- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.641
Azerbaycanda canim
Kizlarr ya dune kadar karnim gogsumun altindan itibaren sisti yani kizim yukardaydi sanirim ama suan asagi inmis galiba kotu bisiymidir sizce...
kısmetse bizimde bir kızımış olucakmış, isim konusu gerçekten zor.
kızlar Elisa Su sizce nasıl?
Pek bir şey olmadı boşuna gitmiş gibi hissettim hattaa :):):) baktı çok şükür iyi dedi. Görümcem de vardı dur halasına torpil yapalım bir gösterelim o zaman dedi renkli ultrasonu mu üç boyutluyu mu birini açtı yüzünü gösterecekti ama bizim minik göstermedi çok kafasını eğmiş duruyordu. Pek anlayamadık şurası gözü şurası burnu ağzı diye gösterdi ama. Cinsiyete bir şey söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi sanırım biliyorum diye :):):):):) detaylı ultrasonu da sormayı unutmuşumEe anlatsana neler oldu:) Erkek dedi mi doktor cinsiyet icin?
Masallah canimm :)
Masallah canim :)
Evet canim devam et dedi
Canım sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah. Güzel bir isim ama birlikte söylenince biraz değişik oluyor sanki. Yavaşça söyleyince iyi ama hızlı konuşan bir insan olarak ben söyleyince hiç elisa su gibi çıkmıyor :):)kısmetse bizimde bir kızımış olucakmış, isim konusu gerçekten zor.
Canım maşallah bebişine. Bana doktorum pek bir şey vermiyor. Sağlık ocağı monovit vermişti onu sormuştum kullanabilirsin dedi decaviti sordum benim verdiklermden başka bir şey kullanma dedi doktorum.Günaydın arkadaşlar. @MeLoDi arkadasin gunaydinlarina bayiliyorum çok enerjik:))
Bizde dün kontrole gittik oluşum büyümüş 21+2 deyiz . 22 cm olmuş 410 gr olmuş benim minnak.doktor devit 3 verdi kızlar sizlerede verdilermi
Ikimizin de kizcesi olacak insaAllahBen de bir turlu isim bulamiyorum aslinda isim bulup kizima artik o isimle hitap etmek istiyorum
4 ay kaldi şurda sonuçta
Nasıl yani detaylıda söylemediler mi cinsiyetini raporda yazıyodur male veya female diyePek bir şey olmadı boşuna gitmiş gibi hissettim hattaa :):):) baktı çok şükür iyi dedi. Görümcem de vardı dur halasına torpil yapalım bir gösterelim o zaman dedi renkli ultrasonu mu üç boyutluyu mu birini açtı yüzünü gösterecekti ama bizim minik göstermedi çok kafasını eğmiş duruyordu. Pek anlayamadık şurası gözü şurası burnu ağzı diye gösterdi ama. Cinsiyete bir şey söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi sanırım biliyorum diye :):):):):) detaylı ultrasonu da sormayı unutmuşumtelefonla açıp sorcam artık.
Hayırlı olsun bebişiniz inşallah :)kısmetse bizimde bir kızımış olucakmış, isim konusu gerçekten zor.
Fizikteyim ben de nöbet tutuyo musun..Dahiliye canım senin hangisi?
Canım ben de geçen hafta bir gün çektim hafta sonuda çok olmuştu doktora gittiğim gün hatta bir şey çıkmadı idrarda normal çıktı yer yer oluyor ama pelvik bölge kasık kramp tarzı hafta sonu bir günde regl sancısı gibi oldu kasıklarda olmadı parol aldım geçti bir kaç gündür parol aldım baş ağrısında filanda ... Ama nstye bağlamadılar beni zamanı değil ondan mı ki ... Bilmiyorum çektim ağrılar sorun teşkil eden türden miydi paniklemeli miyim normal mi kendimi dinlesem bile anlayamadım ... bacaklarım ağrıyor kasığa doğru kalçalarda beldede..bazen leğen kemiklerim sızlıyor yanlarda büyük olanlar genişliyor mu ne.. Yarımyüzüstü yatıyorum geceleri farkında olmadan sonra olabiliyor seninde öyle olmasın..Günaydın kızlar. Ben iki gündür doktordan çıkamaz duruma gelmiştim. Kasıklarımda ve belimde regl ve gaz sancısı birleşimi bir ağrı ve alt karnımda sertleşme oldu. Doktorumu aradım birkaç güne gelmem gerekir mi diye o benden de fazla panikleyip hemen gelin lütfen diyince baya acillik oldum :) Ultrasonda bebek, suyu ve rahim ağzı normal çıktı. Sonrasında nst ye bağladılar sancı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu testim daha birkaç gün önce normal çıkmıştı onu da elediler ama benim ısrarla ağrım devam ediyordu. Ertesi gün alt kasıklarımda ağrı hepten artınca bu sefer yeniden doktorum muayene etti yine her şey yolunda çıktı. Ama ben bir önceki gece ve dün tüm gün ağrı çektim. Yataktan kalkamayacak kadar. Sonra karar verildi ki benim vücudum hamileliğe çok da uygun ve hazır değil. Yapısal olarak dar bir vücut şekline sahip olduğumdan ve iç karnım nerdeyse tamamen organlarla dolu olduğundan bağ doku ağrısı yaşıyorum genişlemeye bağlı olarak. Resmen regl sancılarımdan kurtulamadım ki ben çok zor geçirirdim zaten. Bugün çok daha iyiyim. Yavaş yavaş geçicek gibi görünüyor. Bunu bu kadar ayrıntılı neden yazdım. :))) Aklınızda bulunsun dikkat edin önem verin tabii ki ağrılarınıza ama başka bir sıkıntınız yoksa çok da panik yapıp benim gibi hastanelere taşınmayın boşu boşuna etrafınızdakileri de panikletip yormayın :))
Şimdilik tutmuyorum canımFizikteyim ben de nöbet tutuyo musun..
Canım ben de geçen hafta bir gün çektim hafta sonuda çok olmuştu doktora gittiğim gün hatta bir şey çıkmadı idrarda normal çıktı yer yer oluyor ama pelvik bölge kasık kramp tarzı hafta sonu bir günde regl sancısı gibi oldu kasıklarda olmadı parol aldım geçti bir kaç gündür parol aldım baş ağrısında filanda ... Ama nstye bağlamadılar beni zamanı değil ondan mı ki ... Bilmiyorum çektim ağrılar sorun teşkil eden türden miydi paniklemeli miyim normal mi kendimi dinlesem bile anlayamadım ... bacaklarım ağrıyor kasığa doğru kalçalarda beldede..bazen leğen kemiklerim sızlıyor yanlarda büyük olanlar genişliyor mu ne.. Yarımyüzüstü yatıyorum geceleri farkında olmadan sonra olabiliyor seninde öyle olmasın..
Hayırlı olsun bebişiniz inşallah :)
İsmi ben beğenmedim açıkcası Elisa güzel ama Elisa Su pek hoş olmamış ...sasu diye bittiği için benim kulağıma hoş gelmedi.
CNım yaa çok üzüldm ben de sertleşme ve kasılma sebebiyle progestana başladım o yüzden erken doğum yapanları duyunca tedirgin oluyorumBence hiç endişelenme ben karnımda kasılma var dediğim için endişelendiler ve nst yle baktılar. Durumun tamamen benimle aynı gibi duruyor. Benim de bugün belimde kalçam ve bacağımda çekme ve ağrı türü bir sızı var ama git gide daha iyi hissediyorum kendimi. Benim de ağrılarım parolle geçiyor. Doktorum bana ağrı kesici aldığınızda ağrınız geçiyor ya da çok çok azalıyorsa korkmanızı gerektirir bir durum yok dedi. Sancıyı ağrı kesicilerle geçiremezsiniz çünkü dedi. Ben doktoruma güveniyorum bence sende de sıkıntı yoktur merak etme. İyi diyelim iyi olalım.
Şimdi bir iş arkadaşımı öğrendim. 26. haftasındaydı o. Birkaç haftadır gripti ve ağır geçiyordu hamileliği. Tam olarak buna bağlı olduğundan emin değilim ama kanında enfeksiyon oluşmuş ve suyu gelmiş ve ankara üniversitesi cebeci hastanesi (benim de doğum yapıcağım hastane) haricinde kendi takipli olduğu medicana durumunu riskli görüp kabul etmemiş. Doktorumu aradım size muayene olabilir mi diye. Tabii dedi ama beş dakika sonra geri aradığında arkadaşınız zaten buraya gelmiş ve muayenesi yapılmış durumu pek iç açıcı değil umarım iyiye gider her şey ama riski çok yüksek kese patlamış dedi. Şu an beynim zonkluyor. Çok üzüldüm. inşallah bebeği de kendi de toparlar ama şansın ne zaman yüzümüze güleceği ya da kötüye gideceği belli olmuyor. İnşaaaallllaaahh hiç bir şekilde zor bir durumla karşılaşmadan hamileliğimizi tamamlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.((
İnan hiç bilmiyorum canım ama sürekli halsiz ve hasta bir haldeydi. Tam olarak noldu da buraya vardı durum bilemiyorum. Herkes bir değil ama ben de çok empati kuruyorum çok korkuyorum ama yapmamak lazım iyiye odaklanmak lazım her ne kadar zor olsa da
CNım yaa çok üzüldm ben de sertleşme ve kasılma sebebiyle progestana başladım o yüzden erken doğum yapanları duyunca tedirgin oluyorum
O arkdşın kasılmaları varmıydı önlem olarak ilaç kullanıomuydu
İlk defa duydum detaylıda yazıyormu gerçektenNasıl yani detaylıda söylemediler mi cinsiyetini raporda yazıyodur male veya female diye
Evet canım raporda yazıyo hatta bebeğin nerde bulunduğu filanda yazıyoİlk defa duydum detaylıda yazıyormu gerçekten
Kalkmadi ama bisi yoktur insallah doktoruma gitcem tatlim..Hareket ediyordur belkide endiselenme..birazdan kalkar belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?