2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok farkli bir isimmis daha once hic duymamistim cnm =)) benim kizimin adi elizan buğlem olacak insallah bi saglikla sihhatle kucagimiza alalimda =))
elizan farkliymis.ben ilk duydum.ben henuz karar vermedim.kizimin adi zumra buda berra olsa demistim.peygamberimiz zamaninda varmis fakat peygamberimiz berralarin adini degistirmis.buyuzden vazgectim.bakalim zaman cok

Kasılma dediğin sertlik galiba canım Ben dede oluyordu doktorum önemli değil olacak o falan dedi bi şey çıkmadı eşimde diyo ki hep sen korkutuyosun böyle kendini sonra bir şey çıkmıyor hatta dr da öyle der gibi ... Ozaman bende gitmek istemiyorum ben mi abartıyorum diye kötü hissediyorum yani... Ama ciddide olabilir işte ... Arkadaşına allah yardım etsin canım dua edelim allahım onun bizim bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza aldırsın zor bir durumda :....

AAYY kızlar sanırım bizimki hıçkırıyor

Sizer bir soru; özel sektörde çalışan var mı? ücretisiz izin kullanmak için önce var olan yıllık izinlerimizi mi kullanmalıyız?

Bende şimdi hastaneden geliyorum, doktora karında sertleşme var ve birde ben vajinada baskı hissediyorum (cuma günü amniyosentez yaptırmıştım özellikle o günden sonra ) dedim. Muayene etti ve evet sertleşme var dedi, 3 tane ilaç verdi pretra diye bir ilaçmış onu nöbetçi eczanede bulamadık, progestan 200 mg ügnde 3defa ve magvital suda eriyen günde 3 defa . progestanı bırakalı 1 ay olmuştu, seviniyordum ama mecbur yapacak bir şey yok bebişler iyi olsunlar da. bunların yanında da decavit ve gynoferon kullanıyorum. bu vajinadaki baskı hissi hala kafamı kurcalıyor.

Anladim canim :)

Aynen canım bende bulduğum isim ile hitap etmek istiyorum ama iste bulamıyoruz güzel bir isim. Nisa düşünüyoruz ama karar veremedim biz de :)

Nisa hoş bir isim, ben dini isim istiyorum aslında ama eşim pek sıcak bakmıyor dini olarak Azra, Zehra, Zeyneb isimlerini begeniyorum

Canım geçmiş olsun. Önceki gebeliğimde bende de amniyosentezden sonra açık kahve sulu akıntı olmuştu. Bir süre sonra kesilmesi gerekiyor. vajinadaki baskı nasıl bir şey?

Nisa hoş bir isim, ben dini isim istiyorum aslında ama eşim pek sıcak bakmıyor dini olarak Azra, Zehra, Zeyneb isimlerini begeniyorum

Obur dünyada soracaklar çocuğuna niye güzel isim vermedin diye bizi sorumlu tutacaklar o yüzden bende dini bakımdan anlamı güzel bir isim istiyorum. Bak dini bakımdan anlamı güzel isimler çok Zümra, Erva, Azra, Nisa, Afra. Ben erva istedim bastan bu senelerde doğacak çocukların isimleri hemen hemen erva o yüzden vazgeçtim. Afra düşündüm dalga geçerler afra tafra diye ondan da vazgeçtim. Nisa düşünüyoruz su anda. Zümra koyardım ama eşimin arkadasınin kızının ismi.

Asel çok güzell biz de şuan görkem'le berkay arasındayız sizce hangisi daha güzel

Zümra da hos bir isim erkek ismi cok da kız ismi seçeneği az ya

Sertleşmeyi nasıl anladı sen nasıl hissettin canım az tarif eder misin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…