2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Birde hadi ben anneme bırakcam bakıcı tutucak olanlar var çok üzülüyorum ama kredim var borcum var en önemlisi onun için çalışmak zorundayım onun geleceği için.

Sanırım o bakıcı tutup işe geri döneceklerden birisi benim
Aslında ben 6 ay olan bütün ücretsiz iznimi almak istiyorum ama buna nasıl bakarlar bilmiyorum çünkü yönetici olarak çalışıyorum. Şu an söylemeye bile cesaret edemiyorum. Çok canım sıkılıyor bu konuya

4 ay ücretli izin üstünde 2 ay part time çalışabilirsin. Sonra bebek 1 yaşına gelene kadar süt iznin olacak.

Sabah açlıkmı evet 1 saat sonra ölçülüyor dikkat et cnm sebze ve et tüket hamur işi ve abur cuburdan uzak durmaya çalış tokluk 140'ı geçmemeli tokluk 95'i benimde açlık 100 ün üstünde hep bu gidişle hastahaneye yatıcam

Arkadaşlar bir de ben hiç aşı olmadım ve bebeğim de doğduğunda aşı yaptırmayı düşünmüyorum.
Güvenlikleri ile ilgili ciddi şüphelerim var. 1 yaşından önce aşı yaptırmayacağım.
Siz neden tetanoz aşısı oluyorsunuz? İyi bir hastanede doğum yapacaksanız gerek yok
gebito

Son düzenleme:
Açlık sabah canım. Canım 1 saatse benim 170 aşırı yüksek. 2 saatte 140'ın altına düşüyor.
Allah korusun neden hastaneye yatasın?

Kızlar biz erken oldu ama arabamızı aldık
ebebek'te bu markada kampanya vardı. fiyatın %50'si kadar hediye çeki veriyor.

Açlık sabah canım. Canım 1 saatse benim 170 aşırı yüksek. 2 saatte 140'ın altına düşüyor.
Allah korusun neden hastaneye yatasın?
Tokluk yemekten 1 saat sonra 140ın altında olmalı dedi benim doktorum sabah açıkları 95 üstüne cıkmamalıymış insülin kullanıyorum eğer yüksek çıkarsa hastahanede tedavi olucaksın diyor kontrol altında olmam için

Sen mide bulantılarından dolayı filan doğru düzgün yiyemedin ki. Şimdi bulantılar bitince almaya başlarsın. Benim öyle bulantım kusmam olmayınca 8 kilo ondan aldım herhalde

Ee cnm her ay iki kilo almak normal degil miydi 5 aylik olduk 8 kilo almissin normal aslinda :)

Evet ben bulanti doneminde kilo verdim hatta 48den 45e dusmustum :) aslinda bulantilardan sonra 45ten 51e ulasmis oldumboyle bakarsan 6 kilo ama 3ü bulanti yuzunden verdiğim kilo verdiğimi bi geri aldim once :)

Kızlar bişey sorucam benim karnımın bazen alt bazen de yan taraflari bi acayip oluyor sanki bir taş baglamişlar gibi hatta hareket edince canım yanıyor aynı durumu yaşayan var mı endişelendim iyice doktora son kontrolde söyledim ama pek onemsemedi

Kızlar 24. Hafta da şeker yüklemesi yapılması gerekiomus. Ben bu hafta doktora gitmicemm hatta bi kaç hafta gitmicemm daha.acaba vakti geçince yapılmaz mı. Yapmak şart mı.

Benim de öyle oluyör canımm boyle bi tarafta sertlesiyor gibı. Geceleri de sancı giriyor gibi oluyör. .Ben d é senin gibi sebebini bilmiyorm ama benzer seyleri yaşayanları görünce rahatlamiyor degilim

Kızlar biz erken oldu ama arabamızı aldık
ebebek'te bu markada kampanya vardı. fiyatın %50'si kadar hediye çeki veriyor.
Erken değil bence canım. Ben de kampanyayı yakalayınca aldim
. Bunu aldık henüz teslim almadım. Oto koltuğu içinde nuna indirim gününü bekliyorum é bebek te

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-07-18-00-00.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 84
Reactions: 9ay
Benim de öyle oluyör canımm boyle bi tarafta sertlesiyor gibı. Geceleri de sancı giriyor gibi oluyör. .Ben d é senin gibi sebebini bilmiyorm ama benzer seyleri yaşayanları görünce rahatlamiyor degilim
Umarim önemli bişey değildir cumartesi ayrintiliya gidicem orda sorar sana da haber veririm

Bende şuana kadar 10 kilo aldım ama doktorum önce açlık tokluğa bakıcak gerek görürse şeker yüklemesi yapıcak bence çok önemli bi konu

Ben de 10 kilo aldım çok canımı sıkıyor bu durum. Normal doğumu tehlikeye atmaktan korkuyorum.

Ben de tetanoz la ilgili aynı şeyi düşünüyorum. İyi bir özel hastanede doğum yapıcam inşallah neden tetanoz ihtiyacı hissettiklerini bile anlamıyorum. Sonuçta her sağlıklı insan ameliyat olabilir o zaman herkes olsun tetanoz aşılarını.
Zaten dirseklerim tenisçi dirseğinden dolayı çok ağrıyorlar. Bir de tetanozun ağrısını yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…