de dr um perinatolog..bi 18 de yaptı bu de 22 de yaptı..18 de rapor vermedi..22 de rapor verdi iste..benim pıtırcık sırtinı dönmüş bize bi turlu dönmedi..pzt gittim bi kalbini tam göremedi salı gel dedi...nese salı gittik 2 de 5 e kadar üç kez masaya çıktım dönsün diye...en son yan yattı çok şükür de herşeyimiz güzel geçti...Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucagumiza almayı nasip etsin

Gecmis olsun canim insallah bundan sonra olmaz :))

reyapta toygun beye gidiyorum, ama çok frekansımız tutmadı sanırım .son 2 randevuya eşimde geldi o da istersen başka doktora git dedi , mart ayı için bende orhan beyden randevu aldım çok yoğun bir doktor , daha önce bir kaybım var o zaman ki doktorum orhan beydi.. çok kibar bir doktordur ve çok hastası var .

Günaydın canım tekrardan ben zaten enerjiğim sizinlede paylaşım istiyorum güne nasıl başlarsan öyle devam ediyor canım

Evet gittim canım.

Ee anlatsana neler oldu:) Erkek dedi mi doktor cinsiyet icin?

Ben varım günde 12 bardağı tamamlıyorum her zaman

Masallah canimm :)

Masallah canim :)

PembeLokum canım ben sormayı unutmuşum folik le b12 ye devam mı dedi? Sağlık ocağı decavit vermişti onu sordum benim verdiklerimden başka bir şey kullanma dedi.

Evet canim devam et dedi

Tabiki her anı tarayıp kontrol etmek çok önemli dönem dönem ağrılar olması çok normal ama bu durum endişe boyutuna gelince doktor kontrolune girmek gerekir.
Geçmiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…