2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Peki gece lavaboya kalktiginizda yada sabah uyandiginizda hemen hissediyormusunuz bebisinizi yada yatakta uyanmak uzereyken yoksa sonradan mi hissedoyorsunuz..
Bebişler çok uyur canım. Merak etme geceai gündüzü olmuyor benimkinin gündüz bazen tık yok ama saat 23 ten sonra hareketleniyor. Vampir gibi

Disardan goruntu olarak hareketini gormuyorum ben bazi arkadaslar goruyormus ben sadece icerden hissediyorum boyle kelebek gibi diyorlar ya oyle sanki icimde bir sey ucusuyor

Hafif yani bazen de sert hissediyorum sanki bir sey vuruyor carpiyor gibi birden ayy deyip irkiliyorum mesela

Benim kız uyumuyor herhalde surekli kipirti hissediyorum ben bazen kizim hadi uyuyalim artik fln diyorum

Belki de abartiyorum bilmiyorum havalara giriyorum iste esim de mutlu oluyor ben kipirdiyor dedikce o da eliyle hissetmek istiyor ama hissetmiyor o garibim saatlerce eli karnimda ama hissetmiyor disardan hissedilmiyor daha bende

Ozellikle sirt ustu yatip bacaklarimi de dizden bukunce hissediyorum yerimden sicrayacak gibi oluyorum ama sirt ustu uzanmak dogru degil diyorlar o nedenle abartmiyorum kisa bi sure yapiyorum sadece

Gecenlerde tam 3 gun kipirdamadi hic ve ben ölmek istedim resmen o kadar korktum ki doktora gitmeye kotu bir sey duyarsam diye de cesaret edemedim 3 gun sonra tekrar kipirtilari hissetmeye basladim cok sukur

Bende her an hissetmiyorum tabi ama özellikle sırt üstü yatınca baya uçuyo benimki dışardan gözle görülmüyo ama eşim elini koyduğunda çok rahat hissedebiliyor. Ama bu hafta daha bi sıklaştı kızımın tekmeleri içimde bi kaç çocuk var sanki bi orda hissediyorum bi burda:)))

Bende icerde hissediyorum..bu sabah korkuttu kuzum beni öglene kadar pek bisey hissetmeyince hastahanede ki doktor ameliyata girmis doguma saglik ocagini aradim hemsireme amlattim dopplerle kalp atisi dinlemeye gel dedi gittim duyduk sukur tabi paşam o arada minik minik kipirdamaya basladi..Gelmisken tetenozuda yapalim dedi hemsiremiz asimizida olduk bugun..Allah evlatlarimizi sag salim kicagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah..

Bebişler çok uyur canım. Merak etme geceai gündüzü olmuyor benimkinin gündüz bazen tık yok ama saat 23 ten sonra hareketleniyor. Vampir gibi
Evet ya öyleymis ama insanin yuregi agzina geliyor..Allahim hayirlisiyla son aylara gelip sag salom dogum yapmayi nasip etsin insallah..

Haftalar ilerledikce kaslari kuvvetleniyor birde sanirim kiz bebisler daha kipir kipir..

Evet ya öyleymis ama insanin yuregi agzina geliyor..Allahim hayirlisiyla son aylara gelip sag salom dogum yapmayi nasip etsin insallah..
Amin canım inşallah. İlk hamilelik hep panikle geçiyor. Bende öyleydim hwr an bebeğe birşey oldu sanardım. Şimdi ikinciye hamileyim bazen hamile olduğumu unutuyorum. Herşey kısmet canım. Gönlünü ferah tut

Bu benim 5.gebeligim digerleri hos seyler yasamadim cok cok erken donemlerde kayiplarim oldu...o yuzden ufacik seyde hic beklemeden doktorda aliyorum solugu bugun doktor dogumdaymis hasta bakmiyormus bende saglik ocagini arafim dopplerle kalp atisi aldik asida olduk icim rahat eve geldim..minigimde saglik ocagina giderken minik minik kipirdadi icim rahatladi..esime demedim tabi asiya cagirdilar dedim..anneme dedim inanirmisi kizkardeslerim annem ben tam 4 kisi gittik saglik ocagina hemsireyi sasirttik yani..

Daha önce acı yaşayınca tedirgin olman normal tatlım. Bebişin çok büyümüş annesi inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceksin Allah ın izniyle canım

Daha önce acı yaşayınca tedirgin olman normal tatlım. Bebişin çok büyümüş annesi inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceksin Allah ın izniyle canım
Amin hepimiz insallah..markette kasiyerdim is biraz zorluyor diye hic terddutsuz bıraktım..hayatta önceliklerim tamamen degisti..Allahim sag salim dogmasinida buyuttugumude gormeyi nasip eder insallah..

Ay kiyamam:) ben 3 gun iyi dayanmisim:) korktum ya kalp atisi dinlemeye gitmeye ya kalbi atmiyosa diye Allahim bagislasin evlatlarimizi

Evde kalp atisi dinleme cihazi mi alsam napsam

Senin 5. Gebeliginmis ya sen el doppleri almayi dusunmedin mi?

Ay kiyamam:) ben 3 gun iyi dayanmisim:) korktum ya kalp atisi dinlemeye gitmeye ya kalbi atmiyosa diye Allahim bagislasin evlatlarimizi

Evde kalp atisi dinleme cihazi mi alsam napsam

Senin 5. Gebeliginmis ya sen el doppleri almayi dusunmedin mi?
Düşünmem mi ah ah benim eşim kişisi izin vermiyor annemde bide bulduramazsın falan evham yaparsin kalpten gidersin diyor bana..daha bugun baktim internetten sorma ..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol tekmeli bir haftasonu dileğiyle Günaydın Günaydın size

Organik ekmek arayışında olanlara tavsiye:

Son düzenleyen: Moderatör:
İhe nin ist halk emkeğin organik buğdayı da rabsiye ederim hem ucuz hem dr rkmek testlerinden geçmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizlar...ben tatli fazla yemuyorum..en azindan eskisi kadar yemuyorum...Ama öyle diyet yapar gibide düzenli beslenemiyorum..ekmeği kısmaya çalisiyorum olmuyor...yağlı yağsız ayirmiyorum..sanırım bu yüzden kilo alıyorum...ayrıca elevit ve fermat kullanıyorum..onlarda etki ediyor olabilir mi...62 ile hamile kaldım suan 69 um..70 e doğru gidiyorum...((

Bende normalde içimde kelebek uçuyormuş gibi hissediyorum 2 haftadır, ana dün tatlıyı fazla kaçırmışım resmen tekmelerini hissettim, kızımız tekme attıkça, ben hopladım resmen, eşimde meraklandı o da hissetti 3-4 defa , bu sabah nöbete gitti, ilk işi tekme atıyor mu diye sormak oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…