2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çocuk degil ya oda anne eminim kendi bebegini bizden daha çok düşünüyordur boşver geçen yıl aşı zorunluluk olmaktan çıktı eskiden suçtu
Senin kızın ne yapıyor neler aldın

Çocuk degil ya oda anne eminim kendi bebegini bizden daha çok düşünüyordur boşver geçen yıl aşı zorunluluk olmaktan çıktı eskiden suçtu
Senin kızın ne yapıyor neler aldın

Herkesin kendi bebeği tabiki ama şuan hastalıklar daha revaçta diye düşünüyorum.
kızçem büyüyor:) bugün ikinci aşımızı olduk c.tesi kontrolümüz var inşallah bakalım ne kadar oldu :)
Bizim herşeyimiz bitti sayılır alıcaklarıman kalanlar banyo süngeriyle havlu :)
Sen naptın hazırların nasıl

Aramızda rahim ağzı yetmezliği olan var mı arkdaşlar ?
Okuya okuya bi hal erken doğuma sebep oluomuş bazen farkedilmeyebiliomuş

30. Haftaları bi görsem offf

canım bence sakin ol , olumlu pozitif düşünmeye çalış sanırım sende kasılmalar vardı bunlar seni strese soktu, güzel düşünmeye çalış. doktora rahim ağzı uzunluğunu sordun mu o da önemliymiş bildiğim kadarıyla

Canm ben 6 ay kaygı bozukluğu (anksiyete) ve panik atak tedavisi gördüm hamile kalmadan önce bu vesveseler bu yüzden çok çabuk ele geçirio beynimi
Geçen hafta acike gittiğimde uzunluğu 4 cm di ve normal dedi yarın ayrtınlım var tekrar baktırıcm canım
Kasıklarımdaki sertleşmeler günde 2-3 kez oluo allaha emanet rabbim yardım et

Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun, bir yandan zaman geçsin haziran ayı gelsin istiyorum bir yandanda yavaş geçsin, şu günlerin keyfini sürmek. ama yok karnım çok sert ,kasılıyomuyum bu ağrı normal mi şimdi derken farketmeden kendimizi strese sokuyoruz. Heralde annelik böyle bir şey :)
Benimde ayrıntılım pazartesi günü kısmetse ,inşallah güzel haberlerle döneriz canım
Magnezyum ve progesteron kullanıyor musun

Kızlar, daha erken bebek kıyafetleri yıkamak için ama yine de bir sorayim dedim. Bebek deterjanı olarak dalan roxy aldim. Yumuşatıcı olarak sizce ne almalıyım veya sizler neler aldınız ? Bir de bebek çamaşırları yıkarken içerde mi yoksa dışarda mi kurutmamiz lazim ?

Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü durulama suyuna katılıyor kalıyor üzerinde. Icerde kurutacağım ben nasipse, dısarda toz gelir birsey olur diye istemiyorum.

Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü durulama suyuna katılıyor kalıyor üzerinde. Icerde kurutacağım ben nasipse, dısarda toz gelir birsey olur diye istemiyorum.

Haklisin yumuşatıcı kalıyor dusunemedim hic. Bende icerde kurutayim haklisin dışarda toz yapışır sinek gelir doğru olmaz. Sagolasin cevabın için.

Ev
evt canım sen de mi kullanıosun yoksa
Benim nst de sancı çıkmayınca 10 gün daha kullan bırakcaz dedi dr
Belki de gerçkten kasılmam yok yine beynimin oyunları bana bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…