2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım yumuşatıcı kullanma. Ben kendi çamaşırlarımız için bile kullanmıyorum uzun zamandır. Yumuşaklık açısından pek de bir şey fark etmiyormuş. Çoğu temizlik malzemesi sırf koku, başka bir şey değil.

Çarpıntı oluyor bazen ama geceleri genelde cumartesi doktora sorucam canım.en son doktor kan pihtilasmasi gollenmesi olabilir demişti ama onemsemedı ama benim aklıma takıldı
Diğer belirtiler bıçok gebede olabilir ama mide bulantısına eşlik eden çarpıntı bana direk tansiyonu çağrıştırıyor.tansiyonunu hergün olcup bi kontrol et istersen.doktoruna da söyle bu belirtileri bence.kan pihtilasmasiyla alakali bi sıkıntın mı var peki?ilaç kullanıyor musun?

annensenicoksevecek @GlnU
bende çok uzun zamandır yumuşatıcı kullanmıyorum. bebeğim içinde hacı şakir granül almıştım geçen nevresimlerini yıkadmm beyaz sabun kokuyo çok hijyenik geldi bana ablamda dalan kullandı çko memnundu
ben kıyafetleri yıkamak için baharı beklicme dışarda kurutmak istiyorum

68 im canım şuan :) benim bacaklarım kalındı üstüm hiç yoktu göğüslerim bile yoktu şuan 3 katı göğsüm var :)
bcaklarım fil oldu
Benimde öyle. Basen,bacak vardı sadece.62 kilo ile hamile kaldım. Simdi 64-65 arasi gidip geliyorum.iç karnin da geniş olabilir.benim önde koca bi gobusum var suan:)) allah evlatlarimiza sağlık nasip etsin.kiloyu veririz elbet:)

İç karnımın geniş olduğunu hiç düşünmüyorum ilk günden fırladı göbek :) herkes ne kocaman karnın var diyo haftama göre ayburda moral buldum

Hmm işte doktorlar bile ikiye bölünüyor bu konuda.uzman bi doktora danıştim.o da ilk önce açlık tokluk kan şekerine baktır dedi.eğer testler sıkıntılı çıkarsa o zaman şeker yüklemesi yaptirirsın dedi.kendi eşine bile yaptırmamış mesela:/

İç karnımın geniş olduğunu hiç düşünmüyorum ilk günden fırladı göbek :) herkes ne kocaman karnın var diyo haftama göre ayburda moral buldum
Heheheh ben de paylaşayım sen karşılaştır O zaman:)) daha da moral vereyim sana:)))) arkada popo önde göbek gidiyorum masallah:)

Haklisin canım kullanmayayım bende o zaman. Kokusundan başka bir avantajı yok doğru. Deterjan olarak ne kullanacaksın peki canım ?

Ev

evt canım sen de mi kullanıosun yoksa
Benim nst de sancı çıkmayınca 10 gün daha kullan bırakcaz dedi dr
Belki de gerçkten kasılmam yok yine beynimin oyunları bana bunlar

bende kullanıyorum 2 sinden de, magnezyumu kullanmaya devam edicekmişim ama doktor değiştiricem gibi bakalım yeni doktor ne diycek . benimde karnım çok sert.. kasılma mı sertlik mi anlamıyorum ki

Bende burdaki yorumlardan yumuşatıcı kullanmamaya karar verdim. Dalan roxy aldım canım bende. Bende bazılarını simdi yıkasam mi yikamasam mi düşünüyorum hala. Nevresim takımlarını dışarda kurutmak istemedim. Sinek vs konar diye. Ama nisan da kıyafetlerini yıkamaya başlarım diye düşündüm.

bende öyle yapıcam canım nisan mayıs gibi yıkarım ütülerim çantasını hazırlarım.
Nevresimi erken yıkadım çünkü odası kurulcak inşallah nevresimini sererim

Cnm benim de 3 gündür karnımın altı taş yutmuş gibi sem sert. Hareket bile edemiyorum. ki karnım hala çok şişmedi. ama dokunduğumda sanki bebeğin vücudunu hissediyorum. cnm acımıyo ama kasılıyorum. karnım öne gidiyo, sırtım arkaya doğru. göbek deliğimin alt kısmı aşağı, deliğin üstü yukarı doğru. sanki 2ye ayrılacakmışım gibi geliyo. Yanımda bi kız daha hamile aynı haftadayız. o da aynı şeyleri anlattı gülmeye başladık. Demekki bu haftalarda normalmiş. doktoruma anlatmadım bile.

ben de ebebekten bebek çamaşır deterjanı aldım ama iyidir inşallah :) çamaşırları içerde kurutmak çok sağlıklı değil zaten ama kış günü mecburen :)
Yaa bir de elimi midemin olduğu tarafa koyunca çıkıntı var midem dışına çıkmış resmen sanki. Sende de öyle mi :/

İnsallah canim güZEL haberlerle gel inşallah. Allahım bebislerimizj korusun seninkinin cinsiyet ne . Belki oğlan lar böyledir
Benim de erkek, arkadaşımın da :) :)
Demekki oğlanlar böyle. Bir de bana ve arkadaşıma da doktoru dediki birazcık bebek aşağıda. 30. haftaya kadar toparlanır. Siz de aşağıda mı taşıyosunuz bebeklerinizi.

bende öyle yapıcam canım nisan mayıs gibi yıkarım ütülerim çantasını hazırlarım.
Nevresimi erken yıkadım çünkü odası kurulcak inşallah nevresimini sererim
Oda yapacak mısınız bebişe canım? Ben bir beşik bir de ilerde de kullanılabilecek çekmece almayı düşünüyorum. Oda yapmalı mıyım sence? Giyinme odamız var kıyafetler arttıkça orayı da kullanabilirim. Ayrı yatmaya başlayacağı zaman oda yapıyım diyorum.

Haklisin canım kullanmayayım bende o zaman. Kokusundan başka bir avantajı yok doğru. Deterjan olarak ne kullanacaksın peki canım ?
Canım ebebekten bebek çamaşır deterjanı aldım ama ne kadar iyi bilmiyorum. Dalan roxy iyi mi? Aldığım iyi değilse onu kendi çamaşırlarıma kullanıveririm :):):) bebişime iyisini alırım. Çünkü benim alışım bilinçsizce oldu eşim bu da lazım olacak dedi pat aldı koydu :) markasını bile hatırlamıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…