2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben kullanıyorum bundan ama hastanede ziyan etmem şahsen Uygun şallardan alıcam dolama yapıcam
Aynı marka mı acaba? Memnun musun? Hastanede neden ziyan olsun. Hastanede dolama yapamam ki biri gelecek oldu mu kafama geçiriveriyim diye istiyorum. Yoksa bone tak şalı iğnele vs uzun iş gibi geliyor :):)

Etrafımda hamile olan yakın zamanda hamilelik geçiren herkes 20 den fazla kilo aldı da korkuyorum ben de :):):) gerçi verdiler geri ama.

bende çok oluyor canım aynı sorun bazen göbek deliğinin orda bile kasılıp kalıyor...

Ben normalde şal taktığım için yazma takmak tuhaf geliyor bazen evde takıyorum çünkü. 150ye yakın :/
haklısın aslında en güzeli iki dakika uğraşıp güzelce şalımızı yapmak. çünkü malum herkes fotomuzu çekecek. bi arkadaşım doğum yaptı hastane odasındaki fotoları sakın sosyal medyada paylaşmayın demişti ama kimse dinlememiş o yüzden yazma olmaz sanırım (

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli güzel günler olsun inşallah Günaydın Günaydın size

bende aynı şekilde düşünüyorum :)

Zaten doğumun verdiği yorgunlukla cansız görüncez o yüzden biraz kendimize gelmek için kendimizi süsleyebiliriz :) ben kimsenin fotoğraf çekmesine izin vermem ki. Normalde de çok sevmem çekenlere de sosyal medyada yayınlamayın tembihlerinde bulunurum :) kimene benden yani. Bir de bebiş var nazar olma durumu var biraz daha özenli olmaları lazım. Ama yanımızda da bir yazma bulunsun. Rahatlık da gerekebilir :):)

Gunaydin anneler biz ikinci doz tetenozumu olduk ise gidiyoruz :) inslalah gene acimadan atlatiriz. Biz 10 kilo aldik ama sanirim bacaklara gitti hepsi :)

Canim çarpıntı falan varsa tansiyondan da kaynaklı olabilir.simdi nasılsın peki,doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…