- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.621
Ben varım günde 12 bardağı tamamlıyorum her zamanYaa o kadar su içmeyi her gün başarabilenler var mı acaba? Ben bazen günde 12 bardagı tamamlıyorum ama tuvaletten cıkamıyorum o gün, hele uyuduktan sonra sabaha kadar 6-7 kere uyanıyorum tuvalet için
Bu arada iğnelerle aran nasil cnm ya ben hep bacaktan yapıyorum ya derimden iğne geçmiyor artık resmen ne kadar bastırsam da
Yaa o kadar su içmeyi her gün başarabilenler var mı acaba? Ben bazen günde 12 bardagı tamamlıyorum ama tuvaletten cıkamıyorum o gün, hele uyuduktan sonra sabaha kadar 6-7 kere uyanıyorum tuvalet için
Bu arada iğnelerle aran nasil cnm ya ben hep bacaktan yapıyorum ya derimden iğne geçmiyor artık resmen ne kadar bastırsam da
Geçmiş olsun canım. Benimde 2 aydır genital bölgemin üst kısmı çok şiş ama doktoruma sormak aklıma gelmedi çünkü bebeğin ayakları orda ve ağrın çok olur diye uyarmıştı gerçektende öyle orası çok acıyo ve çok şükür arada bel ağrım dışında bişeyim yok :)Günaydın kızlar. Ben iki gündür doktordan çıkamaz duruma gelmiştim. Kasıklarımda ve belimde regl ve gaz sancısı birleşimi bir ağrı ve alt karnımda sertleşme oldu. Doktorumu aradım birkaç güne gelmem gerekir mi diye o benden de fazla panikleyip hemen gelin lütfen diyince baya acillik oldum :) Ultrasonda bebek, suyu ve rahim ağzı normal çıktı. Sonrasında nst ye bağladılar sancı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu testim daha birkaç gün önce normal çıkmıştı onu da elediler ama benim ısrarla ağrım devam ediyordu. Ertesi gün alt kasıklarımda ağrı hepten artınca bu sefer yeniden doktorum muayene etti yine her şey yolunda çıktı. Ama ben bir önceki gece ve dün tüm gün ağrı çektim. Yataktan kalkamayacak kadar. Sonra karar verildi ki benim vücudum hamileliğe çok da uygun ve hazır değil. Yapısal olarak dar bir vücut şekline sahip olduğumdan ve iç karnım nerdeyse tamamen organlarla dolu olduğundan bağ doku ağrısı yaşıyorum genişlemeye bağlı olarak. Resmen regl sancılarımdan kurtulamadım ki ben çok zor geçirirdim zaten. Bugün çok daha iyiyim. Yavaş yavaş geçicek gibi görünüyor. Bunu bu kadar ayrıntılı neden yazdım. :))) Aklınızda bulunsun dikkat edin önem verin tabii ki ağrılarınıza ama başka bir sıkıntınız yoksa çok da panik yapıp benim gibi hastanelere taşınmayın boşu boşuna etrafınızdakileri de panikletip yormayın :))
Teşekkür ederimmm. Valla ben de ağrılar bu kadar kendini belli etmese sormazdım hakkaten ama üstüne düşmeyip de sıkıntılı bir duruma da sebebiyet vermek istemedim. Yersiz bir durummuş allahtan. Böyle iyi olsun da sonuç hep, ben varım acillere taşınmaya. Rahatlamış ve vücudumu tanımış oldum en azından :))Geçmiş olsun canım. Benimde 2 aydır genital bölgemin üst kısmı çok şiş ama doktoruma sormak aklıma gelmedi çünkü bebeğin ayakları orda ve ağrın çok olur diye uyarmıştı gerçektende öyle orası çok acıyo ve çok şükür arada bel ağrım dışında bişeyim yok :)
İkinci detaylı niye tatlım?
Azerbaycanda canimNerdesin ki canım sen
Gecmis olsun canim insallah bundan sonra olmaz :))Günaydın kızlar. Ben iki gündür doktordan çıkamaz duruma gelmiştim. Kasıklarımda ve belimde regl ve gaz sancısı birleşimi bir ağrı ve alt karnımda sertleşme oldu. Doktorumu aradım birkaç güne gelmem gerekir mi diye o benden de fazla panikleyip hemen gelin lütfen diyince baya acillik oldum :) Ultrasonda bebek, suyu ve rahim ağzı normal çıktı. Sonrasında nst ye bağladılar sancı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu testim daha birkaç gün önce normal çıkmıştı onu da elediler ama benim ısrarla ağrım devam ediyordu. Ertesi gün alt kasıklarımda ağrı hepten artınca bu sefer yeniden doktorum muayene etti yine her şey yolunda çıktı. Ama ben bir önceki gece ve dün tüm gün ağrı çektim. Yataktan kalkamayacak kadar. Sonra karar verildi ki benim vücudum hamileliğe çok da uygun ve hazır değil. Yapısal olarak dar bir vücut şekline sahip olduğumdan ve iç karnım nerdeyse tamamen organlarla dolu olduğundan bağ doku ağrısı yaşıyorum genişlemeye bağlı olarak. Resmen regl sancılarımdan kurtulamadım ki ben çok zor geçirirdim zaten. Bugün çok daha iyiyim. Yavaş yavaş geçicek gibi görünüyor. Bunu bu kadar ayrıntılı neden yazdım. :))) Aklınızda bulunsun dikkat edin önem verin tabii ki ağrılarınıza ama başka bir sıkıntınız yoksa çok da panik yapıp benim gibi hastanelere taşınmayın boşu boşuna etrafınızdakileri de panikletip yormayın :))
Vatanda orhan bey varmış reyapta prof petek hn ya da yaşamda ümit beyi düşünüyorum petek hn ile ilgili pek olumlu şeyler duymadım sezeryancı falan baya düşünmüştüm oysa orhan beyi hiç düşünmedim sen kime gidiyorsun reyapta acaba ...
Günaydın canım tekrardan ben zaten enerjiğim sizinlede paylaşım istiyorum güne nasıl başlarsan öyle devam ediyor canımGünaydın arkadaşlar.MeLoDi arkadasin gunaydinlarina bayiliyorum çok enerjik:))
Bizde dün kontrole gittik oluşum büyümüş 21+2 deyiz . 22 cm olmuş 410 gr olmuş benim minnak.doktor devit 3 verdi kızlar sizlerede verdilermi
Hareket ediyordur belkide endiselenme..birazdan kalkar belki :)Kizlarr ya dune kadar karnim gogsumun altindan itibaren sisti yani kizim yukardaydi sanirim ama suan asagi inmis galiba kotu bisiymidir sizce...
Saglikla al kucagina canim.Guzel bence :))kısmetse bizimde bir kızımış olucakmış, isim konusu gerçekten zor.
kızlar Elisa Su sizce nasıl?
Saglikla al kucagina canim.Guzel bence :))
Evet gittim canım.
Ben varım günde 12 bardağı tamamlıyorum her zaman
Şu hamilelikte tam anlamıyla doğru yapabildiğim ve kendimle gurur duyduğum tek başarım. :))) Ben ki sadece yemek arasında bir bardak su içebilen biriydim. Şimdi 2,5 litreyi zorlanmadan içiyorum. Kesinlikle vücut alışıyor. Başta baya bir mide bulandırıyor ama zamanla geçiyor o his. Benim taktiğim hala bir lokma da olsa bir şey yedikten hemen sonra arkasından çokça su içmek. Çünkü diğer türlü hala beni zorluyor.
PembeLokum canım ben sormayı unutmuşum folik le b12 ye devam mı dedi? Sağlık ocağı decavit vermişti onu sordum benim verdiklerimden başka bir şey kullanma dedi.
Teşekkür ederimmm. Valla ben de ağrılar bu kadar kendini belli etmese sormazdım hakkaten ama üstüne düşmeyip de sıkıntılı bir duruma da sebebiyet vermek istemedim. Yersiz bir durummuş allahtan. Böyle iyi olsun da sonuç hep, ben varım acillere taşınmaya. Rahatlamış ve vücudumu tanımış oldum en azından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?