2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Meraba kızlar eşlerinizle ilişki durumlarınız nasıl her gittiğimde doktora sormaya çekiniyorum size bişi söyledi mi doktorunuz bu konu hakkında

Part time izin vermezlerde süt iznimi tam gün kullanıp p.tesi kullanmayı isticem 2,5 gün bebeğime ayırmış olcam

Sabahlıkların uzunu var canım benim hastanemde erkek gelmiyo bir tek eşe izin var oda kendi odanda duruyo çok şükür öyle bi hastaneye denk geldim. Hastaneye sor doğum odalarını gez canım şimdiden.
Benim vardı pijamam çeyizime almıştım zaten gecelik evde rahat olur yaz olcak zaten

aa ne güzel öyle bir hastane var mıymış:)benim hastane de erkek girebiliyor ama odalar tek kişilik.bizden erkek girmez zaten.en fazla erkek kardeşlerim o kadar:)

aa ne güzel öyle bir hastane var mıymış:)benim hastane de erkek girebiliyor ama odalar tek kişilik.bizden erkek girmez zaten.en fazla erkek kardeşlerim o kadar:)

doğum katına sadece normal odaya alınınca erkek ziyaretçi alınıyor tabiki :) istanbulda bildiğim kadarıyla nisa öyle sefaköy medipole gidiyorum ben orasıda öyle

9ay kendini düşünmüyorsunda bebeğinidemi düşünmüyorsun ya çocuğun büyüdüğnde hepatit b rahatsızlığı olursa?
İyi bi hastane olsa bile aşı bence şart devlet bunu boşuna yapmıyor diye düşünüyorum.

Günaydın anneler
Ananemiz sagolsun bi haftada bi kilodan fazla aldırdı bana. Neredeyse 4 kilo almış oldum. Çok hızlı gitmeye başladım

Şuan kendimi yere atıp böcek gibi gülesim var dalgamı geçiyorsun 4 kilo ne ya biz 10 lardan bahsediyoruz

Günyadın arkadaşlar aşı oldum. ilki bu kadar acımamıştı. biraz sızladı. Haftaya salıda kontrol var inşallah bebişi mi 1 aydır görmedim nerdeyse özledim..

Geçmiş olsun canım. Bende bugün ikinci dozumu oldum kan tahlili yaptırdım inşallah kan değrelerim düzelmiştir c.tesi kontrolum vvar benimde

Bence sadece hastanede açısından düşünmemeliyiz.allah korusun,kaza olabilir.paslı bir şey batabilir

Eki Görüntüle 1770336

Gunaydin anneler biz ikinci doz tetenozumu olduk ise gidiyoruz :) inslalah gene acimadan atlatiriz. Biz 10 kilo aldik ama sanirim bacaklara gitti hepsi :)
10 kg mu?nerene aldın?masallahin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…