2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ee anlatsana neler oldu:) Erkek dedi mi doktor cinsiyet icin?

Masallah canimm :)

Masallah canim :)

Evet canim devam et dedi
Pek bir şey olmadı boşuna gitmiş gibi hissettim hattaa :):):) baktı çok şükür iyi dedi. Görümcem de vardı dur halasına torpil yapalım bir gösterelim o zaman dedi renkli ultrasonu mu üç boyutluyu mu birini açtı yüzünü gösterecekti ama bizim minik göstermedi çok kafasını eğmiş duruyordu. Pek anlayamadık şurası gözü şurası burnu ağzı diye gösterdi ama. Cinsiyete bir şey söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi sanırım biliyorum diye :):):):):) detaylı ultrasonu da sormayı unutmuşum telefonla açıp sorcam artık.

kısmetse bizimde bir kızımış olucakmış, isim konusu gerçekten zor.
kızlar Elisa Su sizce nasıl?
Canım sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah. Güzel bir isim ama birlikte söylenince biraz değişik oluyor sanki. Yavaşça söyleyince iyi ama hızlı konuşan bir insan olarak ben söyleyince hiç elisa su gibi çıkmıyor :):)

Canım maşallah bebişine. Bana doktorum pek bir şey vermiyor. Sağlık ocağı monovit vermişti onu sormuştum kullanabilirsin dedi decaviti sordum benim verdiklermden başka bir şey kullanma dedi doktorum.

Ikimizin de kizcesi olacak insaAllah Ben de bir turlu isim bulamiyorum aslinda isim bulup kizima artik o isimle hitap etmek istiyorum

4 ay kaldi şurda sonuçta

Aynen canım bende bulduğum isim ile hitap etmek istiyorum ama iste bulamıyoruz güzel bir isim. Nisa düşünüyoruz ama karar veremedim biz de :)

Nasıl yani detaylıda söylemediler mi cinsiyetini raporda yazıyodur male veya female diye

Canım ben de geçen hafta bir gün çektim hafta sonuda çok olmuştu doktora gittiğim gün hatta bir şey çıkmadı idrarda normal çıktı yer yer oluyor ama pelvik bölge kasık kramp tarzı hafta sonu bir günde regl sancısı gibi oldu kasıklarda olmadı parol aldım geçti bir kaç gündür parol aldım baş ağrısında filanda ... Ama nstye bağlamadılar beni zamanı değil ondan mı ki ... Bilmiyorum çektim ağrılar sorun teşkil eden türden miydi paniklemeli miyim normal mi kendimi dinlesem bile anlayamadım ... bacaklarım ağrıyor kasığa doğru kalçalarda beldede..bazen leğen kemiklerim sızlıyor yanlarda büyük olanlar genişliyor mu ne.. Yarımyüzüstü yatıyorum geceleri farkında olmadan sonra olabiliyor seninde öyle olmasın..

Bence hiç endişelenme ben karnımda kasılma var dediğim için endişelendiler ve nst yle baktılar. Durumun tamamen benimle aynı gibi duruyor. Benim de bugün belimde kalçam ve bacağımda çekme ve ağrı türü bir sızı var ama git gide daha iyi hissediyorum kendimi. Benim de ağrılarım parolle geçiyor. Doktorum bana ağrı kesici aldığınızda ağrınız geçiyor ya da çok çok azalıyorsa korkmanızı gerektirir bir durum yok dedi. Sancıyı ağrı kesicilerle geçiremezsiniz çünkü dedi. Ben doktoruma güveniyorum bence sende de sıkıntı yoktur merak etme. İyi diyelim iyi olalım.

Şimdi bir iş arkadaşımı öğrendim. 26. haftasındaydı o. Birkaç haftadır gripti ve ağır geçiyordu hamileliği. Tam olarak buna bağlı olduğundan emin değilim ama kanında enfeksiyon oluşmuş ve suyu gelmiş ve ankara üniversitesi cebeci hastanesi (benim de doğum yapıcağım hastane) haricinde kendi takipli olduğu medicana durumunu riskli görüp kabul etmemiş. Doktorumu aradım size muayene olabilir mi diye. Tabii dedi ama beş dakika sonra geri aradığında arkadaşınız zaten buraya gelmiş ve muayenesi yapılmış durumu pek iç açıcı değil umarım iyiye gider her şey ama riski çok yüksek kese patlamış dedi. Şu an beynim zonkluyor. Çok üzüldüm. inşallah bebeği de kendi de toparlar ama şansın ne zaman yüzümüze güleceği ya da kötüye gideceği belli olmuyor. İnşaaaallllaaahh hiç bir şekilde zor bir durumla karşılaşmadan hamileliğimizi tamamlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. ((

CNım yaa çok üzüldm ben de sertleşme ve kasılma sebebiyle progestana başladım o yüzden erken doğum yapanları duyunca tedirgin oluyorum
O arkdşın kasılmaları varmıydı önlem olarak ilaç kullanıomuydu

İnan hiç bilmiyorum canım ama sürekli halsiz ve hasta bir haldeydi. Tam olarak noldu da buraya vardı durum bilemiyorum. Herkes bir değil ama ben de çok empati kuruyorum çok korkuyorum ama yapmamak lazım iyiye odaklanmak lazım her ne kadar zor olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…