2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bu bahsettiklerin sabah akşam bendede olmaya başladı konuyu kaçırdım sebebi neymiş?

canım sebebi direk bu demedi, ama ben geçtiğimiz cuma amniyosentez yaptırmıştım ondan önce çok ciddiye alınacak bir şikayetim yoktu (karında sertlik ,kasıkta adet ağrısı gibi) artık amniyodanmı kaynaklı yoksa olucağı vardı da böyle mi denk geldi bilemiyorum. benim ağrılarım sadece gün içerisinde değil, gecede oluyo hatta gece uyandım tekrar uyuyamadım canım sıkıldı, kısmetse pazartesi tekrar başka bir doktora gidicem ona da sorucam

Ben yolda yürürken oluyo işe gidip gelirken yani benimde knotrolum hatfaya c.tesi bende anlatıcam

Evet cnm saglikli ve hayirli olsunlar insaAllah ilk cocuklar kiz olsun erkek olsun babaya benzer derler :)

Gaz olsa çıkar herhalde yaa :) çok fena oluyor benim dik duramıyorum bazen. Kasılma şişkinliği mi bu yani
Ay ne bileyim ya diğer doktorların hepsi dolu aradım şimdi kendi doktoruma gitmek istemiyorum yediklerimizden olabilir mi acaba ben çok yiyorum artık bir de gögüsler falanda baya büyüyor içimizi ferah tutalım kanamamız yok çok sükür hareketlerinide hissediyoruz:)

Aynen canım kendi kendimizi strese sokuyoruz :) onun dışında bir sıkıntım yok benim. Her şey yolundadır Allahın izniyle :) ben o kadar çok yemediğim zamanlarda da oluyor ama sudan olabilir diye düşünüyorum çok içiyoruz sonuçta :)

Bende sarı gece parlayan avent almıştım :) ikili. Güle güle kullanın inşallah

Sağol canım sizde güle güle kullanın :) bende pembe ikili aldım biberon avent se emziginde avent olması gerekiyormu damak yapısından eğer değişikse almıyormuş :) bende gece parlayandan istedim ama pembesi yoktu :)

aynen bende tercihimi aventten yana yaptım ama süt pompamı lansinoh aldım :)

Bende lansinoh alicam pompa daha almadım daha 4 ay var diye daha almadim. Kıyafetleri de 30. Haftam da yıkarım dedim. Dalan roxy aldım bebek deterjanı lavanta güzel kokuyor :) daha kıyafet alicam çünkü :) 35. Haftam da da biberon ve emziği kaynatırım dedim :)

Bende lansinoh alicam pompa daha almadım daha 4 ay var diye daha almadim. Kıyafetleri de 30. Haftam da yıkarım dedim. Dalan roxy aldım bebek deterjanı lavanta güzel kokuyor :) daha kıyafet alicam çünkü :) 35. Haftam da da biberon ve emziği kaynatırım dedim :)

Benimki memnuniyetsizlik değil israil ürünü olduğundan dolayı
Kızımda almıştım.garibimin pisigi geçmedi bi türlü. Bezi değiştirdik rahatladik

geçen hafta çok hareketliydı ama 2-3 gündür çok sakin. insan ister istemez tedirgin oluyor.
Kızlar kibar oluyor cnm,fazla belli etmiyorlar kendilerini

Bu teori sanırım doğru :) sağa yerleşmiş bizimki d ekız :)
Değil maalesef, benimki solda ama kız

Beninkinin ayaklar da aşağıda. Allah korusun,bazen ayağını aşağıdan çıkaracak gibi oluyor

elizan farkliymis.ben ilk duydum.ben henuz karar vermedim.kizimin adi zumra buda berra olsa demistim.peygamberimiz zamaninda varmis fakat peygamberimiz berralarin adini degistirmis.buyuzden vazgectim.bakalim zaman cok
Zümra ve yüsra nasıl
Ben ikisini de sevdim ama eşim istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…