2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah canım ne güzel bizimki tembel galiba bilmiyorum ki ben bile zor hissediyorum dışardan hiç belli değil tabi bakalım inşaallah yakinda tekmeler baslar
Tembel degildirde doktorum her hareketini hissdemezsin cok sert hareketlerini hissediyosun demisti. Benim birazcik kaba bi bebis galiba.

Biraz araştırdım da.. Haklısınız kullanmıyorum. Tavsiyen için teşekkürler canım

Canım inş en kısa zamanda hamile kalırsın dualarım seninle

Kızlar ilk gebeliğimde benim sağ böbreğimde şişme büyüme (hidronefroz) görülmüştü bu gebeliğimde de var mıdır diye son kontrolümde kadın doğumcuma rica ettim ultrasonda benim böbreklerime de baktı ve sağ böbreğin şişmiş dedi ürolojiye gittim sağ böbreğimde orta derecede sol böbreğimde hafif derecede şişme görüldü ultrasonda. İdrar tetkikinde iltihap da görüldü antibiyotik verildi bi sıkıntın olmasa bile ayda bir ultrason ve idrar tetkiki yapılacak dedi ürolog. Bunu yazma nedenim siz de kadın doğum kontrolünüzde doktorunuza rica edin sizin böbreklerinize de baksın benim hiçbir şikayetim yoktu söyleyince bakılınca tesadüfen saptandı. İnş sizlerde çıkmaz ama temkinli olmakta fayda var

Kizlar benim ilk bebisim ya..bu citcitli bodyleri hangi numaradan kac tane almaliyoz..pazar gunu 3 lu aldim 1-3ay arasi..o bendenden daha almalimiyim yoksa 3-6 6-9 bunlardan kacar tane almaliyim..

Kızlar nezleden burun tıkanıklığından daraldım. Burun spreyi kullanan var mı? İlladin di sanırım adı var bi fıs fıs kullansam mı?
Eczanelerde doğal okyanus suyu satılıyor çeşitli markaların, papatya suyu katkılısını almıştım doktorum kullanabilirsin demişti. İyi geldi bana açıkcası

Kizlar benim ilk bebisim ya..bu citcitli bodyleri hangi numaradan kac tane almaliyoz..pazar gunu 3 lu aldim 1-3ay arasi..o bendenden daha almalimiyim yoksa 3-6 6-9 bunlardan kacar tane almaliyim..
canım ilk başta 6 tane yeni dogğan yeter bence 3 4 tanede 3 - 6 alsonra gerisi gelir

QUOTE="hayaller hayatlar, post: 45076290, member: 627504"]Bende senin için dua edicem canım zorluğunu bilirim
hayaller hayatlar

Teşekkür ederim Allah razı olsun
2 buçuk seneyi geçti evleneli
1 kere hamile kaldım oda düştü. İnşallah dualarınızla benimde gelir mucizem[/QUOTE]
Yasemin sen hep aklimdasin ben de bekliyorum hayirli haberini. Inanmak ve pozitif olmak tam da bahar gelirken daha kolay. Mutlu gunler diliyorum

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli günler olsun inşallah Günaydın Günaydın size

Günyadın canım sen neler yapıyosun anlat bakalım :) hazırlıkların varmı sende erkencimisin

Günyadın canım sen neler yapıyosun anlat bakalım :) hazırlıkların varmı sende erkencimisin
Ben şuan grip oldum sanırım canım evde yatıyorum ben baya şeyini tamamladım Çınar ımın genelde netten getirtiyorum çünkü gezemiyorum çok fazla çok çabuk yoruluyorum zaten çoğu eşyası teyzelerinden de gelecek ben o yüzden fazla almıyorum bi sürüne hediye gelir ablamın ikiz oğulları var benim doğuma yeni yaşlarını doldurmuş olacak diğer anlamda da gelecek bende durumlar böle

O çok güzel biz şanslı gillerdeniz :) Geçmiş olsun dikkat et herkes çok hasta ya bende ilk netten yaptım son ateş ölçeri diş kaşıyıcısı banyo bakımlarını c.tesi e ebbekten aldım ikeaya gitmiştim görrek almakta çk zevkli şimdi aklımda olan sadece minie mouse lu pijama takımı :)

Senin neyin olacaktı canım evet şanslı olacaklar Güle güle giysinler inşallah zaman daralıyor çabuk geçiyor ne kadar dikkat etsemde yine olan oldu canım hastalıktan uzak kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…