2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim eşim de elini koyduğunda hissediyor. Bizim minik de hissediyor gibi babasının eli değince daha bir hareketleniyor :) dün sabah şehir dışına çıktı eşim, bebişim çok hareketli değil. O da benden etkileniyor herhalde duruluyor :)

Kız çocukları daha anne karnında safını belli ediyor babacı bunlar

Kızlar çok fenayim fikir verin dün geceden beri mide ağrısı karın ağrısı yaşadım bulantı çarpıntı da cabasi.azonce de yeşil safra kustum hiç iştahım da yok dün doktora gitmiştim hersey yolundaydı acile gitsem serum verip yolluyolar.önerisi olan var mı rahatlamak için ((((

Miden için gaviscon yada renie içebilirsin rahatladıktan sonra yemek yemeye gayeret et geçmiş olsun

Yaa ben de yazimi yazdiktan sonra gece 2de tekmelerini hissettim ilk defa ve esim de elini koyunca hissetti Sadece kipirti hissediyorduk tekme bi baskaymis
Harika bir sey degil mi ya

Canim geçmiş olsun ama yeşil kusman normal miki aceba bi sor dr istersen enfeksiyon felan olabilir

miden bosken kustuysan safra cikmasi normal.nane limon mide bulantisina iyi gelir ic istersen.ac ac durma kuru ekmekte olsa ye.ben mide bulantisi cektigim aylarda elma yiyodum.

Canım yabancı sitelerde normal olduğu yazıyor. Kabızlıktan falan da oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…