2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Günaydın canım hayırlı cumalar :)

Canım bu bahsettiklerin sabah akşam bendede olmaya başladı konuyu kaçırdım sebebi neymiş?

Ahmet gül müthiş bi perinatolog ben çok memnun kaldım Çok şükür herşey yolunda canım maşallah banadabu bebek büyür gelişimi güzel demişti

Gunaydin kizlar oncelikle bildiklerimi yazayim... bebek hareketleri ilerki haftalarda duzene girecek suanda gece gunduz sabah aksam diye ayiramiyorz... ben 2 gundur sabah tekme yiyodum bu sabah olmadi yemek yedim hala olmadi ama vurunca disardan belli oluo yamuluo karnim :)
Birde sabah uyandigimda bazen bebek biyerde toplanmis oluyor dun bi kalktim karnim yamuk saga cekmis resmen burdayim dedi :)
Isim konusunda biz hep bade diyorduk zaten... yazinca direk sarap cikiyordu ama cokk arastirdim sarap zaten eski dilde herhangi birsey icmek demekmis yani bade ilahi aska ulasmak icin icilen serbet gibi bir icecek alkol anlaminda icki degil...
Dunde ayrintili vardi kizimiz 410 gram olmus cok sukur bi sorun cikmadi :)

Günaydın anneler hayırlı cumalar
Benim kuzucan annesi açken veya susuzken oynuyor genellikle sabah erken saatler gecenin sonu ya da gün içinde uzun süre aç kalınca. Yemek yedigim de veya dışardan dokunduğumda hiç tepki vermiyor oglusum. Babasına çekmiş galiba hiç dayanamaz oda açlığa şekeri düşer sinirlenir

Canım sabah uyandığında da mı aynı sertlikte oluyor? Benim sabah çok yumuşak inik ama akşama doğru çok sert oluyor derime sığamıyor sanki :/

Benim doktorumda bir şey demedi bu hafta raporluydum o bile güç oldu yani o yüzden çekiniyorum ... Ben de başka doktora gidebilirim ben de öyle hissediyoeum şişlinlik mi gaz mı normal mi tecrübesiz olunca güvenilir doktor bulamayınca çok zor ..

HAYIRLI SABAHLAR HAMİŞLER

DETAYLI ULTRASON YAPTIRMAYI DÜŞÜNMEYEN YA DA YAPTİRMAYACAK OLAN VAR MI?

Umarım kimse böyle vit şeyi düşünmez. Bebeğin elinden sağlıklı müdahale hakkını elimden almak demek bu(
İkili test vs neyse ailenin kararı ama detaylıda herhangi bir skkıntı varsave belki doğumdan hemen sonra müdahale gerekecek ve belki o müdahele ile hayata tutunacak.

Hangi anne baba bunu evladının elinden alır ki detaylı yaptırma imkanı varsa?

Bence mutlaka yaptırılmalı.: ultrasona girmeyen doğalcı anneler bile detaylıyı atlamıyor, bu çocuğun hakkı..

Âminnn canım âminnn
Benim burnum miniktir eşimin ise karadenizli gibi sivri biraz ultrasonda gordugum kadariyla kizimin burnu minik Benim çenem yuvarlak eşimin sivri yine, ama kizin cenesi sivri gorunuyor burun yonundan bana çene yonunden babaya benziyo gibi

Ben de cook merak ediyorum nasil bir tipi olacak acaba saclari gozleri fln :)

Kesinlikle katiliyorum 2 li ve 3 lu test kan tahlili zaten dogrulugu az ama ayrintilida direk bebegin ic organlari olculuyor kafasi olculuyor... bi arkadasim testleri yaptirmadi ayrintili yaptirdi bebegin beyninde sivi olusmus dogunca hemen ameliyat olcak... haliyle tesekkullu bi hastane ariyor eger bilmeseydi kimse bilmeyecekti o an panikten iyi bi hastane bulamayacakti...
Bende rahatim genelde ama asiri rahatligida dogru bulmuorum... ucretsiz bile her imkan varken hicbir kontrol yaptirmayip dogumu beklemek ihmalkarlik gibi gelio...

Aynen insan merak ediyor :) esimin yüzü yuvarlak kulakları miniktir kızımin detaylı ultrasonda yüzü yuvarlak kulakları minikti. Gorumcem ben ve esim gitmiştik pazartesi detaylı ultrasona ayni eşime benziyo Gorumcem eşim ve ben ayni anda dedik hatta ayni kocama benziyor diye :) sağlıklı olsunlar da kime benzediklerinin önemi yok :)

Kızlar avent phillipsin biberonunu almıştım natural olanından bugün de pembis pembis emzik aldım :) aventin yine :) çok güzeller :) kutusundan çıkarmadım doğuma yakin kaynatıp kullanıma hazır olur :)

Kızlar avent phillipsin biberonunu almıştım natural olanından bugün de pembis pembis emzik aldım :) aventin yine :) çok güzeller :) kutusundan çıkarmadım doğuma yakin kaynatıp kullanıma hazır olur :)

Bende sarı gece parlayan avent almıştım :) ikili. Güle güle kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…