2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet haklisin bak :) ınşallah buluruz bi tane isim. Benim bebiş te kıpır kıpır maşallah sende durumlar nasıl ?

Maşallah benim de öyle cnm o kdr hoşuma gidiyor ki işten geldigim gibi yemek vs halledip gece olup uyuyana kadar kipirtilari hissedeyim diye uzaniyorum surekli :)
Yemekten sonra mutfagi bile toplamiyorum

Maşallah benim de öyle cnm o kdr hoşuma gidiyor ki işten geldigim gibi yemek vs halledip gece olup uyuyana kadar kipirtilari hissedeyim diye uzaniyorum surekli :)
Yemekten sonra mutfagi bile toplamiyorum

Maşallah canım :) çok güzel dimi ya çok tuhaf bir his anne olacağız 4 ay sonra :) rabbim herkese ve bizlere de sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin :). Ben çalışmadığım için gun içinde ev islerini bitirip uzanıyorum bol bol kipirtilar tavan :) güzel kızım benim ya :) kime benzicek acaba.

progestanın adını duyunca bile geriliyorum benmki 100 mg

Günaydin kizlar gunun her saati bebegin hareketlerini hissediyormusunuz ve hissedemediginiz zamanlar var mi...gebelik haftamiz benimle ayni olan arkadaslarim kelebek ucusmasi tarzi hafif hafuf yoksa gercekten disardan belli olacak sekilde mi hareketleri bebeginizin..

Günaydın canım
Ben kalp atışının güçlüsünü hissediyorum hareket olarak baya vuruyo yani hatta eğer haifise eli anliyorum bide sürekli değil tabi ara ara hissediyorum onu

Ben sürekli hissetmiyorum açıkcası, birşeyler yedikten sonra fln, bazen de gece vakti.. Dışardan belli olmuyor pek ama içeriden kuvvetli hissediyorum :)

Canım gün içinde birçok zaman hissediyorum ama sürekli değil. Bazı hareketleri daha belirgin bazıları ise daha hafif oluyor. Bazılarını elim karnımdayken hissediyorum. Dün bir kez göbeğime bakarken gördüm. Değişiyor yani.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu dopdolu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol tekmeli bir gün dileğiyle Günaydın Günaydın size

Canım geçmiş olsun. Önceki gebeliğimde bende de amniyosentezden sonra açık kahve sulu akıntı olmuştu. Bir süre sonra kesilmesi gerekiyor. vajinadaki baskı nasıl bir şey?

canım nasıl anlatsam sanki içeriden dışarı doğru bir baskı bir zorlama hissediyorum. sanki orada bişey varmış gibi insanı rahatsız ediyor, sanırım hamileliğin sonlarına doğru böyle bi baskı hissetmek normal ama benim haftama göre çok çok erken.

Kizlar salı günü ahmet gül e gittim..ve çok şükür bebeğinin beynindeki kis yok olmuş... Kalbi ise yok denecek kadar az. Hatta kalbindeki işığı bi açıdan bakıyorum görüyorum başka acidan goremiyorum dedi... büyümesi güzel bu çocuk buyur dedi.. amniyosentez onermiyorum dedi..rabbime çok şükür duaların kabul oldu..benimle birlikte dua edenlerden allah razı olsun...

Sertleşmeyi nasıl anladı sen nasıl hissettin canım az tarif eder misin..

canım şimdi ben aslında normal bir durum diye düşünüyordum , tecrübesiz olunca böyle oluyor sanırım. karnım sert ,gergin özellikle kasık bölgem taş gibi ve kasıklarımda adet ağrısı gibi devamlı olmayan 3-5 sn lik ağrı oluyor ve geçiyor . doktor eliyle göbeğime dokundu cidden sertmiş, hamilelerde biraz yumuşak olmasını bekliyoruz dedi. ilaç verdi,dinlen dedi ama içim hiç rahat değil, pozitif düşünmeye çalışıyorum. her an başka doktora gidebilirim.

Peki gece lavaboya kalktiginizda yada sabah uyandiginizda hemen hissediyormusunuz bebisinizi yada yatakta uyanmak uzereyken yoksa sonradan mi hissedoyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…